![]() |
|
Problém s USALS u IPBox Prismcube RubyKoupil jsem jako náhradu za HD Box 9200 IPBox Prismcube Ruby a potýkám se s nastavením USALSu.Potřeboval bych poradit a zeptat se jestli někdo zaznamenal podobný problém jako já. Nevim jestli je to blbym nastavením, ale stává se mi, že se mi postupně rozjíždí USALS. Abych to upřesnil, nastavím USALS dle parametrů, které mám zadány v HDBoxu a satelit normálně natáčí. Po několikaterém natočení ovšem jakoby ztrácí přesnost a signál je čímdáltím horší. Jelikož satelit neukazuje sílu signálu zjistím to až ve chvíli kdy začne vypadávat obraz. Musím anténu znovu zapojit do HD Boxu a přes něj zase srovnat anténu. Taky mě překvapilo, že v nastavení USALS v Ruby je pouze jedno desetinné místo v nastavení polohy oproti HD Boxu, kde jsou tři. Používám original firmware v poslední verzi. Existuje nějaká cesta jak to umravnit aby to chodilo jak má? Předem moc děkuju za každou radu a tip. |
rotvajler
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 65 |
![]() |
|
RE: Problém s USALS u IPBox Prismcube RubyMoc ti s tym nepomozem.primscube je sustavny problem.mne sa samovolne vymaze jedna zlozka vo var/keys.dal som ho synovi.to je stroj na ucenie a nie na pozeranie.mozem len v kratkosti napisat.uprimnu sustrast.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
zkus sevykašlat na usals a nastav přes disecs řízení,napiš,jak to dopadlo![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Problém s USALS u IPBox Prismcube RubyZnámý tento stroj má a je z něho nadšen. Pravdou ale je, že ho tři neděle nastavoval a vymazloval. Některé dny po koupi byl z nastavování na šrot, jindy nešel stroj vůbec, ale výsledek prý stojí za to. Asi to je pro hračičky a ne pro běžného uživatele. Poznámka na konec: nejvíc chválí sosáč. |
elektrokol
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
![]() |