![]() |
|
Samsung časovačPoprosil by som o radu, už som bezradný, mám Samsung z rady Ue a to presne číslo neviem, 120 cm uhlopriečka, to je u všetkých nastavenia rovnaké, ide o automatické vypnutie, teda časovač tv, všetko možné, čo nájdem som povypinal, všade znegovane časy a podobne, no i tak ubehnu 4 hodiny a musím hľadať ovládač, lebo už sa vypína tv... Zrejme je nastavené automatické vypnutie po 4 hodinách, ale všetky nastavenia sú vypnuté... Ďakujem za rady |
Eduardi
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 978 |
![]() |
|
RE: Samsung časovačSkúšal si továrenské nastavenia ? |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Samsung časovačMenu - Systém - Čas - Časovač vypnutí - VypnutoP.S. Nevíš, kdo bude vysílat La Ligu? |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Samsung časovačTy si ale zábavný... Neviem, kto bude vysielať la ligu a ako som písal, všetko je nastavené tak ako má byť, i to čo si mi napísal a aj tak to vypína... |
Eduardi
![]() |
|
RE: Samsung časovačAch už som to opravil![]() ![]() |
Eduardi
![]() |
|
RE: Samsung časovačTak to tedy už vážně nevím, já bych asi zavolal na zákaznickou linku, aby se na to jejich technik podíval pomocí funkce "Vzdálená správa" v sekci "Podpora".A s tou ligou, no vždyť mĕ znáš... |
rs505
![]() |
|
RE: Samsung časovačNo sláva, čím to bylo? |
rs505
![]() |
|
RE: Samsung časovačBoli tam ešte eko nastavenia, všetky možné hodiny a časovače som povypinal ale toto ma nenapadlo![]() |
Eduardi
![]() |
|
![]() |