Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Nastavenie DVB-T zoznamu progr. Panak TX-P42U10E

Zdravím, mám tuto staršiu TV, ale je super, chcem sa Vás opýtať, neviete mi poradiť ako zabezpečiť aby mi TV pri naladení napr. MUX3 na 32 kanalu samovolne neprepínala na tento MUX3 na 26 k., na ktorom sa mi obraz rozpadáva. Ono ako keby si TV sama vyberala nižší kanal pre rovnaký MUX. DVB-t mám ako zálohu, ale niekedy ma to dosť vytáča. Mám 1 vonkajšiu anténu na ktorú príjmam všetky MUX (Krížava), Dakujem.

uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV

limcek
Registrace: 6/2010
Odpověď v diskusním vlákně

Nastavenie DVB-T zoznamu progr. Panak TX-P42U10E

1. Smažte celé naladění DVB-T - zvolte automatické ladění a hned jej ukončete.
2. Nalaďte postupně ručním laděním příslušné multiplexy na kanálech, kde máte lepší příjem.

Fakultak
Registrace: 10/2011

RE: Nastavenie DVB-T zoznamu progr. Panak TX-P...

Dik, skusim este raz, myslim ze som to uz robil a nepomohlo. Naladim si len jeden mux-3 a uvidim, ci mi ho preladi telka na nizsi kanal.

uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV

limcek

Robil mi to tiez, 56k menil s 52k a tak som zlepsil 52 . Myslim, ze rucne ladenie treba vyskusat.

satan
Registrace: 1/2006

No ja to vidim asi tak, ze telka berie kanal, kde je silnejsi signal, ale ja ho mam asi zaruseny alebo moc vybudeny a to mam len pasivnu antenu bez aktivneho zosilovaca.

limcek

Odladovac na ten ruseny kanal.

satan
Registrace: 1/2006

Vypnout automat.aktualizace+hlášení noveho kanálu,pak autom.vymazat a všechno ručně! :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra