Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Engel AM3100

Zdravím lze toto zařízení ovládat i bez androidu? Zda se k tomu lze připojit i běžným počítačem s windows naprogramovat jej, nebo počítačem s windows a nějakym android emulatorem (jako je bluestack nebo jak se to píše).

Qquiderr
Registrace: 5/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Engel AM3100

ak to namáš kúpene, ani nekupuj ... na trhu je kopec takýchto zariadení s displejom a klávesnicou (5keys), prípadne s RS232

mmc
Registrace: 1/2006

a můžeš nějaké doporučit? aby bylo stejné programovatelné a pod, ale mělo displej.

Qquiderr

RF-TUOTE Smart Handy 3, Telmor WWK-982, XD-VISION XDV-982 ... v poradí v akom sa mi dostali do rúk, alebo aj od najdrahšieho k najlacnejšiemu

mmc

Velmi zajímavé kousky, zaujali mě, tak snad nějaký bude vyhovovat, na tom Engelu mě nejvíc zaujalo to že tam prostě napojím anténní soustavu a vyberu kanály a ono to změří a zesíli signál na jednotlivých kanálech, tudíž se to nezaruší a umí to odrušit lte.

chtěl bych hlavně abych mohl zadat k24 (gorlitz regional), k25 česká lípa mux 4), lobau 27,36,39 (snad si to pamatuju dobře apak 3 muxy z ještědu, možná bych chytil mux 1a z černé studnice, ale má příliž slabý výkon 6Kw na kanále 29, možná by to ale vyřešila speciální kanálová anténa s přídavným kanálovým předzesilovačem, a potom už by to šlo.

Qquiderr

aj tieto majú nejakú automatiku, ale zázraky nečakaj, susedné kanály budeš musieť ofiltrovať ešte pred vstupom do tejto mašinky ... a Telmor má publikovaný aj nejaký nastavovací soft pre Windows

mmc

tak asi ten telmor, akorad ty sousední kanály, tak ten 24 e z gorlitz a hraje, anténa je namířena "na sever" a druhá na k25 bud z české lípy nebo černé studnice, odkud se chytí lépe, ale vždy je otočená oprotí té k24 bud v levo nebo v pravo o cca 90 stupňů.

Qquiderr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra