![]() |
|
technika stbDobry,den. |
VANKARI
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: technika stbhttps://www.parabola.cz/forum/rules/Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE:technika stbNo začal jsi dobře. A cos chtěl sdělit? |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: technika stbnedavno jsem si obstaral HDBOX XBMC . Ale mam problem, neprecte kartu (freesat).Jakym postupem se upgraduje. |
VANKARI
![]() |
|
RE: technika stbJa se v tom ale moc nevyznam |
VANKARI
![]() |
|
RE: technika stbzavolal bych tam, kde jsem to koupil, aby mi poradili. Urcite jsou to odbornici a tak nebude problem toto vyresit. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 977 |
![]() |
|
RE: technika stbAle on na to musi byt zpusob. |
VANKARI
![]() |
|
RE: technika stbJestli se v tom moc nevyznáš, tak si přečti:https://www.parabola.cz/clanky/5416/novinka-hd-box-and-ii-xbmc-inovativni-spojeni/ Jestli Ti to nebude ni říkat, pak jedině rada od zzz. |
konas
![]() |
|
RE: technika stbMožná Ti tuněkdo poradí podrobněji, ale základ-máš tam správně zastrčenou kartu? Není to u všech STB stejné! |
konas
![]() |
|
RE: technika stbano konas,dik |
VANKARI
![]() |
|
RE: technika stbSkus ab-f tam máš o ňom samostatné vlákno treba najskôr nejaký oscam.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: technika stbTuším, že jsi koupí tohoto přístroje přecenil své síly. Asi jsi koupil u mizerného prodejce krabiček, protože solidní by Ti nabídl alespoň základní nastavení software pro danou kartu. Budeš muset najít, ve svém okolí, někoho, kdo se opravdu vyzná, nebo sevis, kde Ti to udělají.Pozitivní je, že v krabici byl přístroj, a ne cihla. |
konas
![]() |
|
RE: technika stbMéně je nĕkdy více.... three more tonight... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: technika stbChápu nadšení lidí pro nové věci a zvyk, že dostanou vše zprovozněné. Když si koupíš novou TV,třeba jako důchodce, tak jen spustíš aut. ladění, seřazení programů vzdáš, a koukáš se. |
konas
![]() |
|
konasono to možno ani nie je o nadšení ľudí pre nové veci. Je to možno "zásluha" tohto (a iných) diskuzných fór a recenzií. Prečítaním niekoľkých diskuzných vlákien a recenzií tu na parabole vzniká asi tento dojem:- SAT prijímač v TV je najlepšie hneď vytrhnúť z telky a hodiť z okna, pretože sa nedá použiť vôbec nanič a zbytočne zaberá miesto a žere elektriku - iný prístroj než linux kupujú len i.di.oti. - linux nepotrebuješ vedieť. všetko je v menu, naklikáš, za 10 minút všetko funguje - sat prijímač musí mať aspoň 16GB internú pamäť a 8-jadrový procesor. to je záruka dobrého a ostrého obrazu. - karta je skoro zbytočná, pretože všetko sa dá získať niekde inde keď nie zadarmo tak max za korunu. - prehrávanie všetkých formátov, editácia nahrávok, strih a ostatne všetko na čo si len môže človek spomenúť funguje bezchybne, problém majú len b.l.b.ci Takže keď si to niekto zosumarizuje po svojom, nemá o tom moc prehľad (registrácia 11/15), nepovažuje sa za bl.bc.a a id.io.ta preštuduje technické parametre prístrojov (nie koľko má a akých čítačiek, CI-šachiet, HDMI pripojení, ale koľko má pamäte a aký procesor) a hurá do alzy. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
Dagy2Konečne to už niekto sformuloval. Plne s Tebou súhlasím a ešte dodám, že kto má DM7080HD tak sa zrazu vyzná vo všetkom![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: technika stbTo nevidíte, že si z Vás dělá legraci?![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
peterskAk tým narážaš na mňa tak ja sa určite vo všetkom nevyznám len som mu poradil kde nájde bližšie info ako rozchodiť kartu.Asi je fakt sem škoda niečo písať. Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
Dagy2Tak to jsou zlatá slova! Mám doma, i na chalupě, pár přijímačů, kterých se lidé zbavovali při koupi novějšího.(Opticum x403, Mascom 2600 irci,Technisat SIR)a i v těch se najdou pěkné obezličky. Mascom nahrává kryptovaně i FTA kanály, Technisat neumí Mpeg2 s vysokým AVR bitrate, Jediné Opticum (a kdysi Ariva 200 a 202)chodily bez problémů. Nedavno jsem koupil v bazaru AZBox HD premium. Já vím, je to problémová mašina, ale potřebuji ji jen na nesegmentované nahrávky a streamy do VLC. Dostat ji do ruky jako úplný začátečník, to bych se asi dost zapotil. Machři v tomto oboru se asi podiví, ale pro člověka, který se ani nechce tímto oborem zabývat, a bude jen základní uživatel, STB s Linuxem nebo Androidem je holá zbytečnost. |
konas
![]() |
|
peterskKdysi v práci jsem nastavoval profi Tandbergy (jenom uživatelsky)a pak jsem dostal do ruky nějaký DM, ještě SD, a to jsem vzdal, protože u Tadbergů bylo vše intuitivní a jednoduché, a byly tam jen věci opravdu potřebné, nic navíc. Žádné picony, počasí a podobná havěť. |
konas
![]() |
|
pele1Nenarážam na Teba, myslel som to všeobecne a s irónia. Výnimky potvrdzujú pravislo.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
pele1Oprava: s iróniouT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
![]() |