![]() |
|
LG sdílení disku z PCZdravim,da se nejak jednoduse nasdilet slozka s filmy v mem pocitaci, abych se k ni pres wifi dostal z LG TV? :) system WEBOS 2,0. Vim ze to jde nejak pres jejich smartshare, ale je to pry slozitejsi, tka pokud znate metodu jak to udelat lepe...diky |
martin09
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: LG sdílení disku z PCmám ešte starší LG a funguje to úplne jednoducho cez DLNA. toto je dobrá vec ak mám NAS disk, ktorý beží stále a je inak v sleep mode alebo mám externý prijímač s možnosťou streamingu a teda pozerám aj v inej izbe live TV zo satu alebo DVB-C/T.Zdieľať disk z PC mi však pripadá ako úplný nezmysel - musíš mať zapnuté PC, t.j. extra spotreba energie zhruba raz toľko ako TV pre zdieľanie: - musí bežať niekde v sieti DLNA server (minDLNA, Twonky a pod), ktorý má nazdieľaný tvoj HDD. Môže bežať priamo na tvojom PC - v PC je väčšinou konflikt s antivirovou ochranou, napr. Symantec v PC neumožňuje takéto zdieľanie pre TV LG. Ak ho vypneš, ide to - DLNA vo všeobecnosti má určité obmedzenia - napr. u starých LG TV nejde iná ako prvá zvuková stopa atĎ. doporučujem ti radšej obyčajný USB HDD disk - a ten buď pripojovať priamo do TV (umožní ti zároveň nahrávanie a timeshift) alebo ho pripojiť k routeru v domácej sieti a spustiť DLNA tam (napr. ASUS ADSL router). Router beží tak či tak celý deň, takže to nie je extra spotreba energie a nutnosť chodiť niekam zapínať niečo. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
na ofic.stránkách LG si stáhni a nainstaluj program SmartShare na sdílení filmů, hudby a obrázků (fotek). Jede to naprosto v pohodě.Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V
|
Pikollo
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 770 |
![]() |
|
linkhttp://download.informer.com/win-1192253376-59e0422f-515cc77f/lg_smartshare_wal_25_2.3.1502.401_v08.zipVU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
![]() |