![]() |
|
Hd box(9200) pripojeni cardshara.tvAhoj vsem,mohl by mi nekdo poradit se sdilenim pres server na cardshara.tv?, me se to nedari..:-( Pokousel jsem se o pripojeni pres xcam klienta pres protokol cccam2 tak nevim zda zvolit jiny protokol nebo jineho klienta?? Prosim o radu kdo ma zkušenosti s hd boxem. Vsem predem diky.Jirka. Octagon SF4008
|
lepidlo
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 195 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Hd box(9200) pripojeni cardshara.tvTi tuším fungují přes MgCamd. Ale i tak se běž radši zeptat přímo jich, když jim platíš.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
re.CardsharaCo je mi známo, tak nabízejí připojení přes tyto protokoly - Mgcamd, ACamd, Oscam, CCCam, Wicard, DVB karty a MPCS.Mimo jiné využívá jej spousta lidí, mají v "nabídce" okolo 40 providerů včetně možnosti pauznutí "balíčku", reshare a twin tuneru za směšné peníze a celkem solidní stabilitou, okolo 99,8%. Nastavení u HD-Boxu je jako u klasického linuxu, doporučil bych osvědčený CCCam protokol. Pokud si nevíš rady, navštiv fórum(sat...ditalne...) s těmito přijímači, kde je vše popsáno. Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 394 |
![]() |
|
RE: Hd box(9200) pripojeni cardshara.tvTo jsem netušil, že se použitelnost share měří na procenta![]() |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: Hd box(9200) pripojeni cardshara.tvNa HD-BOX jsem většinou používal NewCam, je stabilnější. Ale nevím, jestli ho cardshara má.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
to BBSOscam nie je protokol.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
re:toothpickŽe se měří připojitelnost a stabilita serverů není nic nového. Mají to takhle všichni "poskytovatelé", zvláště u takových služeb. Proto spousta těchto serverů nabízí tzv.free testy(zpravidla na 24 hodin), kde si to můžeš ověřit, jak jim služba chodí. V tomto případě jde hlavně o "mrznutí" (freezing) u sledovaného programu a samozřejmě výpadky.Když ti povím, že některé tyto služby chodí lépe(programy najíždějí okamžitě jako FTA) než přijímač s legálně placenou kartou, tak mi možná neuvěříš. Odzkoušeno to mám osobně u Skylinku, Sky DE, FreeSatu, Digi Tv a NC+, kde mám k dispozici ofiko karty s předplatným. Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
![]() |
|
re:peterskOK - Oscam - cardserver, může být?Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
![]() |
|
to BBSOscam cardserver môže byť![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: Hd box(9200) pripojeni cardshara.tvJo, takže oni mají free testy na 24 hodin, to je úžasné. Netflix, HBO US nebo britská NOW TV nabízí testy na jeden měsíc. A jak poznáš, že tě po zaplacení nepřipojí na horší zdroj? |
toothpick
![]() |
|
RE: Hd box(9200) pripojeni cardshara.tvJistá je jenom smrt.... Tak si zaplať na pár dní a uvidíš jak dál.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: Hd box(9200) pripojeni cardshara.tvvortimond/padre pio/deltagama: Nepoznáš nic. Ale to asi vzhledem k ceně kolem 3-4 U$ měsíčně nikdo neřeší![]() Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Hd box(9200) pripojeni cardshara.tvJá bych se bál, že mi vyprázdní kreditku. U těch legálních služeb se mi to zatím nestalo, že by došlo k nějakému omylu. Dokonce se dají testovat i nejnovější knihy na Amazonu nebo audio nahrávky. Angličtináři ocení. |
toothpick
![]() |
|
RE: Hd box(9200) pripojeni cardshara.tvBlesk peněženka. Tos nikdy neslyšel?Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Hd box(9200) pripojeni cardshara.tvNo, musel bych se podívat na ty poplatky. Já mám Fio banku, takže jsem zvyknutý neplatit za peněžní služby ani korunu. Tam je nějaká spící peněženka za 40 Kč/měsíc. Nevím co to je. |
toothpick
![]() |
|
RE: Hd box(9200) pripojeni cardshara.tvu mBank si můžeš kdykoliv zdarma měnit limit na internetový obchody. Zaplatíš a pak dáš limit 0 a nemusíš se bát, že ti někdo vybere účet.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: Hd box(9200) pripojeni cardshara.tvTo můžeš u Fio banky taky. Jsou obě naprosto OK, záleží jakou máte u vás pobočku. Jenomže když tam máš třeba nějaké předplacené služby, které ti odcházejí každý měsíc, tak je v tom potom bordeI. |
toothpick
![]() |
|
re:toothpickSpousta těchto "providerů" nabízí platby např.přes paypal, aj.Navíc máš možnost nastavení limitu na kartě. Nepamatuji, respektive neznám případ, že by někomu vybílili účet u sharingových služeb, podotýkám sharingových, ne různé podvodné emaily, apod. Je v jejich zájmu, mít co nejvíce platících klientů, což znamená stabilní připojení a tedy kvalitní-rychlý server. Některé servery(nebudu je jmenovat, ať nedělám reklamu) běží spolehlivě x let. Právě sranda je v tom, že za "službu" chtějí na naše poměry opravdu směšné peníze(cca do 10 USD) a není nic jednoduššího než to zkusit třeba na měsíc a když nebudeš spokojený, tak neprodloužíš "předplatné". Hledáš problém, kde není. Nebude zde řešit legálnost této "služby", to je jiná kapitola. Faktem je, že někdy je spolehlivější než samotný oficiální příjem s kartou, bohužel. Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
![]() |
|
toothpickNehnevaj sa, ale nechápem, proste nechápem prečo všade propaguješ iba američanov.Tu nie snáď vlákno kde by si o nich nepísal. Nehnevaj sa na mňa, ale je to môj subjektívny názor.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
RE: Hd box(9200) pripojeni cardshara.tvProtože ovládám velice dobře angličtinu. Knihy zvládám číst a ty slova co člověk nezná, tak dneska to funguje tak, že dáš prst na dislay a ukáže se ti vysvětlení významu v angličtině. |
toothpick
![]() |
|
RE: Hd box(9200) pripojeni cardshara.tvvortimond/padre pio/deltagama: Nevím jak to chodí u FIO, ale obvykle není problém nastavit na transakce potvrzovací SMS kód, takže bez něho si nikdo ani neškrtne.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Hd box(9200) pripojeni cardshara.tvJeště jsi neslyšel, že potvrzovací smsky jdou bohužel obejít? |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Hd box(9200) pripojeni cardshara.tvTo jsem neslyšel a dokonce to neslyšeli ani v bance. Takže buď novinka na trhu nebo příliš velká konzumace LSD![]() Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Hd box(9200) pripojeni cardshara.tvO to nejde. Ale funguje to jenom v případě, že ....- SMS kód (nebo fixní heslo) je pro potvrzení internetové platby požadován pouze v případě, že 3D Secure podporuje jak vydavatel karty, tak obchodník - i pokud vydavatel karty podporuje 3D Secure, není kód/heslo vyžadováno, pokud obchodník 3D Secure nepodporuje. |
toothpick
![]() |
|
RE: Hd box(9200) pripojeni cardshara.tvCo si ve své bance nastavíš, to máš. Když je někdo trouba a nechá možnost plateb bez ověření, tak ať se pak každý den osype hrůzou, že mu někdo vysál účet. Já mám všechny platby s nutností SMS klíče a bez něho si nekoupím přes platební kartu ani rohlík.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Hd box(9200) pripojeni cardshara.tvVe Fio bez SMS klíče ani rána a je po problémech. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |