Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

permanentni VPN

Zdravím, uvědomuji si, že toto téma sem asi nepatří, ale nenašel by se tu někdo, kdo by mi poradil s nastavenim VPN. Potřeboval bych zjistit, jestli jde nějak nastavit aby se VPnka vytočila ještě před přihlášením do windows 7, proste aby byla vytocena permanentne po zapnuti pc.....našel jsem něco na googlu...http://blog.degree.no/2011/10/permanent-vpn-connection-in-windows/ ale moc tomu nerozumim...poradi mi nekdo?

gigi1982
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: permanentni VPN

asi budes musiet tu vpnku nastavit uz v nastaveniach routeru...

Gibertini 125cm na polarmounte (30W - 50E) + IBU LNB, SuperJack 18" HARL 3618+, pozicioner Amiko GBOX V2000, Vu+ Solo2, Open BlackHole image.

seattle
Registrace: 11/2013

Přesně tak, ale ne každý router to bude umět. Takže to nejspíš skončí u koupě nového.

toothpick
Registrace: 11/2014

jakykoliv router, na ktery jde napriklad DD-WRT. nebo jestli se ti vali po suplatech treba raspberry, tak si to nahod na nem a na vsech PC se pripouj k tomu Rpi jako ke gateway. univerzalni reseni nezavisle na libovuli windows ;)

T90 (30W-19.2E) + T90 (23.5E-75E), 21x Inverto Black Ultra Twin, 2x Inverto Black Ultra Quad, Octagon HD918 + DM800SE + VU Solo2 + TBS5925

afkcz
Registrace: 8/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra