![]() |
|
bez sat signalu v nove televiziDobrý den,do teď jsem měl TV Samsung PS50C670 a ten byl propojen pomocí HDMI se satelitním reciverem Xtrend et4000. Když reciver nyní připojím pomocí HDMI do mé nové televize PHILIPS 55PUS7600 tak vidím jen menu reciveru apod., ale satelitní signál není. Zkoušel jsem i jiné HDMI kabely včetně HDMI pro 4K. Co je prosím špatně? Prosím o radu. Děkuji! Attila |
Attila78
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 11 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 69 | |
![]() |
|
TelevizeU nejnovější řady PHILLIPSU je manuál nainstalován přímo v televizi.Projdi si menu.Vím,že je dosti složité nastavení ale třeba vše vyskoušet,také mi chvíli trvala než jsem se do toho vžil... |
a2580123a
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
TelevizeU nejnovější řady PHILLIPSU je manuál nainstalován přímo v televizi.Projdi si menu.Vím,že je dosti složité nastavení ale třeba vše vyskoušet,také mi chvíli trvala než jsem se do toho vžil... |
a2580123a
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
TelevizePodľa mňa, je to tým zemnením!Okrem komplet rekonštrukcie elektroinštalácie v byte, či v RD je ešte jedna možnosť - vyskúšať vymeniť LNB za iné! Samozrejme koax a F-konektory musia byť v 100% poriadku! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
RE: bez sat signalu v nove televiziAttila podle toho co popisuješ že vidíš menu xtrendu tak by to asi opravdu nemělo bejt tv![]() VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
bez sat signalu v nove televizi (# 731)A analogové propojení SCART - CINCH také nezobrazí? |
pepa12
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
RE: bez sat signalu v nove televiziMate mě, že vidíš menu ze sat přijímače. Jinak mám na chalupě staršího Philipse, tak něco zkusím. Philips má v hlavním menu ikony přednastaveného připojování. Musíš zvolit HD receiver!Jedna zdířka HDMI by měla být označena ARC, tu nepoužívej, je přednostně určena pro výstup z TV. Když to nepomůže, zvol v menu Nové připojení a tam zvol ikonu HD Digi přijímač a příslušný konektor HDMI. V kontrolním okénku by se měl objevit obraz ze sat. přijímače |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: bez sat signalu v nove televiziJen to shrnu: U Phlipse musíš vstupní připojení dost přesně definovat. Doufám, že za ty tři roky, co tuhle vymoženost mám, to nezměnili na něco úplně jiného. |
konas
![]() |
|
attiloTed koukám,ale ty ladíš satelit zabudovany v TV a né tenXtrend.Najdi v ovladači vstupy a dej jeden HD ze 4 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
To Attila78Darmo prskáš okolo seba jedovaté sliny,darmo sa urážaš,jednoducho si vedľa,ja som ťa nemienil uraziť,ale usmerniť.Si vykoľajený z nového TV a nie si sám,poznám pár zákazníkov čo boli z toho na nervy,keď si kúpili nový TV a mal viac vstupov,ako predošlí.Ty ani nevieš čo sa ti na obrazovke TV zobrazuje.Ak si si istý že to je menu EXtrendu,tak mal by si mať obraz aj zvuk,lebo prepojenie TV cez HDMI nemá z tým nič spoločného,ak si vybral správny vstup.V menu TV by si mal mať zobrazené všetky možnosti vstupu-Skart-HDMI-1 až 4.prípadne komponent,kompozit aj S-video,čiže všetky obrazové vstupy.Ak to nevieš,tak si zajdi za predavačom toho TV,nech ti vysvetlí ako to máš nastaviť,aby ti to správne fungovalo,mi na diaľku nevieme čo máš zvolené,aký vstup,ale určite to nebude rozlíšením,vadným káblom HDMI a pod.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
To Attila78Ak si mal v poriadku doposiať signál na Extrende na starej TV,tak určite nie je na vine nová TV,ale to,že stým novým nevieš ešte manipulovať,pohybovať sa v menu novej TV a nastavovať,vyberať obrazové vstupy.Jednoducho si vedľa,ako tá jedľa,bez urážky,toto je pre mňa otázka,niekoľkých sekúnd,kým ty tu vyplakávaš.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
![]() |
|
vladoholuale ako je možné, že menu vidí ? To je dosť divné ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
DzordzoJen jestli je to menu Xtrendu. Viz "korkorán" o tři příspěvky výše. |
konas
![]() |
|
RE: bez sat signalu v nove televiziTak toto sa nedá komentovať inak,že chlapec je z ten novej TV úplne mimo,on totiž sám nevie aké menu vidí na obrazovke,cez ktorý vstup HDMI to má,on je stoho vyjukaný a už ani nereaguje,aby si príspevky prečítal,čo sa mu radí.On ani nepíše či si nastavil TV na užívateľský mód,alebo má obchodný/prezentačný/?Tu niet rady,ani pomoci.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
![]() |
|
RE: bez sat signalu v nove televiziA co ked ma prerusenu kostru na koaxe a tym padom mu nejde napajanie lnb? A pri starej tv mu kostra isla cez zem elektrickej zasuvky? Napr ma kovovy diseqc prepinac pripojeny na konzolu a konzolu na zem. A stara telka ma na kostre zem. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
vladoholuuž sa to asi nedozvieme - opýtať sa na detaily dá ale aj jemneším spôsobom ... |
Dzordzo
![]() |
|
DzordzoPochopil jsem, že vladoholu zastává názor, že když hladoví člověk, žijící u řeky, tak se mu nepřinesou potraviny ale prut na ryby. |
konas
![]() |
|
RE: bez sat signalu v nove televiziUž zostáva jedine riešenie, vymeniť článok medzi dial.ovládačom a TV.Odpovedi tu zaznelo veľa, ale prevdepodobne kutil asi ani nevie aké menu vôbec prezera, takže rada je o niečo vyžšie napísana.![]() Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: bez sat signalu v nove televiziZase ta jedna čárka, ale jinak super! Přeji hezký den... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
rs505...hm, před ...ale. Já to k dokonalosti už asi nedotáhnu.![]() |
konas
![]() |
|
konasAni já ne, takový je život. Zrovna teď mám podobný problém, jaký jste tu právě řešili: Moje nová televize nereaguje na povely DO, přitom ta stará funguje bezvadně. Myslíš, že je nezbytné, aby i ta nová televize byla zapojena do zásuvky? |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
rs505Není to nezbytné, ale zpravidla se to používá.![]() ![]() |
konas
![]() |
|
rs505nie je to nezbytné, stačí ju cez menič napätia pripojiť k autobatérii a pôjde zrejme tiež ...![]() |
Dzordzo
![]() |
|
To KasrTo ma chceš rozosmiať?Čo má spoločné koaxiál,zo zemou a napájaním?Však ak by to nebolo oddelené,tak dostane šlahu 220 V len sa tak za ním zapráši.Všetky napájania na 220V musia biť oddelené všade či je to TV alebo STB,žiadna zemná smyčka,to sú hovadiny.Ja som mal pôvodne Samsung z napájacím káblom ktorý mal pripojený 3 žilový kábel-fáza,nulák a ochranný nulák,teraz mám zase Samsung nový a ten už nemá všetky 3 vodiče,ale len 2 a všetko funguje ako má,toto sú len laické hádanky,prax je iná.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
![]() |
|
RE: bez sat signalu v nove televiziHlavně sem, Holube, nepřestávej přispívat. Ať se člověk taky trošku pobaví. Nech sa darí a móže biť. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: bez sat signalu v nove televiziTaky mě baví: Žádné srabení a rovnou mezi rohy! Taky jsem to od něj jednou schytal, k mé smůle právem. |
konas
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 69 | |
![]() |
|
![]() |