Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

výstup hdmi

Zapojoval jsem u souseda svoje vučko-uno přes hdmi a výstup se ukázal jako neaktivní. I když ze začátku se při startu boxu objevilo na chvíli VTI /takže výstup fungoval/, dál už žádný obraz. Vyzkoušel jsem to na starší TV a tam všechno ok. Byl to docela nový model Sony /na modelu nezáleží/. Už se mi to stalo jednou i na Samsungu, taky novější model. Na plazmách Panasonic samozřejmě bez problémů. Vyzkoušel jsem měnit rozlišení, jiný kabel HDMI, bez úspěchu. Přes scart vše ok. Může někdo zkušenější popsat, proč to nefunguje na některých TV? Už jste se s tím setkali? Díky za reakce

badr
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE:výstup hdmi

A zkusils i další vstupy na TV kromě HDMI_1?

konas
Registrace: 12/2014

RE: výstup hdmi

Budes musiet kupit plazmu! R^ :laughing: Rv

Nespamujte ma, som na to starý!

gogo1
Registrace: 5/2006

RE:výstup hdmi

No mlčíš, takže budu mlčení považovat za souhlas. Nastav rozlišení boxu na 1080i.

konas

To všechno proběhlo, tohle jsem zkoušel jako první. Rozlišení měněno, bez odezvy. Mate mě ale, proč se na začátku startu ukázalo logo VTI /rozlišení 576/, pak se změní na vyšší/720 nebo 1080i/ při startu systému, ale obraz se už neukáže.

badr

Samozřejmě jsem v TV zkoušel v menu - HDMI navolit cokoliv, nic nepomohlo.

badr

Tak to se budou muset asi ozvat majitelé VU se svými zkušenostmi.
Někde jsem kdysi četl, že takhle zlobil některý bootloader v Open ATV ale linuxovým stb se nevěnuji, tak tu nebudu psát dohady z doslechu.

konas

zkus

tam připojit něco jiného,než Vúčko,možná jsi odpražil vstup v tv R^ :laughing: R^

pierrepetr

Kdyby byl odpražený vstup, tak se neukazuje to VTI-čko na začátku bootingu, to by přece nešlo vůbec a dělalo to na všech 4 vstupech HDMI. Když jsem připojil něco jiného, tak to šlo. Když jsem připojil starší LCD-čko na vučko přes HDMI, tak to šlo taky bez problémů. A ted babo rad. Myslím že liquere má vučko, počkám, jestli se neobjeví, jestli se mu to náhodou nestalo.

badr

Zdar ta kvucko sice mam ale VTI nepouzivam. Jedine co takto narychlo mozem poradit, skus sa pohrat s nastavenim hdmi-cec v poloze interval posielania.Je to na konci posledna moznost.Mozno ta telka potrebuje inu hodnotu - viac.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

badr

máš pravdu,to jsem přehlédl,koukni do nastavení výstupu VU nastavení AV,zapoj ho na scart na chvilku,abys to mohl řešit R^ :laughing: R^

pierrepetr

tak co, nic ? :)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Sorry, promin, nezkoušel jsem to, soused už na pokusy nemá čas, nechce se mu to řešit, proto jsem se už dál neozval. Ale asi by nebylo špatné to vyzkoušet, aby jsme věděli, jestli to může pomoct. Osobně si ale myslím, že to je interval na vypínání/zapínání přes HDMI. Kdyby to byl přenos obrazu, tak už by to dávno dali do nastavení a ne do pluginu. Možná se pletu.

badr

@badr

absolutne rovnaka skusenosť akurat televizia LG 42LS 570S a klon dreamboxu, presne to iste, pričom na plazme ide bez problemov, a ešte skusil som iny klon na tej Lg televizii na ktorej to nešlo a ten druhý klon dreamu ide bez problemov tak sa v tom vyznaj

maros30
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra