Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Hd box(9200) pripojeni cardshara.tv

Ahoj vsem,
mohl by mi nekdo poradit se sdilenim pres server na cardshara.tv?, me se to nedari..:-(
Pokousel jsem se o pripojeni pres xcam klienta pres protokol cccam2 tak nevim zda zvolit jiny protokol nebo jineho klienta??
Prosim o radu kdo ma zkušenosti s hd boxem.
Vsem predem diky.Jirka.

Octagon SF4008

lepidlo
Registrace: 3/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Hd box(9200) pripojeni cardshara.tv

Ti tuším fungují přes MgCamd. Ale i tak se běž radši zeptat přímo jich, když jim platíš.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

re.Cardshara

Co je mi známo, tak nabízejí připojení přes tyto protokoly - Mgcamd, ACamd, Oscam, CCCam, Wicard, DVB karty a MPCS.
Mimo jiné využívá jej spousta lidí, mají v "nabídce" okolo 40 providerů včetně možnosti pauznutí "balíčku", reshare a twin tuneru za směšné peníze a celkem solidní stabilitou, okolo 99,8%.
Nastavení u HD-Boxu je jako u klasického linuxu, doporučil bych osvědčený CCCam protokol.
Pokud si nevíš rady, navštiv fórum(sat...ditalne...) s těmito přijímači, kde je vše popsáno.

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS
Registrace: 1/2006

To jsem netušil, že se použitelnost share měří na procenta :))) A co znamená těch 99,8% stability? Že se skoro vůbec neseká a nebo že je skoro pořád online_?

toothpick
Registrace: 11/2014

Na HD-BOX jsem většinou používal NewCam, je stabilnější. Ale nevím, jestli ho cardshara má.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

to BBS

Oscam nie je protokol.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

re:toothpick

Že se měří připojitelnost a stabilita serverů není nic nového. Mají to takhle všichni "poskytovatelé", zvláště u takových služeb. Proto spousta těchto serverů nabízí tzv.free testy(zpravidla na 24 hodin), kde si to můžeš ověřit, jak jim služba chodí. V tomto případě jde hlavně o "mrznutí" (freezing) u sledovaného programu a samozřejmě výpadky.
Když ti povím, že některé tyto služby chodí lépe(programy najíždějí okamžitě jako FTA) než přijímač s legálně placenou kartou, tak mi možná neuvěříš. Odzkoušeno to mám osobně u Skylinku, Sky DE, FreeSatu, Digi Tv a NC+, kde mám k dispozici ofiko karty s předplatným.

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS

re:petersk

OK - Oscam - cardserver, může být?

BBS

to BBS

Oscam cardserver môže byť R^

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Jo, takže oni mají free testy na 24 hodin, to je úžasné. Netflix, HBO US nebo britská NOW TV nabízí testy na jeden měsíc. A jak poznáš, že tě po zaplacení nepřipojí na horší zdroj?

toothpick

Jistá je jenom smrt.... Tak si zaplať na pár dní a uvidíš jak dál.

Vždy může být hůř....

Jimmy

vortimond/padre pio/deltagama: Nepoznáš nic. Ale to asi vzhledem k ceně kolem 3-4 U$ měsíčně nikdo neřeší :8)

technikTKR

Já bych se bál, že mi vyprázdní kreditku. U těch legálních služeb se mi to zatím nestalo, že by došlo k nějakému omylu. Dokonce se dají testovat i nejnovější knihy na Amazonu nebo audio nahrávky. Angličtináři ocení.

toothpick

Blesk peněženka. Tos nikdy neslyšel?

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

No, musel bych se podívat na ty poplatky. Já mám Fio banku, takže jsem zvyknutý neplatit za peněžní služby ani korunu. Tam je nějaká spící peněženka za 40 Kč/měsíc. Nevím co to je.

toothpick

u mBank si můžeš kdykoliv zdarma měnit limit na internetový obchody. Zaplatíš a pak dáš limit 0 a nemusíš se bát, že ti někdo vybere účet.

Vždy může být hůř....

Jimmy

To můžeš u Fio banky taky. Jsou obě naprosto OK, záleží jakou máte u vás pobočku. Jenomže když tam máš třeba nějaké předplacené služby, které ti odcházejí každý měsíc, tak je v tom potom bordeI.

toothpick

re:toothpick

Spousta těchto "providerů" nabízí platby např.přes paypal, aj.
Navíc máš možnost nastavení limitu na kartě. Nepamatuji, respektive neznám případ, že by někomu vybílili účet u sharingových služeb, podotýkám sharingových, ne různé podvodné emaily, apod.
Je v jejich zájmu, mít co nejvíce platících klientů, což znamená stabilní připojení a tedy kvalitní-rychlý server.
Některé servery(nebudu je jmenovat, ať nedělám reklamu) běží spolehlivě x let. Právě sranda je v tom, že za "službu" chtějí na naše poměry opravdu směšné peníze(cca do 10 USD) a není nic jednoduššího než to zkusit třeba na měsíc a když nebudeš spokojený, tak neprodloužíš "předplatné". Hledáš problém, kde není.
Nebude zde řešit legálnost této "služby", to je jiná kapitola. Faktem je, že někdy je spolehlivější než samotný oficiální příjem s kartou, bohužel.

BBS

toothpick

Nehnevaj sa, ale nechápem, proste nechápem prečo všade propaguješ iba američanov.Tu nie snáď vlákno kde by si o nich nepísal. Nehnevaj sa na mňa, ale je to môj subjektívny názor.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Protože ovládám velice dobře angličtinu. Knihy zvládám číst a ty slova co člověk nezná, tak dneska to funguje tak, že dáš prst na dislay a ukáže se ti vysvětlení významu v angličtině.

toothpick

vortimond/padre pio/deltagama: Nevím jak to chodí u FIO, ale obvykle není problém nastavit na transakce potvrzovací SMS kód, takže bez něho si nikdo ani neškrtne.

technikTKR

Ještě jsi neslyšel, že potvrzovací smsky jdou bohužel obejít?

DVBT1
Registrace: 5/2012

To jsem neslyšel a dokonce to neslyšeli ani v bance. Takže buď novinka na trhu nebo příliš velká konzumace LSD :razz:

technikTKR

O to nejde. Ale funguje to jenom v případě, že ....
- SMS kód (nebo fixní heslo) je pro potvrzení internetové platby požadován pouze v případě, že 3D Secure podporuje jak vydavatel karty, tak obchodník
- i pokud vydavatel karty podporuje 3D Secure, není kód/heslo vyžadováno, pokud obchodník 3D Secure nepodporuje.

toothpick

Co si ve své bance nastavíš, to máš. Když je někdo trouba a nechá možnost plateb bez ověření, tak ať se pak každý den osype hrůzou, že mu někdo vysál účet. Já mám všechny platby s nutností SMS klíče a bez něho si nekoupím přes platební kartu ani rohlík.

technikTKR

Ve Fio bez SMS klíče ani rána a je po problémech.

pf09
Registrace: 8/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra