![]() |
|
Jak naladit sat. tuner u TV SamsungAhojte. Na TV Samsung typ 6272 nemůžu přijít na to, jak naladit Freesat. Je tam jen automatické vyhledávání a přednastavená Astra 19,2. Jak vyvolám ruční ladění, nebo možnost přidat satelit? Díky. |
algec
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 211 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Jak naladit sat. tuner u TV SamsungNeviem čo je 6272 a mi nechce hľadať po manuáloch.Pokiaľ je to nový TV z tohto roku, mám s ladením Samsungu len najlepšie skúsenosti (a to nie som priateľom značky Samsung). Hľadaj v menu, z fabriky je to predvolené tak ako píšeš. Preklad položiek menu do slovenčiny (češtinu som neskúšal) je pekne priblblý, takže nájsť položku ktorá umožňuje ladenie po TP je dosť komplikované a nelogické. Musel by som to menu vidieť a TV ktorý som 2 mesiace dozadu ladil je 200km ďaleko. Idú potom ladiť ručne jednotlivé TP rovnako ako v SAT prijímači. Veľmi dobre je spravená možnosť presunu a mazania zbytočných kanálov. je tam tiež v menu možnosť ladiť v PC a naládovať cez USB. Možno keby si poslal link na manuál tak to nájdem. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Jak naladit sat. tuner u TV Samsungono je lepší než něco hledat v návodech a alespoň se trochu snažit přijít na něco sám tak proč si něco hledat že? Šoupnu sem dotaz a budu to mít hned pokuď možno co nejdřív bez jakékoliv námahy.Já u přijímače mám návod a sám prodejce řekl" nebudete vědět-zavojejte"!!!!! Ano není prodejce jako prodejce. |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: Jak naladit sat. tuner u TV SamsungMenu - Vysílání - Nastavení kanálů - Ruční ladění Jinak všechno najdeš v manuálu nebo na stránkách Samsungu. Trochu se snaž... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
Jak naladit sat. tuner u TV SamsungOmlouvám se hluboce. Manuál k TV má 2 strany, a to většinou bezpečnostní pokyny. Děkuju za rady. |
algec
![]() |
|
algecmanuál o 500 stranách je priamo v TV. Tam musíš hľadať!!! K novým TV už nie je v papierovej forme. Ale je tiež v pdf na webe, len podľa tvojho popisu neviem čo to je za TV. |
Dagy2
![]() |
|
nemáš začna stránkách výrobce je manuál-tak kde je problém?Problém už byl řečen že? |
fitipaldi
![]() |
|
priateľoví fittipaldimusi rýchly s odpoveďou ako tvoj nick, ktorého som vždy mal rád a fandil som mu.Vieš, myslím, že nie som úplný laik a ladil som po rodine všelijaké krámy čo im kto poradil. S touto TV než som prišiel na to aj s pomocou elektronického manuálu mi trvalo asi 3 hodiny než som našiel spôsob ako tam dostať Astru23.5E a jednotlivé TP. A to som presne vedel čo tam dostať. Tak by som nepodceňoval ľudí ktorí sa tu niečo opýtajú. |
Dagy2
![]() |
|
Jak naladit sat. tuner u TV SamsungTa TV je UE48J6272. Už jsem to našel, jak to naladit. Díky RS505. To nastavení kanálu bylo skryté, takže jsem ho neviděl. Teď bych ale potřeboval jinou radu. Jak nejlíp připojit domácí kino. Pojede to přes nějaké HDMI? |
algec
![]() |
|
algecPokud se z jakýchkoli důvodů nechceš prodírat manuálem, doporučuji Ti využít službu "Vzdálená správa", kterou najdeš v sekci "Podpora", ale stejnĕ si myslím, že je lepší "sa s tým popasovať"... |
rs505
![]() |
|
RE: Jak naladit sat. tuner u TV SamsungPokud máš AV-receiver s HDMI,tak ano.![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
Jak naladit sat. tuner u TV SamsungTo Fitipaldi. Není každý takový borec jak ty. Zkoušel jsem to hledat dlouho, e-manuál mě byl také k ničemu. Zeptat se tady na Parabole je pro mě vždy až poslední věc, když si nevím rady. A jestli nechceš pomoct, tak se vůbec neozývej. Takové arogantní pitomce mám opravdu rád. |
algec
![]() |
|
To: RS505Díky, popasuju se .![]() |
algec
![]() |
|
Dagy2Já jsem fandil spíše Jackie Stewartovi, možná hlavnĕ kvůli Helen Stewart... |
rs505
![]() |
|
RE: Jak naladit sat. tuner u TV SamsungMusím říct, že ta TV nejde vůbec špatně, ale jedna věc mě pěkně štve. V přepínání vstupů, je sat tuner i DVB-T pod jedním vstupem: Anténa. Přepínání mezi něma jde jen přes MENU. A to je celkem zdlouhavé. Nezná někdo nějaký fígl, jak to urychlit? |
algec
![]() |
|
RE: Jak naladit sat. tuner u TV SamsungJe to vše v instál menu - sekce sat. v TV. U Šamanů dost náročný. Umím.![]() ![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
algecJá se za arogantního pitomce nepovažuju,slovo arogantní pominu a pitomec můžeš být klidně ty.Já napřed hledám,a dlouho. Když nevím tak je prodejce či kamarádi A pak forum. A hotovo ![]() |
fitipaldi
![]() |
|
algecUrychlit to nejde, ale moc nevidim smysl proc to delat. Copak v DVB-T je neco, co na DVB-S neni? |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: FitipaldiTo Fitipaldi, všechno, co jsi popsal jsem udělal, jen ten prodejce je k ničemu. Nevědí, co prodávají. A koupil jsem tu TV včera večer, |
algec
![]() |
|
MikekDVB-T třeba jako rezerva. Přijdou mraky, plné vody, a DVB-T je zlaté. Nebo bydlí někde v dosahu zahraničního vysílání. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
rs505Oh yes, on ju volal Helena Trojska. 6-kolesovy Tyrell mal tiez nieco do seba,fandim vsetkym co su ini nez hufy lam a ovci![]() Algec,tak ostry obraz a plny zvuk na novej TV |
Dagy2
![]() |
|
RE: Jak naladit sat. tuner u TV SamsungJá přepínám formáty T/C/S na Samsungu pomocí Chlist a šipka doleva. Sice taky nic moc, ale lepší než přes menu.Co mi více vadí, že do oblíbených nemohu dostat různé formáty, tím by se přepínání formátů dalo odstranit. DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
algecHochu ty si dal si hodně práce s tím "štelováním"když si si to koupil včera večer![]() A prodejce?? Jak víš že neví co prodává?Ty si se ho ptal třeba ve 22:00 nebo v 7 ráno? Takže zase pohádka. |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
algecVidíš, keby si dal na JANMARES z otázky s modulom, mohol si si namiesto TV so sat. tunerom kúpiť kombo sat prijímač s DVB-T tunerom. Na ňom by si ani nepoznal, že prepínaš medz DVB-S a DVB-T. Viem, že som Ti radil, že pokiaľ TV so sat, tak Samsung - môžeš mi veriť, že ostatné sú ešte komplikovanejšie ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
algectento typ jsem ladil v patek. Při prvotnim nastaveni jsem nektere položky preskocil a najel na menu nastavil obraz, satelitni pozice, diseqc a vymazal a seradil potrebny programy. Mel jsem to asi za hodinu hotovy. S tim UPC musíš zaškrtnout pouze druzici Thor v polozce satelity a při vyhledavani vyhledas TP 11727/V 28000 a zaskrtnes sitove vyhledavani a měli by se ti naladit pouze TP od Freesat UPC. Pak staci seřadit a olozit potrebne programy. To je taky jedna z moznosti jaksiusetrit dobu ladeni rucne. Jinak jsem u této TV zkusil seznam Fastscan Skylink a po přesunech programu do oblíbeného seznamu jsem zjistil ze se nemeni cisla pozic půo presunu a ulozeni určitého programu na jinou pozici. Musise to tam uz naskenovat v poradi v jakem uz chceme mit programy usporadany tzn. 1. CT HD, 2. CT2 HD atd. Tuhle prasarnu s ciselnou pozici, kde zustala cislice z pozice napr. 8 i po presunu na číslo 2 v oblibenem seznamu, jsem kdysi zazil u Humax 5100S se sw 1.01.06. Tak jsem Skylink vypnul a potvrdil radeji pouze položku satelit. Komu nevadi seznam Fastscan programu Skylinku tak jak je, tak muze samozrejme tuto volbu nechat. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
Děkuju.Děkuju všem za rady.Už jsem to zmáknul.TV visí, zvuk jde přes DK a na TV místo motorek jde Disney channel. Šlak by mě trefil. Ale ještě jednou díky. |
algec
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |