Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

SHARP LC 37D654E

Zdravím.Kámoš přešel od Skylinku na pozemák.Anténu má natočenou na Větrný Jeníkov.Týden se snažíme naladit Čt1 HD,Čt2 HD,Čtsport HD.Všechno ostatní naladěno i mux 8.Manuál sem prošel mockrát,nenašel sem v menu nic.U Panáka co mám je v menu "přidat HD kanál".Továrko jsme taky dali a položka Přidat HD kanál, nebo něco podobného, nic.Moc dík za každou radu.

rezek
Registrace: 1/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

Asi jen SD...mpeg4

Tuner SDTV / HDTV (MPEG4, H.264) ? / -
Tuner DVB-S / DVB-S2 - / -
Tuner DVB-C / DVB-C2 - / -
Tuner DVB-T / DVB-T2 ? / -
Tuner analogowy ?
System NTSC (przez wejście AV) / PAL / SECAM ? / ? / ?

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

HD programy

zřejmě tam nění signál v HD.Já mám podobné stroje Sharp 2 ks.,ladění hrůza ,ale dáš aktualizovat a to co je k mání,se načte

korkoran
Registrace: 10/2006

korko

souhlas,pokud tam bude signál,tak i SD setopbox naladí,jen ti HD následně nezobrazí,zjisti,jestli máš signál na zmíněném kanále R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

HD programy

Signál je,programy načtené v seznamu,není zobrazeno.Měl se předtuchu že je to jak píšeš pierrepetr.Brácha má ten samý problém,de mu jen zvuk.Všem Vám dík za vysvětlení a pomoc.Přeji pěkný páteční večer.

rezek

rezek

jedině koupit setopbox HD,to není zas rána R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Samozřejmě není,už při slivovičce hledáme jaký koupit.TV mají docela dobrý obraz.Nám důchodcům to musí stačit.Moc dík,ahoj.

rezek

petře recht..

já jsem přehlídl,že se jedná o starší železo

korkoran
Registrace: 10/2006

RE: SHARP LC 37D654E

Jen info o TV : jsme sourozenci otci k 80-ti. narozenínám v roce 2008 koupily plazmu Panasonic PX 8 HD - 37" + sat-rec. sd. Technisat. No fakt valím oči když tam příjdu na návštěvu, jak to super OK obraz i v SD chodí - i hokej z ČT je super. !!! Neskutečná záležitost a to jsem měl TV Panase plazma PX 7 HD na a v SD jsem na tu PX 8 neměl. No po HDMI nebudem to momentálně rozebírat. Jsem si v létě koupil za 3.500,- czk použitou plazmu Panas PX 8 HD, 2.500 hodin v chodu, no a super, je ten přechod za 4.roky z LG 600 Hz HD Plazma zas zpět na PANASA je dost záhul- pro oči , je to jinak - Super OK. CES. :))) R^ :)))

CES
Registrace: 4/2007

Ty tvoje příspěvky se nedají číst. To je jak nějaká tatarština.

bretah
Registrace: 9/2012

bretah

ber to jako info pro ty,kteří to umí přečíst R^ :laughing: R^

pierrepetr

Otec letos slaví 88let a řeč je o dvou plazmách Pan a jedné LG a tím to končím, víc nevím.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

A to neskusali google translator, stvrdol im server.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Saxon

ces hlavně chtěl pochválit obraz plazmy,což nemusel,každý kdo viděl ví,kdo neviděl má stejně smůlu,když nekoupí R^ :laughing: R^

pierrepetr

Borci a OK noc.

Kdo ví o čem je řeč, tak se do toho nes-re - jako (nevhodné slovo) NIC - bretah - ohon - čobol, na webu. CZ. . :laughing: :))) R^ :))) :laughing:

CES

CES.........

to chce klid R^ :laughing: R^

pierrepetr

CES...

Je mi s tebe na blití. Pořád jenom samá provokace. A co příspěvek ,to blábol.A zase si stěžuj. To umíš.

JANOSIK
Registrace: 1/2008

jánošíku

nechci se zastávat,to je tvůj historický úkol,ale kde čteš provokaci?? R^ :laughing: R^

pierrepetr

čistá psychiatria

jedny tu on___jú nad HD/UHD a druhí zas nad 858x480 (v lepšom prípade 1366x768) plazmami, šak si dajte do držky a hotovo

mmc
Registrace: 1/2006

pierrepetr

A co ten čobol ? To byli nadávky na slováky ,když byla federace,čobol-švéd.A tý tvý příspěvky ,taky vypovídají ,že moc toho neumíš.Kvantita né kvalita. Do každýho příspěvku se montuješ.

JANOSIK
Registrace: 1/2008

mmc...

ta čísla si vycucal z čeho?? R^ :laughing: R^

pierrepetr

jánošíku

já,na rozdíl od tebe neřeším,kdo co umí,to musí posoudit jiní,chytřejší a v rámci pravidel je pouze moje věc,co kam budu psát,máš stejná práva,tak toho využívej a respektuj ostatní,jako respektují ostatní tebe a nehodnotí tvé kvalitní rady R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Otevřeli jsme PC po několika pohárků slivovičky,dáme Parabolu, a řeknu Ti,
jsme udiveni, co způsobí jedna prosba o pomoc vyřešit problém s obyčejnou zastaralou televizí.kamil-k4,korkoran a ty super.A najednou taková slovní nechutná válka.Kámoš byl na větvi,jen řekl "proč to"?Moje odpověď,je to tu běžné,zvykneš si.Měj se fajn.

rezek

rezek

pochop to,že tu slivovičku si otevřeli další a prostě to působí na každého jedince jinak,já se nezlobím a chápu to,nic neřeš,jsou horší po pivu v pátek a ve švajcu R^ :laughing: R^

pierrepetr

Fakt - blbost !!

Proč mi Češi - i "" Slovakai """ , si na vzájem S-e-re-m do bot. Má to cenu ?? ?? !!! ?? To Němci nebo v EU to se neděje a je trochu úcta !!! !!! Kolegové se zde radíme a pomáháme si. :scared: R^ :scared: Jinak info o TV : LED - direct, - Edge, 4K, plazma, ............... atd.. rozeberem jindy. - CES. :))) R^

CES

Saxom

JO OK - A ať Ti to Kuro Pion. OK funguje. R^ :) R^

CES
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra