![]() |
|
freemake videoAhojNajednou mi přestal fungovat freemake video converter.Zmizely mi všechny formáty a zůstal pouze převod do FLV,přitom jsem ho ještě dopoledne použila ted ne.Mám poslední verzi 4.1.7.3,novější jsem nenašel.Pokud někdo tento program používá,může zjistit,zda ho má v pořádku?Jinak jsem použil nové stažení.novou instalaci a stále nic.Děkuji |
hugo51
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
freemake videoZkus stáhnout mediacoder, když freemake stávkuje. Je složtější na nastavení ale funguje stále. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: freemake videoJe tam možnost vymazání částí pořadu? |
hugo51
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
RE: freemake videoEditaci nemá. Na to používám Womble video wizard. Kdysi se dala stáhnout i portable verze. Možná, že Ti tu někdo doporučí i jiné dobré konvertory s editací,třeba Avidemux, mě ale zaujaly možnosti mediacoderu. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@hugo51Bezi bez najmensich problemov. Skus si svoju verziu preinstalovat.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: freemake videoVse ok maka jak vino akorad ma v sobe Malwer kteri brzdi system takze kdyz nestahuji tak ho odinstaluji a vycistim |
George1
Registrace: 7/2004 Příspěvků: 254 |
![]() |
|
RE: freemake videoA nemáš v levém rohu hlavního okna rozsvícenou hvězdu ? Pokud ano klepni na ní a přepneš se do režimu všech formátů, opětovným klepnutím přepneš na vybrané o hvězdičkované (oblíbené) formáty.VU+ UNO4K - Dual FBC-S/S2 + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C, Fe85 - 13E, 19E, 23.5E, 28.2E
|
lext
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
![]() |