Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Připojení satelitního přijímače s TV hdmi kabelem

CHtěl bych se zeptat ,mám satelitní přijimač VANTAGE připojen přes HDMI kabel k TV PHILIPS ,při zapnutí televize se kolikrát stane že nejde zvuk. Zvuk začne jít aš když satelit vypnu ze sítě a zase zapnu,nevíte někdo jak by se to dalo odstranit.

předa103
Registrace: 2/2015
Odpověď v diskusním vlákně

HDMI

Vyměnit kabel či na TV nebo SATU vypnout zpětný zvukový kanál.

a2580123a
Registrace: 10/2014

RE: Připojení satelitního přijímače s TV hdmi...

A čo má spoločné vypnutie STB zo siete a HDMI kábel?Vymeň kábel ak je to lacný šuntový,za kvalitnejší.Preflashuj STB na novšiu verziu FW a pod.Prípadne sa pozri na zdroj napájania,ak je STB starší ako 2 roky.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Je to zrejme problém prepojenia HDMI káblom - robieva mi to tiež LG TV a Technisat. Niekedy stačí prepnúť program a nabehne, inokedy treba vypnúť a zapnúť TV (je to rýchlejšie ako ťahať sat zo zásuvky)

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Treba pozriet ci nepouzivas hdmi vstup a ARC ak ano skusit druhy.Nepises ci mas aktualny fw v tv,aj to je moznost.Niektore kable maju blby kontakt, staci pohybat. Ale nie ako pajserom majster udrzby. :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Máme v rodině čtyři různé televizory čtyři různé satelitní přijímače, všechny připojené těmi nejobyčejnějšími hdmi kabely a žádný takový problém jsme nikdy neměli ......

Tondach
Registrace: 3/2004

tondach

šťastný človek ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Dufajme ze sa "tazatel" ozve. :8)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

@tondach

To je potom obrázek,že?

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1

Saťák1 nějak nechápu tvou odpověď.

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

upřesnění

HDMI kabel je pro UHD,TV Philips má 3 vstupy HDMI s ARC,spětný zvukový kanál není kde vypnout,jedině aktualizovat ten softver,ale nato si netroufnu.

předa103

Pozri si to presne, pokial viem standartne mal ARC len hdmi1 .U teba maju tuto funkciu vsetky?

liquere

Nemají

ani náhodou. ;) Pouze HDMI1.

hobo
Registrace: 1/2007

odpovět

O pravdu všechny HDMI mají ARC,ale u TV sem našel v nastavení že se dá funkce ARC vypnout tak jsem ji vypnul,a zatím to funguje jak má,díky za pomoc.

předa103

Saták1

můžeš mě vysvětlit jaký je rozdíl v obraze s levným HDMi a tzv.kvalitním ,pozlaceným,tlustým,krátkým,já tedy rozdíl nevidím,možná se špatně dívám,nic R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Saťák1

"To je potom obrázek,že?"....taky patříš k těm, kteří tvrdí, že na dvoumetrovém svodu na obrazu pozná okem rozdíl mezi značkovým a obyčejným koaxiálem, nebo že repráky s pozlacenými konektory na kabelech lépe hrajou? To musíš za všechno utrácet těžký prachy!

Tondach
Registrace: 3/2004

Chtěl bych být u recyklace takových výrobků. To musí být zlata ... ;)

HiFiOK
Registrace: 12/2006

zlato

má přínos(pokud je to vůbec zlato) pouze pro mechanický otěr,u kabelu který se zapojí jednou ta 5 let,jaký otěr?,z hlediska vodivosti je daleko za stříbrem,mědí i hliníkem,jako reklama pro h.l.u.p.á.k.y funguje nejlépe R^ :laughing: R^

pierrepetr

@Tondach

No dříve jsme měl obyč. kabel cca.za stovku.Nedávno jsem si koupil Gogen hdmihdmihdmit s konektory pokryté zlatem s 24 karáty.Obraz se mi zdá lepší,tak mi to neber.. :))) Jo a u beden AQ mám klasiku cvakačky a repro kabely za 20kč metr.

Saták1

..pardon..

za chyby,píši z tabletu.. :)))

Saták1

no ty jedničky

a nuly se lépe šíří,když to bylo drahý R^ :laughing: R^

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra