![]() |
|
PowerVU co vše chodí?Mám dotaz na Vu+solo2+oscam emu jsem rozjel PowerVU jen zatím z 9E AFN..Co ještě chodí? neboj jen tento paket? |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
PowerVU co vše chodí?Za nelegální příjem můžeš dostat banana kamo![]() ![]() ![]() |
Dign5
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: PowerVU co vše chodí?ale jen cz/sk offi platforem :D (tj skylink, freesat, digi, antink...) |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
![]() |
|
RE: PowerVU co vše chodí?Chodí všechno. Mám taky jeden dotaz. Co znamená EMM Key? To je autoupdate? |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: PowerVU co vše chodí?ID Xtra HD,Discovery Science HD,Discovery Turbo HD všetko CZ Oscam 1.20 11.065![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
RE: PowerVU co vše chodí?ok tak prosím tento dotaz zrušit abych nic neporušoval...já to myslel jen studijně!!! |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
RE: PowerVU co vše chodí?Nic neporušuješ, protože se nevyptáváš přímo na české programy a nedáváš sem klíče. |
toothpick
![]() |
|
toothpickuto by me taky zajimalo.. asi asi to tsk bude.. asi to bude samo aktualizovavat ten ecm key ale otazkou je jak casto se ten emm key meni nebo... jestli se vubec meni.. pokud ma nekdo presnejsi vysvetleni tak ho taky uvitam![]() |
onenon
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 462 |
![]() |
|
@onenonop key meni aj niekolko krat provides SIS na 5E (konske dostihy, pokial mas spravne UA a emm key oscam zvlada au lavou zasnou. hbo paket na amose menil myslim pred mesiacom key, discovery paket na 1w asi ani nie.vsetko je na nete, netreba byt hnily.. pecene holuby padali rovno do huby za komančov |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: PowerVU co vše chodí?Podle mě Discovery i HBO paket mění klíče často. Ale ten americký paket AFN ještě nikdy neměnil klíče. Jenom jednou úplně na začátku. Většinou se píše na českých fórech, že ten jejich kanál HD Sports má hnusný obraz, ale není to pravda. Češi jsou vždycky extrémně zaujatí proti všemu americkému. |
toothpick
![]() |
|
@toothpickJe to mimo tému, ale zaujímalo by ma to. Koľko vlastne používaš parabol, najväčšia má aký priemer ? Tuším, že si zo stredných Čiech. Nech sa darí, ahoj.![]() |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: PowerVU co vše chodí?Mám jednu parabola a nemám k tomu ani motor. Takže oceňuju na tom americkém paketu spoustu věcí, a možná nejvíce americké zprávy v hnusné kvalitě, ke kterým se člověk bez sharingu jinak vůbec nedostane. A kvalita Fox News je na Sky stejně hnusná. Neangličtináři takové věci vůbec nevědí, že je problém sledovat v Evropě zprávy z USA.http://s28.postimg.org/in2ut4ztp/afnnews.jpg |
toothpick
![]() |
|
RE: PowerVU co vše chodí?S tým Fox News je to veľká škoda, nikde na satelite nevysiela FTA (voľne). |
PeterHumax
![]() |
|
RE: PowerVU co vše chodí?To jsou všechno zajímavé věci, oni tam nedělají celý den nic jiného, než že kritizují vlastního prezidenta. To je u nás v televizi nepředstavitelné. Všechno má vždycky svoje hranice. |
toothpick
![]() |
|
@toothpickVieš toho strašne veľa, nepatríš náhodou do klubu Mensa ? :))))) |
PeterHumax
![]() |
|
RE: PowerVU co vše chodí?Tak na to člověk nemusí patřit do klubu Menza, aby si všimnul, že v Rusku se prezident zásadně vůbec nekritizuje![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: PowerVU co vše chodí?Jasne, jasne, ja som to myslel tak všeobecne. |
PeterHumax
![]() |
|
nadpriemerneinteligentny clovek ma za sebou viac, ako ZS...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: PowerVU co vše chodí?Když máš něco rád, tak tě zajímá všechno. Kdo má opravdu rád filmy, tak sleduje i ty béčkové a vůbec mu nepřídou tak extrémně pitomé. Jinak to není vůbec milovník filmů. |
toothpick
![]() |
|
RE: PowerVU co vše chodí?..."stále kvoká, stále kvoká"... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: PowerVU co vše chodí?To je pravda! Mě zajímá angličtina, chápeš. Takže já snesu ledacos, mě vůbec nevadí, že Google špehuje svoje uživatele, prostě je mi to jedno. Stejně jako příznivcům Ruska nevadí, že ruský president je namyšlený despota. |
toothpick
![]() |
|
US newsJeště je tu msnbc na 15W. Vysílá FTA. Není to uplně klasická news tv ale zprávy tvoří většinu vysílání. Fox news je pro mě příliš bulvární, preferuju CNN. Škoda, že se na satelitu nedá chytit US verze CNN ale ta mezinárodní je taky velmi kvalitní.Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha
|
mtz7601
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
toothpickještě dodám, že pod tvůj poslední příspěvek bych se mohl podepsat bez výhradZgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha
|
mtz7601
![]() |
|
RE: PowerVU co vše chodí?Neni pravda, ze se neda chytit US verze CNN. Jde to a prave v PowerVu (na 43W). Bohuzel kvuli nizke elevaci a FEC 7/8 to nejde bez trochy vetsiho usili. |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: PowerVU co vše chodí?To není "trošku větší úsilí", ale DX příjem jako z čítanky. Je úplně běžné, že zájemci o angličtinu volí snadnější způsoby a nebo vůbec vynechávají těžko dostupné vysílání. |
toothpick
![]() |
|
43WestTak to jsem ani nevěděl. Nicméně C pásmo nemám a parabolu tipuju tak na 180cm, pro mě je to nereálné.Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha
|
mtz7601
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |