![]() |
|
SAT programy pro anglicky mluviciZdravim,feedhunteri, mate prosim prehled o zajimavych pozicich, programech pro anglicky mluvici ( filmy, sport, travel, dokumenty,zpravy). Z prehledu pozic tady na strankach se cosi da vycist, treba ze program xyz je anglicky mluvici. Sat mam uz par let, ale vetsinu dobu nevyuzitej, motor je jeste zabalenej v igelitu (ostuda ja vim). Nicmene ted o vikendu jsem poprve zkusil 28.2E, prijem FTA v DVB-S a jsem trosku zklaman jednak nic moc kvalitou obrazu a hlavne spoustou indickych, muslimskych kanalu ( v anglictine). Cekal jsem spis britske volne...chci to kvuli anglictine. Dekuju. |
spectorcz
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
RE: SAT programy pro anglicky mluvicitaky je zvlastni ze anglictina je svetovy jazyk c.1, ale na SATu spis volne dominuje arabstina a nemcina....se snad na stara kolena zacnu sprechtit ci co... |
spectorcz
![]() |
|
RE: SAT programy pro anglicky mluviciOn ten nabízený program ani za moc nestojí. Dnes je nejlepší čas na předplacení amerického Netflixu. Za tři dny startuje dlouho očekávaný seriál Jessica Jones. Jsou tam všude titulky a typicky s nějakou VPN službou máš přístup i na britský Netflix. Je to za jedno předplatné.https://www.youtube.com/watch?v=s3UYWK2jeX0 |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: SAT programy pro anglicky mluviciBolo možné u nás voľne prijímať aj dosť hudobných videoklipových TV na pozícii kde sú najmä britské programy, lenže mnohé z nich prešli do UK beamu, takisto aj dosť FTA filmových kanálov. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: SAT programy pro anglicky mluviciZajimava akce ze? |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: SAT programy pro anglicky mluviciOd tvůrců seriálu Daredevil, který byl hodnocen jako jeden z nejlepších vůbec za poslední roky.https://www.youtube.com/watch?v=FFYW3RZFqJM |
toothpick
![]() |
|
RE: SAT programy pro anglicky mluviciAnglická klasika je na 27,5°W, chce to ale trošku větší parabolu.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
27,5WV ČR rozhodně stačí do 100cm, já to chytám v Praze na 85cm a to mám rezervu pro špatné počasí. Z Brna tady byly podobné zprávy. Vnímám to jako výbornou alternativu k UK svazku 28E, ten si hodně lidí nemůže dovolit právě kvůli nutnosti parabol cca 150cm+. Na 27,5W jsou všechny kanály BBC, dále ITV1 a Channel 4, téměř vše v HD + pár dalších kanálů. Osobně mně 27,5W co se týká anglických kanálů úplně stačí, doplňuji to jen news stanicema z jiných pozic (většina FTA).Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha
|
mtz7601
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
RE: SAT programy pro anglicky mluviciOno se to dá sledovat v HD i na internetu, ale kdo by za to platil stejnou cenu jako za HBO nebo Netflix. To by bylo zcela nerozumné. |
toothpick
![]() |
|
RE: SAT programy pro anglicky mluvicitoothpick: diky, jj o netflixu vim, jeste jsem nezkousel...prubnu jak se to spusti offic v CR, asi se mi nechce zprovoznovat ted VPNku do usa za mesicni pausal...mtz: tez diky, kouknul jsem na 27.5W, ale tam je to kodovane...takze na to treba pana linuxe....a taky asi lepsi talir s lnb....jsem kousek od Brna ale talir jen offset 100, uz ani nevim. co za model...musel bych nekde vystrachat dodak. Z 28.2E taky chytam jen ty TP ktere jsou pro max 90talirek. |
spectorcz
![]() |
|
RE: SAT programy pro anglicky mluviciNepotřebuješ Linux, vyhoví třeba Amiko. Ta 100 by mohla stačit. Já mám na 27,5 v Brně sice 120 ale jen proto, že jsem jinou volnou neměl.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
90cm Brněnsko stačíspectorcz: 90cm na Brněnsku stačí, viz vlákno:https://www.parabola.cz/forum/topic-85753/ Dokonce někdo z Bánské Bystrice píše, že to na 90cm chytá taky, a to směrem na východ signál klesá. Receiver na to je jiný příběh, je to v BISS s kódovanou PMT tabulkou, takže je třeba enigmu trochu "poštelovat". Ale jde to, kdo to chce, ten to má. A podle zpráv to jede i na některých ne-linuxech ale nepátral jsem po tom, mám xTrenda. Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha
|
mtz7601
![]() |
|
RE: SAT programy pro anglicky mluvici27.5W je pozice, kterou spousta lidí nechytá vůbec. A sice kvůli nějaké překážce na obzoru. Odpovídá to zhruba pozici 60E jestli to počítám správně. |
toothpick
![]() |
|
toothpickano, to je jediná nepřekonatelná překážka, jak nemáš výhled, tak to neokecášZgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha
|
mtz7601
![]() |
|
RE: SAT programy pro anglicky mluviciv Brne jsem bydlel ve ctvrtym patre cinzaku, a zapadnim smerem jsem mel ve vyhledu jeste o neco vyssi baraky a chytal jsem v poho i hispasat 30w |
spectorcz
![]() |
|
RE: SAT programy pro anglicky mluvicibtw, vlastnim jeste obstarozni openbox x810ku, s neoffiko firmwarem ,biss tam mam, tak to muzu prubnout ze studijnich ucelu... nicmene stejne chci poridit linuxe, at se ten linux konecne naucim...premyslim o vu+ solo2 ale laka me to vzit rovnou 4k... |
spectorcz
![]() |
|
RE: SAT programy pro anglicky mluviciale na 28E je také ještě pár zajímavých...Travel Channel,Pick,horror movies,movies4men,more movies,soutěžní Challenge,FoTV...vše FTA a na „normální” parabolu. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
kromě toho je 26EPro Araby se vysílá několik atraktivním programů v angličtině!Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
![]() |