![]() |
|
Konkurenční boj mezi freeSATEM a novou DigiCZTohle přišlo známé ve faktuře:Zároveň si Vás dovolujeme upozornit na oznámení o podvodném jednání zástupců společnosti UPC DTH S.á.r.l. / freeSAT vůči zákazníkům Digi TV, které naleznete v přiloženém PDF souboru za Vaší fakturou na dalších stranách tohoto PDF souboru. |
dasenka
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 479 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
RE: Konkurenční boj mezi freeSATEM a novou Dig...Jo a dle poslední informace byla podána firmou Digi stížnost na FreeSat u RRTV a zároveň trestní oznámení na podvodné jednání. Dle operátora... |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
RE: Konkurenční boj mezi freeSATEM a novou Dig...Kolik ti lama platí za ty kecy, co tady pindáš? freesat nikde po barákách nechodí, to si naopak ty musíš dojít někam na prodejnu uzavřít smlouvu nebo telefonicky objednat a pak ti dorazí všechno kurýrem a opět musíš podepsat smlouvu, takže tam jasně vidíš kdo je poskytovatelem!Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
Nová DIGITaké mi s fakturou přišli povídačky o podvodném jednání zástupců UPC.Mne často volá SKYLINK tak je nechám vykecat pak jím povím,že, manželka má novou DIGI a já nátáčecí anténu,takže mne SKYLINK nezajímá,pokud chci sport tak na to mám internet. |
a2580123a
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Konkurenční boj mezi freeSATEM a novou Dig...Presne jako rika PoldaS, tohle jsou uplne kecy ze strany D*gi, nehlede na to, ze freeSAT (UPC Direct) je aspon zavedeny provider, ne jako nejaci plynari![]() ![]() DVB-T2+0.8W+19.2E+23.5E~freeSAT+O2tv
|
vilda016
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
JanseDíky za vložení. |
dasenka
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: Konkurenční boj mezi freeSATEM a novou Dig...Já jsem Lamě nevěřil od začátku a dnes chtějí na free Sat házet špínu.Každej blbec si přečte smlouvu.To psala cigi že za měsíc vymění 15000 zařízení.Na ně podat stížnost za lži a nefunkční zák.centrum. |
jiri55
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 365 |
![]() |
|
RE: Konkurenční boj mezi freeSATEM a novou Dig...Na každém šprochu, pravdy je trochu. Dva kohouti na jednom dvoře / pozici /, to nedělá nikdy dobrotu. Buď lže Freesat a nebo DIGI. V podstatě je to jedno.![]() |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: Konkurenční boj mezi freeSATEM a novou Dig...Tak jsem si přečetl ten krásný blábol od Digi pigi. To že klienti odcházejí od Digi je fakt. Otázka je proč. Odpověď je jednoduchá. Klient Digi který má poruchu se nemůže dovolat na zákaznické centrum,a to několik dní, následek je že začíná nedůvěřovat službě na kterou se nedovolá. A co udělá, zajde na nejbližší pobočku kde je FreeSat a tam si službu objedná nebo si přes Web objedná službu u nějakého montéra. bohužel to všechno pramení z chováni Digi k zákazníkům a hloupé osočování že je někdo obelstí je jen chorobný výplod fantazie "pisálka" který sepsal pěkné blbosti. Ale kdo chce kam ....![]() |
tenco
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: Konkurenční boj mezi freeSATEM a novou Dig...A ten největší odklon od cigi teprve čeká až nebudou mít PL.A nemluvím o závazku na 2 roky. |
jiri55
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 365 |
![]() |
|
21.11.2015, 17:16.39 DNES! janseHnus je ohovárať nepodložene konkurenciu. Sama DIGI v liste píše, že podvodným jednaním uzatvorená zmluva je neplatná. Podvodníka treba nahlásiť, avšak nie spoločnosti DIGI, ale spoločnosti FreeSAT. Podľa čísla Vašej zmluvy tam veľmi rýchlo zistia, kto uzatvoril tú Vašu a samozrejme takto podvodne uzatvorenú zmluvu Vám zrušia jedine vo FreeSAT a následky ponesie predajca. Ak ho nahlásite DIGI, tá ho nemá ako ani len identifikovať !!! |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
