![]() |
|
Mohu problém stahování ???Ahoj,vlastním router TP link WR841N,mám poslední firmware.Internet optika 100mb Mám problém se stahováním z některých serverů např. Helspy,Webshare,Fastshare Pokud mám zapojeno kabelem přímo do pc, tedy vynechaný router tak stahuji rychlostí okolo 2000 kb/s. Pokud jedu přes router tak je rychlost u výše vypsaných serverů max. 500 kb/s, ale např. Stahuj.cz nebo Uložto.cz stahuju 4000kb/s Poradí mi někdo ? Díky |
benesj
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 33 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
PoldaSJsi opravdu chytrý člověk.Děkuji ti za rady. Možná někdo poradí i moudřeji. Dobrou noc |
benesj
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: Mohu problém stahování ???Co chceš furt radit proboha? Od ISP máš údajně 100Mb/s, leze ti to max. 7Mb/s, takže logicky napřed testnu rychlost na jiným zařízení a až pak teprve lezu po diskuzích s dotazama. Nebo udělám to, co mně někdo doporučí. A jestli si myslíš, že tady mají všichni křišťálový koule a umí vyvěštit, kde je u tebe zakopanej pes, tak hodně štěstí při čekání na toho moudrýho. Čus.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |