![]() |
|
počasí ve VU+ SOLO2Mám navolené počasí ve skinu glas hd 16 a mám tento problém.Počasí se načítá každých 15min,první načtení je dobré-předpověď na dnešek+3 následující dny ale??!! další načtení po 15 min mi načte -3dny a 4tý den/pátek 13.11+so+ne+po/ Další načtení je správné a zase to další špatné a to jde pořád dokola. Skusil jsem počasí normální,restart systému-restart enigmy a pořát je tam chyba. Neví někdo jak na to? Dík. |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: počasí ve VU+ SOLO2Zruš to, máš satelitní přijímač, ne meterologickou stanici :-) |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
Dík,,,,taky rada,uvažuji o tom ale napřed je potřeba skusit všechno, já jsem v koncích tak snad někdo poradí a pak se uvidí.![]() |
fitipaldi
![]() |
|
ne naopakja myslím, že toto je najdôležitejšia funkcia.Mať počasie, fejsbuk, tviter, jutjub a podobné potrebné veci úplne všade - na mobile, chladničke, mikrovlnke, vo vani, sat prijímači, wc... Kto nemá počasie a fejsbúk neexistuje. Fittipaldi, neber toto osobne, chápem, že keď niekto už vymyslel túto blbosť tak to chceš mať funkčné. Naozaj nič proti tebe. To neexistuje popis tohto pluginu? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
hledal jsem a hledala nenašel, třeba hledám špatně.ale nevím jaký popis je potřeba. Ve skinu nastavím město pak počasí jaké chci/normální či odlehčené/ a mělo by to fungovat. Ale nefunguje to. ![]() |
fitipaldi
![]() |
|
RE: počasí ve VU+ SOLO2Zeptej se fóru autora http://www.hdglass16.eu , tam je plno podobných co bez počasí nevydrží :-)) |
matchboxx
![]() |
|
@matchboxxale tam je odpoved uz od vcera! |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: počasí ve VU+ SOLO2Foreca plugin je najspolahlivejsivusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@chocholosJá to nepoužívám, takže ani toto forum pro mne není nikterak zajímavé |
matchboxx
![]() |
|
![]() |