Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

amiko min hd se

Dobré ráno, prosím o radu, jak u přijímače amiko mini hd se nastavit, aby displej zobrazoval hodiny i při vypnutém stavu. Zatím jsem na to nepřišel (jde-li to). Děkuji za rady.

RJakubec2
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

amiko

mělo by to jít pokud si nastavíš v MENU mód standby na fake, ale pak nebude zcela vypnuty.

Bota
Registrace: 1/2015

RE: amiko min hd se

tam bude svítit čas a to chce aby se mu to nenačítalo od znova ne to najede hned

frenk2
Registrace: 2/2008

Děkuji za názory, s vypnutým boxem to tedy asi nejde. Musí být tedy stále zapnutý ...

RJakubec2

ani sharík nejede při vypnutí,zato goldeny ano i s hodinami

korkoran
Registrace: 10/2006

To RJakubec2

Sprostá otázka.Ak je niečo vypnuté,tak je logické,že sa nebude zobrazovať nič!!!Môže sa zobrazovať jedine,ak je STB v Standby móde.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Pozor v nekterych verzich se s fake sten by, stavalo to ze nenacital kartu.

Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D

linuxik
Registrace: 5/2006

RJakubec2

u normálnych prijímačov - neviem či toto Amiko je ten prípad - existujú tri "stavy" vypnutia:
1/ vypnuté bez napájania (vytiahnuté zo zásuvky alebo pokiaľ to má sieťový vypínač tak vypnuté týmto vypínačom) - určite vieš, že v tomto prípade hodiny väčšinou nesvietia
2/ vypnuté do stavu, ktorý by som nazval hlboký spánok:
--- v tomto stave je možné zvoliť hodiny zapnuté (spotreba do 3W) alebo vypnuté a svieti trebárs len červená LED (spotreba do1W)
--- v tomto stave prijímač vie zapnúť nahrávanie naprogramovanej nahrávky, stiahnuť do pamäte EPG a pod
--- v tomto stave sa nedá robiť streaming alebo programovať časovače zo vzdialených zariadení (mobil, PC) pretože nejdú sieťové služby
3/ vypnuté do stavu, ktorý by som nazval rýchle zapnutie:
--- v tomto stave je možné zvoliť hodiny zapnuté alebo vypnuté a svieti trebárs len červená LED
--- v tomto stave prijímač vie zapnúť nahrávanie naprogramovanej nahrávky, stiahnuť do pamäte EPG a pod
--- v tomto stave sa dá robiť streaming alebo programovať časovače zo vzdialených zariadení (mobil, PC) pretože sú zapnuté sieťové služby a beží procesor.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Děkuji za názory, měl jsem amiko 7900 a pokud byl přijímač vypnut (nikoliv ze sítě), hodiny šly. Nyní, pokud jej vypnu do spánku, tak hodiny nejdou. Jak píše Dagy, bod číslo 2 - hluboký spánek. A právě zde neumím (jestli to jde) nechat běžet hodiny.

RJakubec2

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra