![]() |
|
Skylink - otresna kvalita SD programuSkylink by mel s tou kvalitou SD neco delat. Porovnaval jsem kvalitu TV Nova a TV Barandov na satelitu a v DVB-T je jasne videt ze u Skylinku je obrazova kvalita horsi. Za co chteji platit serpo ti zlodeji kdyz nenabidnou ani lepssi sd kvalitu na satelitu nez terestrial ktery je zadarmo! Kdyz uz vypli Novu HD at tam pusti poradnej SD a ne takovou matlanici!!!DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 280 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 143 | |
![]() |
|
rs505A jak tedy v zemích, kde platí ty "dobré mravy" kupuje jedna firma druhou, když ta druhá je díky "nepovedenému podnikatelskému záměru" na zavření?I já jsem pro ty "dobré mravy", ale v tom smyslu, že by se nemělo slibovat to, co se nemůže splnit. A s tím Faganem. Jak už jsem zmiňoval výše toho amerického spotřebitele. Fagan potřebuje prostředí, kde dáš vzácnou kočku do mikrovlnky, aby se osušila, protože ti zmokla, a následně vysoudíš majlant za tu kočku, protože v návodu k obsluze není napsáno, že se do mikrovlnky nemají vzácné kočky dávat. Stejně tak vysoudit na fastfoodu odškodnění za to, že jsi ztloustl na jejich burgrech. To je jako v pořádku? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerA taky "Marlboro Man", máš pravdu... a to "bohužel" ber jako projev frustrace z toho, že si u nás nemohu vysoudit nĕjaké to přilepšení na stará kolena... A vůbec to bereš moc vážně a přesvědčuješ nepřesvědčitelné, ale Ty už asi jiný nebudeš... Hezký den! |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
xTomikJá jsem u Freesat byl v době, kdy měl u nás monopol. Za základ + balíček+ jsem měsíčně platil 831 Kč. Kvalita byla otřesná, to ještě vysílali z pozice 19°. Až po nástupu Digi začali zlevňovat. Digi bylo otřesné a tak jsem nakonec skončil u Skylinku a to kvůli HD. Jsem spokojený a pokud někomu stačí Freesat nic proti tomu. Absence programu ČT sport, je ale neomluvitelná. Nikdy jsem Freesat vulgárně a sprostě nehaněl, tak jak činite Vy.![]() |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
joscerjak říkám, zbytečná debata s tebou, furt dokola stejná písnička... nikdy nepochopíš pojmy jako převzetí závazků, právní nástupnictví atd... tvůj pohled na právo je směšný, takové zaměstnance jako ty bych chtěl mít, měl bys u mě pracovní smlouvu, firmu bych prodal třeba své manželce ale ta by ti podle tebe už nemusela dávat žádnou výplatu, páč není přece vázána nějakými smlouvami které jsem uzavřel já jako předchozí majitel... žij si dál ve svém světě když tě to baví![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@satman1Tak třeba zvýšení serpa o necelých 90%, vyřazování programů, časté přelaďování, lži, co ještě potřebuješ konkrétně vědět?![]() |
xTomik
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 1 685 |
![]() |
|
lanceTy tady píšeš o chápaní pojmů? Dokud si ty a tobě podobní budete myslet, že jakási reklama kdesi na nástěnce u prodejce nebo na internetu zakládá povinnost pro případnou nabývající firmu toto dále dodržet, tak se opravdu nemáme o čem dál bavit, ta debata je skutečně ZBYTEČNÁ.Nikdy jsem nerozporoval povinnost převzít závazky. Ale závazky vyplývající ze smluvních dokumentů. Ale pochybuji, že si pod tím představíš přesně to, co bys měl, podle toho cos dal za příklad ve svém příspěvku. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@neuzilMyslíš UPC Direct ano? Kvalitu čeho máš konkrétně na mysli? |
xTomik
![]() |
|
@xTomikMěl jsem na mysli kvalitu obrazu. Po přechodu na Thor se kvalita zlepšila. V době kdy jsem přešel ke Skylinku mě vadilo zdlouhavé zařazování nových programů , viz. ČT sport HD. Možná se někdy k Freesat vrátím. Zatím nemám potřebu. Stejně si myslím, že mezi těmito providery není téměř žádný rozdíl. Jedni sedí v Lecembursku, druzí v Holandsku a snaží se vydělat co nejvíce peněz. Měj se hezky. |
neuzil
![]() |
|
neuzilŘekl bych, že v Holandsku nesídlí ani jedna z nich.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerAsi máš pravdu, Lucembursko snad sedí. Dík za upozornění. |
neuzil
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programuSubjektivní a (ne)demokratický závěr: Pravda je jen jedna (marxisticko-leninská)![]() ![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@neuzilTak ale za dob UPC Direct ještě nebyly velké TV tak rozšířené, takže že byla kvalita jak píšeš horší, tak to zas tak asi nevadilo, než kdyby to bylo v dnešní době, kdy má každý druhý TV přes 120 cm.Co se týče ČT Sport HD... otázka je, kdy by ho měl Skylink, kdyby si ČT neplatilo vše samo. Ale toto téma tu raději rozvádět nebudu, protože by se ho některé ovečky jistě rády chytly. ![]() |
xTomik
![]() |
|
hdpeŽádní splantaní Holanďani!M7 dobře věděli a zanalyzovali si trh - kolik a jakých oveček si kupují a za kolik, a že v našem bananistanu s těma ovcama v ohradě lehce vydrbou skrz nějaké fiktivní serpo (jako že platba ne za programy ale za servis karet... blabla), s čímž by si třeba někde v rajchu ani neprdli, takže se jim investice 2mld u nás hezky rychle vrací... (minimálně 60 - spíš ke 100 mega měsíčně zkásnou jen za základní serpo...) A možná ke všemu jsou za původními a novými vlastníky jedny a tatéž osoby (spekulace, ale kdo ví...?) |
lance
![]() |
|
joscerano - zbytečná debata s tebou, o tom že existuje něco jako veřejný příslib atd... už několik let opakovaně na toto téma s tebou tady kromě mě diskutuje několik lidí, zbytečně... kromě tohoto konstatování v tomto naprosto marném utrácení energie nehodlám pokračovat![]() |
lance
![]() |
|
lanceJen je otázka jestli mají toliko oveček, aby měli takový, Tebou uvedený, vývar ze SERPO. Normálním lidem by toto mělo stačit na překrásný byznys v oboru, ale jak vidno, dle různých prohlášení SkyLink bossů, třeba i na tomto zdejším plátku ... peníze, peníze, peníze, nejsou pořád peníze na zařazení lidem vyvolávaných kanálů, na zkvalitnění HD atd. Někde bude asi chyba. Ale, už se kolem toho nakecalo dost. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
lanceVím co je veřejný příslib. Nesuď jiné podle sebe. Že ty si tento pojem vysvětluješ po svém ve vazbě na nástupnickou firmu je tvůj problém.Proč už se toho neujal nějaký skoro právník se 4 semestry, aby tak jednoduchou věc firmě M7 vytmavil u soudu a získal slávu? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
lanceToto jsou jediná ustanovení Občanského zákoníku, kde se píše o veřejném příslibu:Veřejný příslib Pododdíl 1: Příslib odměny § 2884 Příslib odměny za nějaký výkon učiněný vůči osobě blíže neurčené zavazuje přislibujícího tehdy, byl-li příslib veřejně vyhlášen. § 2885 (1) Nezřekl-li se přislibující práva veřejný příslib odvolat, může jej odvolat před provedením výkonu v téže formě, v jaké byl veřejný příslib učiněn; není-li to možné, pak ve formě stejně účinné. (2) Odvolání není účinné vůči tomu, kdo výkon již byl se zřetelem k veřejnému příslibu provedl, jestliže v té době o odvolání nevěděl ani nemusel vědět. § 2886 (1) Splní-li podmínky veřejného příslibu několik osob, náleží odměna tomu, kdo výkon provedl nejdříve, ledaže z veřejného příslibu plyne jiná vůle přislibujícího. (2) Splní-li podmínky veřejného příslibu několik osob současně, rozdělí přislibující mezi ně odměnu rovným dílem, ledaže z veřejného příslibu plyne jiná vůle přislibujícího. (3) Odstavec 2 nebrání dohodě odměněných o jiném rozdělení odměny, a není-li takové dohody, právu každého z odměněných požadovat vůči ostatním takové části odměny, která odpovídá poměru, v jakém se na dosaženém výsledku podílel. Pododdíl 2: Vypsání ceny § 2887 (1) Přislibuje-li se odměna vypsáním ceny za výkon co možná nejlepší, je veřejný příslib platný, uvede-li se v něm také doba, po kterou se lze o cenu ucházet. (2) Není-li dále stanoveno jinak, platí o vypsání ceny ustanovení o příslibu odměny. § 2888 (1) Vypsání ceny lze odvolat jen ze závažných důvodů. (2) Odvolal-li přislibující vypsání ceny, odškodní přiměřeně toho, kdo před odvoláním podmínky veřejného příslibu alespoň zčásti splnil. Upozornění na toto právo uvede přislibující v odvolání, neučinil-li tak již při vypsání ceny. § 2889 Neuvedl-li přislibující při vypsání ceny, kdo posoudí splnění podmínek veřejného příslibu a podle jakých měřítek a kdo a v jaké lhůtě provede ocenění, posoudí a ocení splnění podmínek přislibující sám. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
styristrany textu...a stale mam za to, ze najvyhodnejsia sat platforma na orbite, pre majitela sat zariadenia s moznostou prijimat aj crypt 23E je v cs prave skylink...co ine, bez akejkolvek viazanosti mi kto ponukne vyhodnejsie? poradte odbornici.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programuNení co radit, kdo je nespokojen, může kdykoliv smlouvu ukončit a jít jinam. Debata jako vždy o ničem![]() Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
terazlen suhlasit mozem, techniku...a preto je pre mna skylink, stale akosi najvyhodnejsia sat platforma, aj ked niesom ziadny skylink protezant...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
joscerTy trumpeto, sice nevím, přoč ti ještě zase po padesáté odpovídám, ale když už si to sem plácnul... tak poslední pokus:I když nový OZ nebyl tehdy platný, obdobná dikce platila i ve starém OZ... takže uvažujme s tebou citovaným novým OZ: To o čem mluvíme je zrovna v § 2884 a § 2885 - speciálně vysvětlím (tobě znovu asi marně ale budiž): Skylink VEŘEJNĚ vyhlásil přislib odměny (základní programy zadarmo) za nějaký výkon (koupě dekódovací karty) učiněný vůči osobě blíže neurčené (jakýkoli kupující) = toto byla tehdy reálná situace která zcela naplnila § 2884 !!! - tj. přislibující byl tímto zavázán splnit to co veřejně přislíbil A teď to kouzlo, co ty nikdy nepochopíš: přislibující = SKYLINK = PRÁVNICKÁ OSOBA - je stále tatáž osoba bez ohledu na to kolikrát se změní majitelé/akcionáři/vlastnickou strukturu atd.... všechny právní závazky TOTIŽ PŘECHÁZEJÍ - tj včetně veškerých veřejných příslibů !!!!!!!!!! Takže podle § 2885 - do doby než Skylink tento veř.příslib odvolal = do doby než přestal "programy zadarmo" veřejně nabízet, každý kdo si v té době kdy byl veřejný příslib činěn koupil kartu - má nárok na splnění onoho veřejného příslibu - tj. mít základní programy zadarmo!!! A toto všechno je tak zřejmé, že to ví každý kdo má v hlavě dvě pohromadě a samozřejmě to moc dobře ví i M7 a proto nezpoplatnili přímo základní programy, ale použili kličku, kdy tvrdí, že programy jsou nadále stále zadarmo, ale platí se jakýsi servisní poplatek... blabla = TOTO JE DALŠÍ JASNÝ DŮKAZ a když jsi takový archivář, najdi si všechna možná oficiální vyjádření Jardy G. a M7 - serpo pokrývá správu karty, helpline atd... neplatí se za programy... Že to nikdo nežaluje je otázka 2 věcí - někdo by do toho musel skutečně jít - tady je problém že zákazníkovi s jednou max. pár kartymi to nestojí za ty tahanice, a druhá věc je, jak je ta klička se servisním poplatkem průstřelná - toto je ta největší nejistota... proto M7 prakticky ještě nikdo nezažaloval. To však nic nemění na tom, že tvoje veškeré pseudoargumenty jsou rozmeteny v prach |
lance
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programuToto ti žádný soud nepřiklepne...Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
tu nejdeo akysi sud poldasi...pretoze ludia chcu sledovat sat tv napr. aj kvoli vyssiemu standartu kvality, trebars HDtv. nakoniec obcania maju moznost si slobodne vybrat ktoru, alebo ktore platformy budu sledovat. a tak je to dobre v konkurenci dvbt, sattv, tkr, iptv...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programubohušu já tu nedebatuju s joscerem o svobodném výběru sat.platformy ale rozebíráme tu nějakou situaci a to co se stalo, zda je to košér nebo ne atd, on tu roky nesmyslně tvrdí a rádoby "argumentuje" že všechno je OK dokonce i z morálního hlediska a já mu to vyvracím... nebavím se s ním o tom jestli je lepší skylink nebo digi, to je mně šumák (já mám třeba skylink a platím si kombi s nextkama...) |
lance
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programuPro ty co by se cítili zahlceni dlouhými příspěvky na této stránce - snažím se vysvětlit joscerovi, zcela marně, že závazek nějaké firmy učiněný veřejným příslibem je stejně závazný jako závazek z nějaké písemné smlouvy (např. jeho pracovní ...) |
lance
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 143 | |
![]() |
|
![]() |