Dasenka a tento príspevok kto napísal ?09.11.2015, 08:07.24 , sekce: freeSAT by UPC Direct Nahlásit tento příspěvek jako nevhodný Nahlásit tento příspěvekNová DigiTV versus freeSAT v ČR (# 2019) Dasenka Tieto dva Tvoje príspevky mi prídu trochu schizo - si si istá kto si a čo vlastne chceš ? Podľa neho to totiž vyzerá, že sa len technici FreeSATu prispôsobujú nezáujmu technikov DIGI a v podstate vyriešia nefungujúcu službu klienta. Každému ide o to, aby mu išlo to, čo si platí a v tomto ohľade je Freesat hooodne pred DIGI ... |
Dzordzo
![]() |
|
PoldaSJdi někam blbe... Místo keců jsem ti tam vložit to co jste chtěly vidět... Neboj se neplatí mi nic. Zveřejnil jsem to co bylo ve výpise... A to že technici (smluvní) chodí po vesnicích a kde vidí nápis na parabole Digi tak se vnucují je vidět nejen v naší vesnici... |
janse
![]() |
|
RE: Konkurenční boj mezi freeSATEM a novou Dig...tencoHlavně že ty sem něco píšeš co... Já si nevymyslel. Lituji že jsem Vám to vůbec nahrál... Dzordzo Klidně si zavolej na RRTV a zeptej se na konflikt mezi DigiTV a FreeSat musí ti o tom povědět. Příště si trhněte... |
janse
![]() |
|
celý tento serverje samej rejpal...![]() |
janse
![]() |
|
janselen som sa snažil byť vecný - ak DIGI nedokáže riešiť ani odstránenie technických problémov, aký význam má nahlasovať tých, čo prídu ku klientov, im? Ja netvrdím, že neexistujú podvodní technici FreeSAT, ale prosím Ťa, čo s nimi môže urobiť DIGI ? Nahlásiť ich treba tomu, kto s tým môže niečo robiť a to je jedine FREESAT (telefónne číslo je na zmluve). |
Dzordzo
![]() |
|
RE: Konkurenční boj mezi freeSATEM a novou Dig...Viděl jsem jak o tom píšete tak sem taky napsal a ještě jako blbec sem vám to naskenoval a pak těm rejpalům se to nelíbí... Hm pravda bolí... Něvěřícím Tomášům doporučuji si v pondělí zavolat na RRTV a oni Vám řeknou víc... |
janse
![]() |
|
RE: Konkurenční boj mezi freeSATEM a novou Dig...janse@ Zjevně máš v hlavě hokej, protože proč by nějací technici chodili kdesi po vesnicích a čuměli na paraboly od Digi, který jsou na střechách klidně i 9 let? Zrovna tak tam můžou chodit technici od Digi a kde vidí parabolu freesat, tak se vetřou s tou svou pochybnou službou. Prostě kecy v kleci, Lama zjevně ztrácí klienty, tak kope na všechny strany a místo zlepšení nabídky hledá jakéhosi imaginárního nepřítele.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Konkurenční boj mezi freeSATEM a novou Dig...Připadá mi, že jsou tu tací jedinci, co si myslí, že ví všechno... |
janse
![]() |
|
RE: Konkurenční boj mezi freeSATEM a novou Dig...Není nad sebekritiku :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Konkurenční boj mezi freeSATEM a novou Dig...Ty tu akorát kecáš... Pomlouváš apod. Kdo sem přidal zmíněné dokumenty o kterých jste tu debatovaly? Aha... |
janse
![]() |
|
RE: Konkurenční boj mezi freeSATEM a novou Dig...Nejspíš si ty dokumenty nafasoval od Lamy s úkolem je tady ve vhodnou chvíli vylepit, ne? :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Konkurenční boj mezi freeSATEM a novou Dig...Přišel mi výpis... :D A čím si přišpěl ty? Ničím... Kecy v klecy...Takový jsou nejlepší, službu nemají ale hubu plnou řečí na to mají... |
janse
![]() |
|
RE: Konkurenční boj mezi freeSATEM a novou Dig...Jo, to je přesně tvůj případ. freesat viděls tak leda z rychlíku a budeš tady cosi pindat.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Konkurenční boj mezi freeSATEM a novou Dig...Chováš se přesně tak jaký máš nick... Fízl co všechno ví... Ponižovat je tvoje hobby. |
janse
![]() |
|
RE: Konkurenční boj mezi freeSATEM a novou Dig...Taková otázka má Lama E. G. povolení na užití log ve vlastnictví Liberty Global? Já je že pokud si necháváme dělat polepy na auto nebo výlohu tak se vše musí schvalovat v Luxu, případně používat origo polepy. Nehledě všechno funguje lip jak Nova DIGI.Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |