Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - otresna kvalita SD programu

Skylink by mel s tou kvalitou SD neco delat. Porovnaval jsem kvalitu TV Nova a TV Barandov na satelitu a v DVB-T je jasne videt ze u Skylinku je obrazova kvalita horsi. Za co chteji platit serpo ti zlodeji kdyz nenabidnou ani lepssi sd kvalitu na satelitu nez terestrial ktery je zadarmo! Kdyz uz vypli Novu HD at tam pusti poradnej SD a ne takovou matlanici!!!

DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100

Josef35
Registrace: 8/2012
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 143
Odpověď v diskusním vlákně

silesian

Ale já přeci netvrdím, že to nebylo, já se ptám jak je v tom na vině současný provozovatel Skylinku.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

xTomik

Pokud to bereš včetně historie, tak v tom případě je FreeSAT zlodějské firma, protože její nehorázné ceny z doby jejich "monopolu" si zajisté pamatuje spousta uživatelů.

joscer

hdpe

Jasně. Americký spotřebitel. Ten dá kočku do mikrovlnky a pak se soudí, že to nebylo napsáno v návodu, že se to nemá. A soud mu dá za pravdu.

joscer

RE: Skylink - otresna kvalita SD programu

Ja len doplnim tu naseho "agenta J.G.", ze ta jeho milion krat opakovana loz stale nieje pravda ;)

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

Joscer

klamavá reklama je klamavá reklama,problém je ,že u nás se tím nikdo nezaobírá,jinak oproti okrádání důchodců je skylink "zlatý slavík",ale budiž-už jsem to zhryznul,jen sem se zbavil 2karet ze3,kdyby nebylo ženy+slov.prog.tak všech 3,30-50kč bych pochopil-za patřičnou kvalitu,70 a víc je vypalné za tu mizerii,ale co mě nejvíc irituje je mých7-zlodějna neskutečná! :fuming:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

joscer: ja teda nevim, ale spolecnost freeSAT zadne premrstene ceny nikdy nemela ;)

xTomik
Registrace: 7/2013

spyko

Ale já jsem nikdy nepsal, že to nebyla klamavá reklama. Jen mi jde o to, kdo a kdy ji použil a proč by měl ten, kdo byznys odkupuje, měl díky této reklamě tratit.
Rád bych slyšel jediný příklad, kdy firma přebírající byznys dodrží to, co předchozí firma pouze inzerovala a nebylo zasmluvměno.
Ostatně je paradox, že firma musí převzít klienty včetně smlouvy, což je v pořádku, ale následně může po nějaké době smlouvu vypovědět, a přitom by měla navždy akceptovat to, co bylo jen inzerováno.

joscer

xTomik

FreeSAT nemá žádného předchůdce? Ostatně, čekal jsem, že v tomto duchu budeš reagovat.

joscer

@joscer

Tak proč jsi to tak napsal, když jsi to čekal? :)
Samozřejmě že nevyvracím, že UPC Direct měl přemrštěné ceny. Kdo by taky s monopolem neměl že ano. Ale na druhou stranu Byli první, co u nás rozjeli SAT příjem.
Ale k věci ty jsi napsal, že když se zaobírám historií, tak že freesat měl dříve vysoké ceny. A to ty ceny někdo sliboval, že budou navždy? Tak jako to dělal Skylink se základním balíčkem??? S tím jsi trochu mimo. Je rozdíl co bylo a to co bylo a bylo slíbeno.

xTomik

Joscer tu svou odrhovačku o novém vlastníkovi (M7) který není vázán tím co sliboval předch.vlastník, už tady omílá pár let a bude dál až do smrti, je úplně zbytečné s ním o tomto polemizovat ... :-/ Rv

lance
Registrace: 10/2008

xTomik moc toho nevíš ale to by si měl vědět že upc nebylo první na satelitu u nás.

satman1
Registrace: 9/2010

lance

Tak nepolemizuj a ber to takhle. Nejde o to, že je to M7. Ať je to klidně E35 nebo Kadeřnictví Nováková, já zastávám v tomto směru obecný názor:
Je firma "A" a firma "B". Firma "A" provozuje byznys s obchodním modelem "Zaplať vstupní poplatek a pak máš služby zdarma", a to podpořené jakýmsi reklamním sloganem. Po čase se přestane tento obchodní model vyplácet, firma "A" se tedy rozhodne byznys prodat. A přijde firma "B", která byznys koupí. Že by to kupovala s tím, že bude pokračovat ve stejném obchodním modelu, dokonce s tím, že z původního vstupního poplatku prakticky nic nemá a ještě něco platí za ten byznys, který kupuje? To si fakt ty a tobě podobní myslíte, že to takhle má fungovat?

Říkej si tomu odrhovačka, ale tak to prostě je.

Moje zkušenost z jiné branže. Koupil jsem si auto v autosalonu, kde měli slogan "U nás zakoupené auto Vám při servisní prohlídce vždy umyjeme". Po čase slogan zmizel a to dokonce beze změny majitele. Co myslíš, myli tam zákazníkům, kteří si v době sloganu auto koupili i nadále po servisní prohlídce?

joscer

Lance jediný důvod proč by měla být m7 vázaná chybama předchozího majitele. Prozrad proč by měli dělat ty samé chyby co donutili předchozího majitele k prodeji.

satman1

XTomik no normálního zákazníka by mělo zajímat. Co se děje se službou kterou platí. Změna majitele se určitě jedna změna podmínek (ceny a td). Tebe to nezajímalo, tvoje chyba měl jsi hned odejít. Při tvojem přístupu se ani nedivím že nemáš na serpo.

satman1

joscer , satman 1

ale vtip je vtom, že Firma A ktorá to predala Firme B si znovu vytvorila Firmu C a zasa to ponuka, kvázimozme povedať zadarmo,

takže je tu otazka chcu spet nachytať zákazníkov čo odišli z firmi B, lebo inak mi to nedáva zmysel.

PISTOK153
Registrace: 11/2010

PISTOK153 aspoň je vidět kdo je ten podvodník a kdo podvedl xTomika. Ale ani on a mu podobní na to ještě nepřišli.

satman1

@satman1

myslis ze nemam na serpo, kdyz si platim 2 platformy s pay tv? Ty jsi toho rozumu opravdu moc nepobral...

xTomik

XTomik myslím si to když tady každý den Brečíš jako když dítěti zaberou hračku.

satman1

a prave proto v americe ci nemecku i jedinec muze porazit velke firmy, protoze neboji postavi za sve zasady, zatim co v cesku a slovensku nikdo z lidi nechce postavit velkym spolecnostem, a proto budou vsechny velke spolecnosti ne jen ze sat oboru, na nas kaslat.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

sioga_bs

Takže ty jsi přesvědčen, že v Americe nebo Německu by firma dostála "závazkům" plynoucím ze slibů předchozí činnosti kupované firmy a pokračovala ve stejném duchu? Ale prd. Ta firma by tu upadající prostě nekoupila a ta by fakt zkrachovala.
To by bylo křiku, kdyby to tady takhle dopadlo s platformou Skylink. Ale je fakt, že by se pak nadávalo tomu správnému viníkovi daného stavu.

joscer

Bohužel, pojem "dobré mravy" se v našem právním systému aplikuje poněkud jinak, než je tomu v nĕkterých zemích, kterých máme ovšem jindy plnou hubu...

rs505
Registrace: 11/2009

@satman1

Ja nejsem ovce, abych souhlasil s kazdou vyje**vkou co si Skylink vymysli. ;)

xTomik

rs505 můžeš konkrétně.
Když už se bavíte o té cizině, tak si myslím že někteří co tu píšou by byli v USA zalovani.

satman1

XTomik můžeš být konkrétní já o ničem nevím. Tebe asi oooocosi každý. Podle toho co píšeš.

satman1

satman1

Proč myslíš, že to tu Mr Fagan tak rychle zabalil? A v jiných zemích by ti pisatelé byli třebas popraveni, inu, jiný kraj, jiný mrav... Zdravím a přeji Ti hezký den!

rs505
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 143

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra