![]() |
|
lg tv 49UB830 Vzdravim vas panove,, prosim vas o zkusenost nebo o radu. dneska jsem byl u kamose ze mu vlozim ci modul do tv a rozjedu mu tv programy od freesatu. bohuzel ani jeden modul nerozkodoval kartu,ktera byla vytazena s origos prijmace od upc. pouzil jsem jak irdeto-cryptowoks se zelenou sipeckou ,tak i irdeto - cryptoworsk smith (modro-zeleny) ctverce ve spodni casti. Lg tv vidi oba moduly v pohode ,, i kartu vidi,, nec se neseka v menu nastaveni modulu,,prepinani v menu modulu je rychle ,svizne, ale nedekoduje. nevite nahodou kde jsem udelal chybu,,???cetl jsem predchozi vlakna o lg televizorech a podle saxona by ten prvni zminovany modul od mascomu mel makat dobre.. zkuste mi prosim poradit,,diky. |
john1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
RE: lg tv 49UB830 VNo a na kartě je napsáno co jaký systém ?AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
re:bigjna karte neni napsano nic,, ale modul vidi kartu jako cryptoworks,, je to karta freesatu po vymene karet |
john1
![]() |
|
re:bigjjako koukal jsem v menu nastaveni tv a instalace vsude kde se da,, nenasel jsem nikde problem,vse jak ma byt nastaveno, kanaly se proladi vsechny, ct24 hraje, ale kodovane programy ne, ted tu ctu ze kdyz se tv vypne a zapne muzou hrat kodovane programy ,alezase nehrajou ty volne,, koukam ze LG TV je dobrej zazrak ohledne modulu do ci slotu. ja mam doma panasonic a ten nikdy vetsi problem s modulem nemel, v modulu mascom jsem zmenil na irdeto,,nic,, na cryptoworks ,,nic,, stahnuj jsem si manual a nevidim nikde jestli to neni tv pro CI+,,to nikde nevyctu,,a ani nevim jaky je v tom rozdil.. nejlepsi by bylo kdyby se ozval nekdo kdo ma tuhle telku doma, protoze co jiny model LG tv ,,to jinej problem s modulem ,,jak tak koukam na net.![]() |
john1
![]() |
|
RE: lg tv 49UB830 VKarta je spárovaná s přijímačem ahoj |
kuldan
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
RE: lg tv 49UB830 Vkuldan má pravdu karta je párovaná s přijimačemUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
re:kuldanaha, kolega ma ted jeste jednu kartu ,novou pridelenou k materske karte,, kdyz se aktivuje ,tak ta uz nebude sparovana ,ze? to sparovani karty provedou u freesatu ,kdyz predaji kartu a prijmac ,nebo se to sparuje pri nejake dalsi registraci? |
john1
![]() |
|
john1Nie, pokiaľ Ti prenajali kartu bez prijímača, tak tá spárovaná nebude. Ale funkcionalita sa dá jednoducho overiť mesačnou kartou Freesat Medium v cene cca 10,- EUR (dostupná aj na WEBe) |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: lg tv 49UB830 Vdekuji vam za radu, aktivujem druhou kartu a pouzijem do tv tu nesparovanou, prvni karta s prijmacem poputuje do loznice. nevedel jsem ze parujou karty od freesatu,,mel jsem zato ,ze to dela pouze digi tv. sama novinka![]() |
john1
![]() |
|
john1Karty párujú, pokiaľ od nich máte aj prijímač. Pokiaľ ale prijímač od nich nepotrebujete, odporúčam požiadať o odpárovanie karty a pokiaľ máte po ukončení viazanosti, potom o prechod na program bez prijímača (máte tak možnosť ušetriť 100 Kč/mes.) Ak ste si službu objednali pred menej ako 14 dňami nie v predajni, odporúčam ju v rámci tejto lehoty vrátiť a vziať si novú službu - s 2 kartami vrátane 15 HD programov - vyjde Vás rovnako ako pôvodná služba s prijímačom. |
Dzordzo
![]() |
|
RE: lg tv 49UB830 VOstatne ten nový program môžete mať aj po viazanosti. Ak ale tú kartu, čo máte, aktivujete, zaviažete sa na ďalších 12 mesiacov pri súčasnej službe ... |
Dzordzo
![]() |
|
re:dzordzoahoj,,koukam ,ze tu samou sluzbicku dela i skylink ,kdyz si od nich vezmete dotovany prijmac :) dneska rano zena chtela vymenit karty skylinku ,aby mela holka minimax dole v obyvaku a karta dole nehraje. mam dojem ,ze by to meli na strankach skylinku viditelne napsat ,kdyz nabizeji jejich ready prijmace![]() |
john1
![]() |
|
RE: lg tv 49UB830 Vpřesně tak nagra3 + párováníVu+Uno 4 K Se
|
Laik
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
lg tv 49ub830tak skus ci Powercam Pro.!!! |
imrich