Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Flexi 7

Skončilo mi měsíční Flexi7 s vybranýmy programy.
Teď chci zaplatit další měsíc,ale vybrat jiné programy.
Lze tu výměnu provést ještě před zaplacením,abych měl nevyčerpanou možnost jedné výměny zdarma v měsíci ? Díky

slava68
Registrace: 10/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44
Odpověď v diskusním vlákně

Skylink Flexi 7

Když to skončilo, tak snad se jede znova od začátku. Opravte mě, jestli se pletu.

konas
Registrace: 12/2014

RE: Skylink Flexi 7

Já jsem ta právě volal a řekli mi,že musím prvně zaplatit další měsíc a po zaplacení si mám vybrat ty nové programy.Tím ale zákazník přijde o tu možnost jedné výměny v měsíci zdarma.
Přijde mi to divný.

slava68

slava68

Divný je to,že nezaplatil pred koncom platnosti,mohol si meniť programy.

atr2009
Registrace: 12/2009

No to je divné. Já platím Flexi7 jen na zimní měsíce, vždy jsem vybral prograny, trochu jiné než minulou sezonu, zaplatil a bylo to v poho. Možná, že teď je to jinak. U Skylinku nikdo neví.

konas

slava81

choď cez zákaznícku zónu - stačí číslo karty, bude Ťa to navigovať, tam si dobiješ kredit platobnou kartou a pri výbere Flexi7 budeš mať možnosť hneď na začiatku si vybrať programy. Spravil by som Ti to, ale ku kartám v CZK nemám cez aktivačný web prístup.

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Slava sorry 68

akosi mi číslo nevyšlo

Dzordzo

Ještě jsem to jednou procházel , ale opravdu po zadání čísla karty a přihlášení mi to po zadání Flexi7 žádnou možnost výběru programů nenabídne.Navede to hned na výběr délky předplatného a zaplacení.

slava68

Asi musíš, než objednáš, nejdřív do konfigurátoru balíčků. Je až úplně dole malým modrým písmem. Vybereš 7 programů, ono ti to nabídne Flexi7 a pak už normální objednávka. Konfigurace by měla být taková, kterou sis vybral. Ale - bacha, je to skylink, než zaplatíš, zkontroluj programy.

konas

Po potvrdení objednávky mi to automaticky prešlo na výber programov. To že potvrdzuješ objednávku ešte neznamená, že kupuješ ...

Dzordzo

Tak jsem to právě dělal.Vybral jsem v konfigurátoru 7 programů,které chci,potom mi to nabídlo balíček Flexi7 a pak jsem šel k zaplacení.
Ty moje vybrané programy tam už nikde vidět nebyly.
Po zaplacení jsem se v zákaznické zóně podíval na předplacené služby a jsou tam ty předešlé programy.

slava68

ale ja som nešiel cez konfigurátor. Po potvrdení objednávky ma hodilo do výberu automaticky ...

Dzordzo

Mě to žádnou možnost právě nenabídlo.
Zítra tam zavolám.

slava68

ani Ti to nejde zmeniť ? Ak chceš, pošli mi mail, dohodneme a môžem sa na to skúsiť pozrieť.

Dzordzo

Co to tam mají za pitomost. Vždyť v minulém výběru můžeš mít i nějaký zrušený kanál.

konas

Je to rukama a hlavou!

Nikdy jsem neměl takové problémy! Vybral jsem si těsně před koncem jiné programy, zaplatil kartou a bylo...takový jednoduchý věci a vy v tom takhle tápete! Až zase budete blábolit o nemožných důchodcích, tak v létě mi bylo 72, vy úplně neschopní chytráci

Tondach
Registrace: 3/2004

možno to "vylepšili" pri umožnení prihlásenia cez E-mail :O

Dzordzo

Tak jsem tam volal teď a opravdu ty programy lze vyměnit až po zaplacení a tím přijdeš o možnost mít jednu výměnu zdarma

slava68

Tondach

nechápem prečo niektorí chytráci majú tendenciu tu ostatných urážať - každý z nás je iný, preto si tu vymieňame skúsenosti - je mi jedno koľko máš rokov, bezdôvodné urážky iných svedčia o nezrelosti osobnosti a klapkách na očiach, ktoré nevidia alebo nechcú vidieť problémy iných. Nikto Ťa nenúti sem prispievať, pán Superman ...

Dzordzo

slava68

No tak to asi není úplně správná věc. Jsem zvědavý, kdo první vznese dotaz na ČTÚ.

konas

Jak změnit programy balíčku Flexi 7

Předplacením balíčku Flexi 7 se vám automaticky aktivuje sedm přednastavených programů (Eurosport, Eurosport 2 HD, Film+, CS Film, CS Mini, Viasat History a Viasat Nature). S balíčkem Flexi 7 si namícháte vlastní koktejl televizní zábavy! Vyberte si 7 programů z balíčku Multi HD za pouhých 269 Kč měsíčně. Svůj výběr můžete kdykoliv změnit. První změnu v kalendářním měsíci máte zdarma, každou další změnu můžete provést po odeslání platební SMS za 25 Kč (číslo: 90211, text ve tvaru: ZMENA číslo vaší karty).

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš

Dzordzo

Ale Tondach má přece naprostou pravdu. Jediné co je na tomto vlákně zvláštní, je zcela nesmyslný způsob placení autora. Pak se ale nemůže divit že má takové "problémy". Rv

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

Dzordzo

co je urážlivého na výrazu "neschopný chytrák"L, přemoudřelý slováku?

Tondach

Jde to měnit úplně normálně již před zaplacením, tak jako to šlo dříve.Teď jsem to zkoušel s tímto postupem. Přihlásím se, zvolím balíček a počet měsíců, systém mi nabídne volbu programů, způsob platby, zaplatím kartou, zapnu přijímač a během chvilky se dívám.

sirda
Registrace: 11/2006

Tady máte screen.
Zvolil jsem balíček a potom mi to hodí už na tyto stránky :

http://uloz.to/xujp38xv/1-jpg

http://uloz.to/xpyJRPtR/2-jpg

Kde tedy mám nastavit ty programy ?

slava68

slava68

Na váš předmět vyhledávání - http://uloz.to/xpyJRPtR/2-jpg - nebyl nalezen žádný odkaz.

Tondach
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra