![]() |
|
Displej u blu-ray přehrávačeJe rozumnější koupit 3D blu-ray přehrávač s displejem, než bez něj a nebo je to jedno? Konkrétně starší model LG BP440 (TV LG 55LF652V) a nebo něco z letošních modelů bez displeje?VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V
|
Alion
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
RE: Displej u blu-ray přehrávačekúp si radšej panasonic. lg a samsung majú problém . presnejšie machanická časť optiky.mám panasonic blu ray 5 rokov a stále ide. stál ma 150 €. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@oneeeeeNic ve zlém. Ale díval jsem se na hodnocení "Panasoniků" na Heur... a jsou vesněs dosti negativní. Teda s výjimkou starších modelů, které už asi nikde neseženu. Použité nechci.VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V
|
Alion
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
Alionnepoznám BP ale mám BD660 ktorý má displej. Celkom na ňom nič nie je vidno. Svieti tak slabo, že si ani nevšimneš ak ho zabudneš vypnúť.Displej na tomto prehrávači sa nedá použiť na hľadanie nahrávky (hudobné CD) alebo posun. Na to potrebuješ tak či tak OSD v TV. Na rozdiel napr. od displeja v TechniSate, kde vidím jednotlivé navolené položky menu, prehrávaný záznam a pod. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Displej u blu-ray přehrávačeProboha, kdo ještě dnes kupuje tyhle "zbytečnosti"? Ještě tak mechaniku do PC, to bych pochopil...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
P.S.Nech si hovorí kto chce čo chce - LGTV by som nekombinoval s panasonic prehrávačom. Ak by si náhodou chcel použiť funkciu ovládania jedným ovládačom alebo pomocou HDMI tak to bude len trápenie. Možno je ten LG väčší šrot, ale máš 24 mesiacov záruku tak ho vrátiš.PS pre oneeeee, bohužiaľ u mňa čo bolo panasonic od foťáku, veže technics, DVD-HDD (ten musel z domu) boli krámy najťažšieho rangu a možno mali krásne parametre v manuáloch, prvé dva akože stále po rokoch fungujú ale sú prakticky nepoužiteľné. Takže mne táto značka do domu už nesmie. A to boli vždy najdrahšie výrobky a v top triede panasonicu. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Displej u blu-ray přehrávačeTukan: díky bohu ne všichni zatím podlehli konzumu, lenosti a uspokojení se podřadnou kvalitou. Jak jinak si přehraji originální Blu-ray disk, než bez odpovídajícího HW přehrávače? |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
![]() |