![]() |
|
Skylink Flexi 7Skončilo mi měsíční Flexi7 s vybranýmy programy.Teď chci zaplatit další měsíc,ale vybrat jiné programy. Lze tu výměnu provést ještě před zaplacením,abych měl nevyčerpanou možnost jedné výměny zdarma v měsíci ? Díky |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
Skylink Flexi 7Když to skončilo, tak snad se jede znova od začátku. Opravte mě, jestli se pletu. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Skylink Flexi 7Já jsem ta právě volal a řekli mi,že musím prvně zaplatit další měsíc a po zaplacení si mám vybrat ty nové programy.Tím ale zákazník přijde o tu možnost jedné výměny v měsíci zdarma.Přijde mi to divný. |
slava68
![]() |
|
slava68Divný je to,že nezaplatil pred koncom platnosti,mohol si meniť programy. |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
RE: Skylink Flexi 7No to je divné. Já platím Flexi7 jen na zimní měsíce, vždy jsem vybral prograny, trochu jiné než minulou sezonu, zaplatil a bylo to v poho. Možná, že teď je to jinak. U Skylinku nikdo neví. |
konas
![]() |
|
slava81choď cez zákaznícku zónu - stačí číslo karty, bude Ťa to navigovať, tam si dobiješ kredit platobnou kartou a pri výbere Flexi7 budeš mať možnosť hneď na začiatku si vybrať programy. Spravil by som Ti to, ale ku kartám v CZK nemám cez aktivačný web prístup. |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
Slava sorry 68akosi mi číslo nevyšlo |
Dzordzo
![]() |
|
RE: Skylink Flexi 7Ještě jsem to jednou procházel , ale opravdu po zadání čísla karty a přihlášení mi to po zadání Flexi7 žádnou možnost výběru programů nenabídne.Navede to hned na výběr délky předplatného a zaplacení. |
slava68
![]() |
|
RE: Skylink Flexi 7Asi musíš, než objednáš, nejdřív do konfigurátoru balíčků. Je až úplně dole malým modrým písmem. Vybereš 7 programů, ono ti to nabídne Flexi7 a pak už normální objednávka. Konfigurace by měla být taková, kterou sis vybral. Ale - bacha, je to skylink, než zaplatíš, zkontroluj programy. |
konas
![]() |
|
RE: Skylink Flexi 7Po potvrdení objednávky mi to automaticky prešlo na výber programov. To že potvrdzuješ objednávku ešte neznamená, že kupuješ ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: Skylink Flexi 7Tak jsem to právě dělal.Vybral jsem v konfigurátoru 7 programů,které chci,potom mi to nabídlo balíček Flexi7 a pak jsem šel k zaplacení.Ty moje vybrané programy tam už nikde vidět nebyly. Po zaplacení jsem se v zákaznické zóně podíval na předplacené služby a jsou tam ty předešlé programy. |
slava68
![]() |
|
RE: Skylink Flexi 7ale ja som nešiel cez konfigurátor. Po potvrdení objednávky ma hodilo do výberu automaticky ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: Skylink Flexi 7Mě to žádnou možnost právě nenabídlo.Zítra tam zavolám. |
slava68
![]() |
|
RE: Skylink Flexi 7ani Ti to nejde zmeniť ? Ak chceš, pošli mi mail, dohodneme a môžem sa na to skúsiť pozrieť. |
Dzordzo
![]() |
|
RE: Skylink Flexi 7Co to tam mají za pitomost. Vždyť v minulém výběru můžeš mít i nějaký zrušený kanál. |
konas
![]() |
|
Je to rukama a hlavou!Nikdy jsem neměl takové problémy! Vybral jsem si těsně před koncem jiné programy, zaplatil kartou a bylo...takový jednoduchý věci a vy v tom takhle tápete! Až zase budete blábolit o nemožných důchodcích, tak v létě mi bylo 72, vy úplně neschopní chytráci |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Skylink Flexi 7možno to "vylepšili" pri umožnení prihlásenia cez E-mail![]() |
Dzordzo
![]() |
|
RE: Skylink Flexi 7Tak jsem tam volal teď a opravdu ty programy lze vyměnit až po zaplacení a tím přijdeš o možnost mít jednu výměnu zdarma |
slava68
![]() |
|
Tondachnechápem prečo niektorí chytráci majú tendenciu tu ostatných urážať - každý z nás je iný, preto si tu vymieňame skúsenosti - je mi jedno koľko máš rokov, bezdôvodné urážky iných svedčia o nezrelosti osobnosti a klapkách na očiach, ktoré nevidia alebo nechcú vidieť problémy iných. Nikto Ťa nenúti sem prispievať, pán Superman ... |
Dzordzo
![]() |
|
slava68No tak to asi není úplně správná věc. Jsem zvědavý, kdo první vznese dotaz na ČTÚ. |
konas
![]() |
|
RE: Skylink Flexi 7Jak změnit programy balíčku Flexi 7Předplacením balíčku Flexi 7 se vám automaticky aktivuje sedm přednastavených programů (Eurosport, Eurosport 2 HD, Film+, CS Film, CS Mini, Viasat History a Viasat Nature). S balíčkem Flexi 7 si namícháte vlastní koktejl televizní zábavy! Vyberte si 7 programů z balíčku Multi HD za pouhých 269 Kč měsíčně. Svůj výběr můžete kdykoliv změnit. První změnu v kalendářním měsíci máte zdarma, každou další změnu můžete provést po odeslání platební SMS za 25 Kč (číslo: 90211, text ve tvaru: ZMENA číslo vaší karty). Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
DzordzoAle Tondach má přece naprostou pravdu. Jediné co je na tomto vlákně zvláštní, je zcela nesmyslný způsob placení autora. Pak se ale nemůže divit že má takové "problémy".![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
Dzordzoco je urážlivého na výrazu "neschopný chytrák"L, přemoudřelý slováku? |
Tondach
![]() |
|
RE: Skylink Flexi 7Jde to měnit úplně normálně již před zaplacením, tak jako to šlo dříve.Teď jsem to zkoušel s tímto postupem. Přihlásím se, zvolím balíček a počet měsíců, systém mi nabídne volbu programů, způsob platby, zaplatím kartou, zapnu přijímač a během chvilky se dívám. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: Skylink Flexi 7Tady máte screen.Zvolil jsem balíček a potom mi to hodí už na tyto stránky : http://uloz.to/xujp38xv/1-jpg http://uloz.to/xpyJRPtR/2-jpg Kde tedy mám nastavit ty programy ? |
slava68
![]() |
|
slava68Na váš předmět vyhledávání - http://uloz.to/xpyJRPtR/2-jpg - nebyl nalezen žádný odkaz. |
Tondach
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
![]() |