![]() |
|
Skylink - otresna kvalita SD programuSkylink by mel s tou kvalitou SD neco delat. Porovnaval jsem kvalitu TV Nova a TV Barandov na satelitu a v DVB-T je jasne videt ze u Skylinku je obrazova kvalita horsi. Za co chteji platit serpo ti zlodeji kdyz nenabidnou ani lepssi sd kvalitu na satelitu nez terestrial ktery je zadarmo! Kdyz uz vypli Novu HD at tam pusti poradnej SD a ne takovou matlanici!!!DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 280 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 143 | |
![]() |
|
bretahMáš pravdu co se mě nelíbí tak to platit nebudu ale Pepa 35 jen kecá a nezaplatí si třeba 02 čí FREESAT má jen kritiku na SKYLINK.![]() ![]() ![]() |
atrapssss
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 239 |
![]() |
|
@atrapssssO2Tv je celkem v pohodě,možná některé zahraniční stanice berou ze satelitu.Většinu cz stanic berou přímo ze studia optikou.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programuKe kvalitĕ obrazu na tĕch kanálech Skylinku, které sleduji, nemám výhrady, ale uznávám, že na řadĕ dalších obraz odpovídá obsahu... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
Skylink - otresna kvalita SD programuJj musim potvrdit je to hruza o proti DVB-T ale i HD je v DVB-T lepsi nez na satelitu a zadarmo |
George1
Registrace: 7/2004 Příspěvků: 254 |
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programuBaví mě číst, jak se někteří rozčilují nad obrazovou (ne)kvalitou programu, který nesledují. Nebo sledují? Hlavně mě baví hlášky typu...Mám Dreama, ale sleduji na něm pozemák. To ho máš připojeného ke skleněnce?![]() |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programuSkylink má náročnějšího diváka. A ten si pořád stěžuje. A má o mnoho více uživatelů. . U jiných platforem je to uživatelům jedno. Nejsou tak nároční. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
Bože,to je zase nesmyslných keců ..... |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programuNo to bitratena Skylinku u SD kanálov je dosť biedne,ba dokonca na Markíze HD zasa pado dolu, asi vieme prečo 2x Markíza HD na tom istom transpondéry. Na freeSATe je bitrate Markízy HD jednoznačne lepšie,nedavno tomu, ale tak nebolo.CT2HD je lepšie u Skylinku.Tych porovnaní by mohlo byť viac, ale nechce sa mi to tu zbytočne rozvádzať,lebo aj tak z tým nič nespravíme,je to proste byznis na SK a CZ... VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
po skusenostimozem napisat moje videnie, ktore kvalitou SDtv SKYLINKU limituje ku kvalite SD vysielania napr. DIGITV, ktoru som mal kedysi davno...na sat tv skylink mozem v akejsi dostatocnej kvalite sledovat akurat tak zopar stanic HDtv. relativna spokojnost, pretoze SD nesledujem, ved tam ani nieje co. jedine SDtv, ktore akosi zvladnem v nudzi u menovaneho sat operatora je sport1 a joj cinema na 50" & 60" TV. aj ked v 2016 uz je davno NACASE, aby tiez tieto tv stanice, preklopili do HD. pretoze ine SDtv stanice sa na skylinku ani nedaju pozerat, ci uz kvalitou obrazu alebo strukturou obsahu tychto tv stanic. taketo moje videnie, je vsak len subjektivne a vobec nemusi korespondovat s nazorom inych zakaznikov skylinku...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programuEste dobre ze my mame ine videnie.Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 832 |
![]() |
|
normalnyclovek, pise za seba...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programuSvet sa nekruti len okolo teba, nebud vztahovacny.Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 832 |
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programu@DVBT1 - To jsem nikde nepsal ze na dreamu sleduji jen pozemak, mam jine moznosti prijmu. Pokud mam ale natocenou parabolu na 23.5 a dam novu, tak mam prehled vytvoreny tak aby mi dream prepnul napriklad novu z dvb-t, protoze tam jde lip! Kdyz uz vypli Novu HD, meli dat kvalitni SD. Nechapu jak takovou matlanici muzou vubec vysilat..DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
![]() |
|
Josef35Pre CZ/SK stačia úplne SD a HD matlanice, to by si mal vedieť.Porovnaval si niekedy bitrate iných zahr. staníc a našich?Ak nie skús to a sám uvidíš aký je v tom rozdiel.A to sú FTA voľne dostupné ak nerátam arabov na 13E...VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programu@kostik123 - porovnaval, kvalita je uplne nekde jinde, staci se podivat na Nemce :-)DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
![]() |
|
Josef35Presne tak,a na adresu arabov to bolo myslené tak, že obraz majú na 13E des a hruza i keď česť pár výnimkám.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
rozdielje kostik obrovsky...trebars turecke FTA HDtv, na turksate 42E vyzneju obrazovo famozne v porovnani s nasimi HDtv.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programustejne nova a skylink by se meli dohodnout na hd. zijeme preci v 21st. a hd by mel byt uz standartem.a jinak argument ze kdyz jeden nechce platit tolik, tak to neplati, i v realitnim trhu ci obch. retezcich funguje takzvane smlouvani, aby se oba sesli nekde uprostred a prerozdeleni spokojenosti na obe strany, kdyby to fungovalu i venku jako nova a skylink, tak by se realitni trh vubec nepohnul. ale jak videt proste tamti jsou obe strany dost nafoukane a kaslou na lidi a svoji prestiz, jak uz zminovanem nemecku ci jinde, tak by se takova tv spolecnost a tv provider stydel pred klienty ale tady ve vychodni evrope, zamerne pisu vychodni, nikdo se pred nekym nestydi. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programua navic je i tady tlak ci aspon by mel byt tlak velkoprumyslu v elektronice od tv az po sat prijmace kteri trpi tim ze na cz a sk na hd se kasle, a tim brani i ekonomice, takze ten elektro trh by mel zacit tlacit na obe strany. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programuPoldaS: roční platba je 935 Kč, což je asi 77 Kč/měsíc a za to už nějaké ty cíga koupíš![]() ![]() |
xTomik
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 1 685 |
![]() |
|
xTomikKdo z M7, z těch co odkoupili Skylink, sliboval, že to bude zdarma?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscerTo mě ale jako konečného zákazníka vůbec nezajímá.![]() |
xTomik
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 1 685 |
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programuJako potrefená hus musím při souvislosti se SKYLINKEM vždy zagágať a souhlasit s xTomíkem (= rovněž výkladem amerických spotřebitelů)![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@joscerMožná komunikační šum, ale mám taky doma leták, z doby když jsem pořizoval kartu tak:,,Navždy zadarmo, stačí se jen dívat". |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programuV Americe se tomu říká "plea of rights", u nás "vĕcné břemeno"... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 143 | |
![]() |
|
![]() |