![]() |
|
Faktura za listopad Nová DigiChtěl bych se zeptat přišla někomu z vás komu již byla minulý měsíc aktivována Nová Digi faktura mailem na listopad nebo nová smlouva, mně totiž ještě ne, mám teda nastavený trvalý příkaz na platby za Digi, ale očekával jsem fakturu a nebo aspoň novou smlouvu |
carlos87
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
RE: Faktura za listopad Nová DigiNa Slovensku som novú zmluvu podpisoval hneď pri inštalácii Novej Digi. Je zaujímavé že u Vás to je ináč |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 929 |
![]() |
|
Nová DIGINová DIGI mi byla instalována 21.10,také podepsána nikoliv nová smlouva ale pouze dodatek ke smlouvě staré, no dnes máme Martina a stále nic nepřišlo... |
a2580123a
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Faktura za listopad Nová DigiFaktury od Digi TV ne E-mail chodí kolem 18 v každým měsíci.Tak jeste počkej a uvidíš. |
dusan1976
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: Faktura za listopad Nová DigiMám novouDigi a přišla mi, sice v ní byla chybně vystavený extra balík ale opraveno a vše ok |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
RE: Faktura za listopad Nová DigiJen že já měl službu migrovanou od 6.10. Ty to budeš mít asi ve faktuře která teprve přijde... |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
RE: Faktura za listopad Nová DigiAle stalo,sa stalo Kefalín,není stě ustrojený,stě ožratý...Rumuni a Trautenberk byli proti LAMÁM naprostí břídilové![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Faktura za listopad Nová Digina morave dnes som novú zmluvu podpisoval hneď pri inštalácii Novej Digi |
pipa2
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: Faktura za listopad Nová DigiEmail o zaplacení je odesílán 30. každý měsíc. |
aramis
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
![]() |