![]() |
|
listopadova revoluce - CT 24ahojte, na ktorej tv stanici najdem dnes k vyrociu novembra ´89 okrem CT 24, zaujimavy tv program, ktory sa vracia svojim vysielanim k 17.11.1989?takuto tv relaciu federalnej F1, kedysi niekto nahral a zverejnil https://www.youtube.com/watch?v=KEMJQmb3kk0 Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 126 | |
![]() |
|
opravarasisti nenavidia malo byt nejak blbne klavesnica...![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: listopadova revoluce - CT 24Nebezpečný je na tom ten boj proti islámu, za který se hrdě postavil dokonce náš prezident. Nic takového se v USA nechystá. To jako budou zakazovat Korán, posílat do vězení české vyznavače islámu? |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: listopadova revoluce - CT 24až si ty uprchlíky vezme USA,oni za to můžou.Vnucování demokracie silou. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 659 |
![]() |
|
RE: listopadova revoluce - CT 24Ale oni nebojují proti uprchlíkům, ale proti islámu. Uprchlíci tady ani nechtějí trvale být, jejich cílem je Německo. Ale islám určitě chce. |
toothpick
![]() |
|
RE: listopadova revoluce - CT 24vše začalo jak USA začalo bombardovat Irák.Oni jsou prostě nepoučitelní,viz.Vietnam.Afghánistán atd...Kdysi jsme lezli do prde.e Rusko a ted USA... |
dawis77
![]() |
|
RE: listopadova revoluce - CT 24To je jedno kdo s tím začal. Česko se evidentně cítí silné v kramflecích, když vyhlásilo válku 1.6 miliardám muslimů.![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: listopadova revoluce - CT 24to jo![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: listopadova revoluce - CT 24Tak trénujte na boj, já se raději přizpůsobím. Se mnou prostě nepočítejte.![]() https://www.youtube.com/watch?v=AX3U-BGDedc |
toothpick
![]() |
|
RE: listopadova revoluce - CT 24Teroristické útoky v Paříži v listopadu 2015, dajte si to do českej Wikipedie. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: listopadova revoluce - CT 24Dnes je Kolja ako na STV1, tak i na ČT1. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: toothpickBezvěrce neberou, budeš jim akorát prát turbany a leštit bambusy![]() ![]() ![]() |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: listopadova revoluce - CT 24My smažky jsme všichni věřící. Akorát nevíme v co vlastně věříme, ale naše víra je nepopiratelná. Já rozhodně věřím, že ty zpěvy z Koránu mohou snadno někoho uvádět do změněných stavů vědomí. Což znamená, že islám je funkční a zcela legitimní náboženství![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: listopadova revoluce - CT 24V nemecku zrusili zapas s holandskom, zeby sa posrali ? Dementi.Welcome refugees!Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
dawismyslel jsem si že tvé téma je LaLiga,ale teď ses rozjel sokole :-))) Nojo no, prezidentovi se to povedlo. Z rudé až dohněda.. gratulace Prognosťáku.![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: listopadova revoluce - CT 24Korán v MP3 do každé rodiny. Doporučuju ke stažení na torrentech. Je to moc hezký.Complete Quran Al-Qari-ah Mishary Alafasy (Updated) |
toothpick
![]() |
|
RE: listopadova revoluce - CT 24Je potřeba myslet politicky,svob.Halík to už ví.Subjektivně mi některá rozhodnutí prezidenta bytostně vadí (např. metály , řády...).Však v otázkách zásadních pro vlastní občany, používá rozum a není připosrán z různých Hollandů,Merkelových a spol.Ano pro ilegální narušitele cizího státu ,musí být vše zbarveno rudohnědě, nelze jinak.Příští týden letím do Mexika,abych jako uprchlík, přešel hranici do cizího demokratického státu.Budu Vás prostřednictvím pana Hopkirka informovat,jak jsem byl předpokladem správně ošetřen=spálen![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
hdpea jinak, kralici dupou normalne? |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: listopadova revoluce - CT 24Islám je nenávistné náboženství a Korán je kniha, která vyzývá k vraždění. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
@kaosZdar ,jsem již starší kolík,semo-tamo sklepnu nějakou soudružku na privátě,ale to nikde neříkej,ať nemám ostudu![]() ![]() |
hdpe
![]() |
|
hdpeVzhledem k možným dalším teroristickým útokům Ti radím: zruš ten let a do toho Mexika jeď raději vlakem! |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: listopadova revoluce - CT 24Díky,dobrá rada nad zlato![]() |
hdpe
![]() |
|
RE: listopadova revoluce - CT 24no jen mne tak napadla otazka, kde ze jste byli vy (starsi) narodobijci za totace?,to vam nevadila pritomnost statisicu okupantu?, nepamatuji, ze byste tak jako nyni protestovali, podepisovali petice apod., to jste cuceli (max.HDPE rozvratne udatne ojizdel soudruzky z vychodu), volili (nevhodné slovo)e s 99.9% ucasti a (nevhodné slovo)kama pomalu cvakali 10-ku kulatimu..... |
kaos
![]() |
|
RE: listopadova revoluce - CT 24Tož by mě zajímalo, jak bych si za totáče tak nějak jednoduše na náměstí zamanifestoval, či jen jako nějaká smažka zahulil travku. Nedejbože ještě na rohu stát radostně s transparentem a všichni by se mi hrnuli podepisovat petici proti CCCP na věčné časy. Fajne představy synci mladí kaosoví.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: listopadova revoluce - CT 24jen dodam, to co neproslo cenzurou : komo use a pr delkama |
kaos
![]() |
|
RE: listopadova revoluce - CT 24Jenom (nevhodné slovo) může věřit tomu, že ty mystické verše skládal vrah nebo pedofil![]() |
toothpick
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 126 | |
![]() |
|
![]() |