![]() |
|
Záhadná chyba tv PhilipsKeď zapnem starší LCD Philips po pár sekundách sa sám vypne. Keď ho znova zapnem, už funguje bez problémov. V tv opravovni mi povedali, že na vine je invertor. Má niekto s podobnou chybou skúsenosti a čo stála oprava? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
KarnerV tv opravovni ti nepovedali?![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Záhadná chyba tv PhilipsAk je chyba v invertore tak obraz zblizka vidis, nefunguje len podsvietenie, pre ktore zabezpecuje stavu prave invertor. To vies odsledovat sam. Ak je to skutocne invertor tak je len otazkou casu, kedy skonci definitivne. Na nete je mnoho ponuk na invertory pre rozne TV, notebooky a podobne, staci hladat, ceny su od 10-40,- eur v zavislosti od typu a od predavajuceho. Ak to nevies vymenit sam pripocitaj si k tomu naklady za pracu. Su aj borci, ktori vedia opravit samotny invertor, ak mas takeho v okoli tak sa popytaj. |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Záhadná chyba tv PhilipsV podsvietení chyba nie je. Čo môže spôsobovať to vypínanie po prvom zapnutí? |
Karner
![]() |
|
RE: Záhadná chyba tv PhilipsTak potom to nie je invertor, lebo invertor je menic napatia pre CCFL trubice zabezpecujuce podsvietenie, tyka sa to strarsich LCD panelov, novsie maju LED podsvietenie a to invertor nepotrebuje.V drvivej vacsine su problemy typu, ktory popisujes sposobene odchadzajucimi kondikmi v napajacom obvode. V takom pripade je cena opravy u nejakeho elektro-kutila par drobnych plus jeho cas. Servis je pochopitelne drahsi a v mnohych pripadoch sa ani nemusi oplatit, obzvlast autorizovany. |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
Karnerna něco jsem se tě ptal,chceš diskutovat?? ,nebo jen prsknout problém a poperte se všichni?![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Záhadná chyba tv PhilipsV opravně mu řekli cenu, která se mu na tuty nelíbí, tak to šel zkusit do diskuze. No tady asi nepochodí :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
Kernerměl jsem tuto závadu na tv Sharp,jestli jde o podsvícení tak oprava vyjde asi na 4500kč,koupl jsem novou TV. |
dulin
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
Chyba televize PhilipsMám doma taky Phulipsku, mám ji doma asi půl roku a z toho polovinu doby se mi 2x-3x za den sama od sebe restartovala , problém byl v tom že např týden běžela bez problému a pak byly dny kdy zlobila skoro denně tak jsem ji dal na reklamaci odkud se mi vrátila s protokolem, že se závada neprojevila, ale, že projistotu přehráli software od té doby se mi to ještě párkrát stalo, ale od té doby co mám nový satelitní přijímač a nahrál jsem si přes net cca před dvěma týdny nový software tak závada záhadně zmizela a doufám, že už se neobjeví, protože jinak bych si musel nechat zaplou televizi 24hodin denně a na ní mít namířenou celou dobu kameru pro případ, že se televize sama od sebe restartuje aby mi na reklamačním oddělení uvěřili, že si závadu nevymyslim, nový chytrý televize jsou fajn, ale když se pak objeví softwarová nebo nějaká podobná chyba, která se objeví občas tak se reklamace těžko dělají![]() |
carlos87
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
Pro Karnera:Zde mas nabídku mnoha invertorů:http://www.ame.cz/Menice-a-Invertory-LCD-TV-monitory-_g40520923_10699.aspxMalda27 |
Malda27
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
Záhadná chyba tv PhilipsProsím admina zrušit můj příspěvek!Porušil bych pravidla.Díky |
Malda27
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: Záhadná chyba tv PhilipsCarlos87 s tou kamerou bys asi taky neuspěl :)VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
RE: Záhadná chyba tv PhilipsMám také Philipse a občas mě to dělá taky. Zapnu, sám se restartuje a potom jede. |
JarryC
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: Záhadná chyba tv Philipsnemáš propojenou s něčím přes HDMI , satelit + druhý satelit jinde atd. Philips ? Mě to dělal počítač .Vypnul jsem počítač vypla se i TV .Skus odpojit všechno z TV a vyzkoušej .![]() |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Záhadná chyba tv PhilipsNemám s ničím prepojený tv Philips. Je to už starší kus, určte niečo na ňom odchádza. |
Karner
![]() |
|
RE: Záhadná chyba tv PhilipsZkontroluj dálkové ovládání. Po zapnutí jel odnes z dosahu TV.Někdy to tak je. |
dloji
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
![]() |