![]() |
|
Připojení satelitního přijímače s TV hdmi kabelemCHtěl bych se zeptat ,mám satelitní přijimač VANTAGE připojen přes HDMI kabel k TV PHILIPS ,při zapnutí televize se kolikrát stane že nejde zvuk. Zvuk začne jít aš když satelit vypnu ze sítě a zase zapnu,nevíte někdo jak by se to dalo odstranit. |
předa103
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 576 |
![]() |
|
HDMIVyměnit kabel či na TV nebo SATU vypnout zpětný zvukový kanál. |
a2580123a
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Připojení satelitního přijímače s TV hdmi...A čo má spoločné vypnutie STB zo siete a HDMI kábel?Vymeň kábel ak je to lacný šuntový,za kvalitnejší.Preflashuj STB na novšiu verziu FW a pod.Prípadne sa pozri na zdroj napájania,ak je STB starší ako 2 roky.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: Připojení satelitního přijímače s TV hdmi...Je to zrejme problém prepojenia HDMI káblom - robieva mi to tiež LG TV a Technisat. Niekedy stačí prepnúť program a nabehne, inokedy treba vypnúť a zapnúť TV (je to rýchlejšie ako ťahať sat zo zásuvky) |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Připojení satelitního přijímače s TV hdmi...Treba pozriet ci nepouzivas hdmi vstup a ARC ak ano skusit druhy.Nepises ci mas aktualny fw v tv,aj to je moznost.Niektore kable maju blby kontakt, staci pohybat. Ale nie ako pajserom majster udrzby.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Připojení satelitního přijímače s TV hdmi...Máme v rodině čtyři různé televizory čtyři různé satelitní přijímače, všechny připojené těmi nejobyčejnějšími hdmi kabely a žádný takový problém jsme nikdy neměli ...... |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
tondachšťastný človek ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Připojení satelitního přijímače s TV hdmi...Dufajme ze sa "tazatel" ozve.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@tondachTo je potom obrázek,že?O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Připojení satelitního přijímače s TV hdmi...Saťák1 nějak nechápu tvou odpověď.VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
upřesněníHDMI kabel je pro UHD,TV Philips má 3 vstupy HDMI s ARC,spětný zvukový kanál není kde vypnout,jedině aktualizovat ten softver,ale nato si netroufnu. |
předa103
![]() |
|
RE: Připojení satelitního přijímače s TV hdmi...Pozri si to presne, pokial viem standartne mal ARC len hdmi1 .U teba maju tuto funkciu vsetky?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
Nemajíani náhodou.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
odpovětO pravdu všechny HDMI mají ARC,ale u TV sem našel v nastavení že se dá funkce ARC vypnout tak jsem ji vypnul,a zatím to funguje jak má,díky za pomoc. |
předa103
![]() |
|
Saták1můžeš mě vysvětlit jaký je rozdíl v obraze s levným HDMi a tzv.kvalitním ,pozlaceným,tlustým,krátkým,já tedy rozdíl nevidím,možná se špatně dívám,nic![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
Saťák1"To je potom obrázek,že?"....taky patříš k těm, kteří tvrdí, že na dvoumetrovém svodu na obrazu pozná okem rozdíl mezi značkovým a obyčejným koaxiálem, nebo že repráky s pozlacenými konektory na kabelech lépe hrajou? To musíš za všechno utrácet těžký prachy! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Připojení satelitního přijímače s TV hdmi...Chtěl bych být u recyklace takových výrobků. To musí být zlata ...![]() |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
zlatomá přínos(pokud je to vůbec zlato) pouze pro mechanický otěr,u kabelu který se zapojí jednou ta 5 let,jaký otěr?,z hlediska vodivosti je daleko za stříbrem,mědí i hliníkem,jako reklama pro h.l.u.p.á.k.y funguje nejlépe![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
@TondachNo dříve jsme měl obyč. kabel cca.za stovku.Nedávno jsem si koupil Gogen hdmihdmihdmit s konektory pokryté zlatem s 24 karáty.Obraz se mi zdá lepší,tak mi to neber..![]() O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
..pardon..za chyby,píši z tabletu..![]() O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
no ty jedničkya nuly se lépe šíří,když to bylo drahý![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |