![]() |
|
Skylink - otresna kvalita SD programuSkylink by mel s tou kvalitou SD neco delat. Porovnaval jsem kvalitu TV Nova a TV Barandov na satelitu a v DVB-T je jasne videt ze u Skylinku je obrazova kvalita horsi. Za co chteji platit serpo ti zlodeji kdyz nenabidnou ani lepssi sd kvalitu na satelitu nez terestrial ktery je zadarmo! Kdyz uz vypli Novu HD at tam pusti poradnej SD a ne takovou matlanici!!!DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 280 |
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 143 | |
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programuhttps://www.parabola.cz/clanky/39/datove-toky-programu-czech-link-a-upc-direct/Tady mate datove toky SD v roce 2001 na Skylinku, pardon, jeho primem predchudci Czech linku jeho predchudceTrade a Technology - 7 Mbit :-))) Tak z toho zbyl uz jen trade - byznys... Nelibi? Hlasuj nohama a utec jinam! To se cesi jeste musi ucit... Za me? Na Novu uz nekoukam. Zadna skoda. A ten HD at si nechaji. Mozna Nova Cinema v HD, te je skoda ale asi tam bylo prd nativniho. Mam pujceny UPC kartu a tam jsem nasel pouze NOVA HD - a uz ne Cinema apod... |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
@HollysTakže z toho, co jsi výše vypotil, mi vychází, že televizi jsi dal k popelnici a teď za dlouhých zimních večerů koukáš na přímotop, ne?!Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programuknizku neznas?z faktu, ze nekoukam na TN H@VNO (0,01% za posledni rok) dovozujes. ze se nemohu podivat (na panelu) na Stream, Youtube porady? Vzdyt tam si delam dramaturgii sam :-))) |
Hollys
![]() |
|
HollysDíky za kvalitní příspěvek, takových je tu málo.![]() ![]() |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programuSerPo nehradíš za programy, ty máš zdarma, tak nevím, proč se rozčiluješ. |
D4ve
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programuPotoze to je moderni v Cechach, nadavat... Ale hlu... plati dal a nadava, chytry muze hlasovat nohama :-) |
Hollys
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programuJe fakt že na Skylinku je SD otřes a to nejsem žadny udelanec do tv jak nekteří tady.Ted jsem koupil rodičum tv full HD panaka a maji SD příjmač a sami se nestačili divit co to je za mazanici (dříve crt 55) Takže ted budou kupovat hd přijmač. |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programu:-) tos jim mohl taky koupit tv s satelitem |
Hollys
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programuHlavně ne s tým zabudovaným v TV, že Hollys ... |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programuProc kdyz tu vsichni tvrdi jak od 2014 jsou uz vsechny v pohode ? :)Ten muj z 2013 je priserny |
Hollys
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programuJá to třeba netvrdím že jsou v pohodě. Občas nějakou novou ladím, převážně Samsung. Pohodu si představuji jinak. |
HiFiOK
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programuA má či nemá ta nová Samsung Fastscan (neplést s Blindscan)? |
Hollys
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programuMěly vyhledávání Skylink. Ale vyhledání Skylink programů bylo to nejmenší. A co ostatní družice a pak řazení všech programů,třeba až do 350-i, to byl vždy otřes. |
HiFiOK
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programuAle to vyledavani skyInk jak rikas to prece nebyl fastscan (nesedely cisla kanalu), nebo se pletu? Posuzuji verze F s rannym firmwarem.Tak nechapu co tady nekteri pisi, ze to ma fastscan kdyz to fastscan nebyl... Ptam se jak to je v nejnovejsich firmwarech dnes, diky... |
Hollys
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programuHollys rada J ma v menu ladeni i položku Skylink, kde se naladi programy podle Fastscan seznamu. Nejde s nimi ale upravovat a mazat. Programy muzes presunout do oblíbeného seznamu, ale rovnou v poradi v jakem je chces podle sebe, protože když je tam nasunes ruzne a pak je zacnes upravovat, tak program třeba na cisle 6 presunes na 2, ale po ulozeni na pozici po programu 2 zustane číslo 6 místo aby se opravilo na 2. Tot mensi chyba sw a tak doporučuju spis ladeni bez Skylinku pro toho kdo chce tridit a mazat v seznamu podle sebe. Podle Skylinku doporučuju pouze tomu komu nevadi usporadani programu podle Skylinku v Fasctscan seznamu. Nacitani novych stanic ve Fastcan seznamu funguje normalne. Rada F,H nemá fastscan Skylink, ma uz klasicke radeni a vymazavani programu a dokonce se daji presouvat programy vice najednou. Rada J ma i volbu Skylink a stejne radeni a vymazavani, presouvani vice programu jako rada F,H v seznamu, ale nesmí se pouzit Fastcan Skylink pokud chces si radit programy podle sebe. Jinak nastaveni zakladnich funkci Samsung TV není zas tak slozity. Alespon pro me ne. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
HYPERJen malé upřesnění: V řadĕ J je Skylink jednou z možností příjmu signálu.Anténa - DVB -T Kabel - DVB - C Satelit - DBC - S Skylink Takže třeba já jsem zadal Skylink a bĕhem minuty bylo naladĕno 249 programů, které Skylink poskytuje. Pak jsem zvolil Satelit a ručně jsem naladil ty programy Skylinku, které jsem chtěl a zařadil je k programům z ostatních družic podle mnou zvoleného pořadí a tento seznam také permanentně používám. Taky nechápu, co je na tom složitého... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Skylink - otresna kvalita SD programuDiky za objasneni.Nicmene FS mi ukazuje 298 programu (asi vcetne radii a nemeckych FTA), tak je otazkou, co to vlastne ladis, kdyz mas 249 programu? |
Hollys
![]() |
|
hollysStřelil jsem to z hlavy, máš pravdu, je jich 298... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 143 | |
![]() |
|
![]() |