Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Český multiplex v Topoľčanoch

Zdravím páni,
Topoľčany a okolie, na ktorom kanály Vám ide Čt1 a 2?
Mám smerovú anténu s širokopásmovým zosilovačom.
Mám to nasmerované v TO presne ako bola analogová NOVA.
Toto chytám: kanál 25 intezita 90% kvalita signálu 80%
a tieto stanice:Prima Max Love Zoom, CT art, Ocko, Barandov plus kino. Ide to v pohode celý deň.
Nova a Prima na 37 kanály kvalita signálu 18¨a vypadáva.
ČT1 a ČT 2 na 33 kanály má kvalitu signálu 0 a štvorčekuje.
Neviem či v Topoľčanoch je toto maximum čo môžem chytať, alebo
máte niekto naladené iné kanály? Dík

maxop
Registrace: 4/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Český multiplex v Topoľčanoch

no to máš asi všetko, väčšina kanálov použitá na Morave sa používa používa aj v severnom Maďarsku, a keď bol ešte nejaký nekolízny kanál, tak na ňom spustili nejakú lokálnu televíziu

mmc
Registrace: 1/2006

maxop

budeš si asi muset někoho z měřákem zavolat ale pokud tam máš náznak signálů tak by ti to mělo jít ale asi bude zapotřebí lepší antény volil bych kanálový zesilovače a dát to dokupy a myslím že to pojede nevím odkud chytáš ten 33k a 37k.Já měl podobný problém u nás s Javorinou jsme tu trochu za kopečkama kousek od Brna a problém byl taky na širokopásmovej zesák dal jsem alcadku a kanálovej zesák a jede vše ok

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

Ceske muxy

Zdravim, ja chytam v Hlohovci zo Zlina iba 25 kanal prima love. Potom z Brna chytam 29 ct a 40 nova. Vsetko ide stabilne, antena je sito so zosilovacom v antennej krabicke. Ostatne kanaly z vysielacov bud nejdu vobec alebo stvorcekuju a potom zamozrejme ide Javorina a Zobor a ked som sa hral s antenu tak isli Jaslovske Bohunice a nejaky trnavsky mux, Hu a AT nechytam lebo som za kopcom. Dufam ze som pomohol

MartinMa
Registrace: 2/2014

Este upresnim ten tvoj 37 kanal nova, prima, je to bud z Ostravy alebo z Frydku Mistku. Skus sa pohrat s antenou na Brno- 29 ct, 40 nova, 59 ocko alebo Zlin- 25 ocko, 33 ct, 49 nova, vsetky maju vykon 100KW s Horizontalnou polarizaciou a antenu mam stare sito nejake so zosilovacom, vsetko ide dobre len cez burku su vypadky co je normalne si myslim.

MartinMa

Profík s měřákem. Nic jiného ti nezbývá.

bretah
Registrace: 9/2012

MartinMa, dík za info. 25. kanál mi ide najlepšie, kvalita signálu 70-80%,
ten 29. kanál som skúšal, kvalita signálu bola cca 20%. Na 33. kanáli Ct štvorčekuje - nepozerateľné. Budem sa asi musieť uspokojiť len 25. kanálom, je tam asi 7 staníc. Ďakujem všetkým za ochotu pomôcť.

maxop

Procenta sem netahej. Přečti si můj předchozí příspěvek.

bretah
Registrace: 9/2012

montoval som to asi pred 2 týždňami a na 25. kanáli som nemal ani za hustého dažďa výpadok. Ak to začne vypadávať, tak budem musieť si zavolať
profíka s merákom.

maxop

Skus sa este pohrat s antenou, ked chytas ten 37 kanal (u mna ani naznak signalu), tak skus pootocit antenu trochu do lava, pozri kontakty na koncovkach, ja som nevolal nikoho na to, dvb-t mam len v deckej a v obyvacke ako rezervu ku skylinku.

MartinMa

Martin, keď sa trochu oteplí, tak idem na strechu a budem ďalej ladiť.
Prajem všetko dobré.

maxop

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra