Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

NHL Game Center ?

Je možné se připojovat na službu NHL z více IP adres, i případně různých států?

Pokud máte nějaké negativa služby, tak můžete doplnit.

Díky za info

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: NHL Game Center ?

muzes se hlasit z mista, ktere neni omezeno. Neprihlasis se tedy na svuj ucet z usa a asi ani z kanady, pripadne ze skandinavie. tam maji prava na streamy osetreny jine firmy, treba MTG ve skandinavii. Sluzba nema chybu, za ty penize, pokud jsi fanousek NHL. prihlaseny ale muze byt jen jeden clovek v jednu chvili

zzz
Registrace: 1/2006

Ja osobne sledujem Nhl dosť často, ale tých 120 $ či koľko mne osobne príde veľa za to... V podstate z každého zápasu sú YouTube streamy v perfektnej kvalite, i keď to je dobrá vec, v USA či Kanade si to môžete dokúpiť k tv platforme a máte "out of market games ", lenže tu cez internet... Pre mňa to je dosť neefektívne

Eduardi
Registrace: 7/2015

NHL game center je to nejlepší co se dá u nás legálně pro sledování NHL použít, avšak geoblokace tam funguje a pravděpodobně se nedá obejít

matchboxx
Registrace: 9/2012

To není geoblokace, tomu se říká myslím blackout. Když například nemůžeš sledovat nějaký konkrétní zápas, protože na něj má práva televize Nova, která ho nabízí na portálu Voyo v tak hnusné kvalitě, že se to nedá vůbec sledovat.

toothpick
Registrace: 11/2014

Tak si to pozriem nelegálne a nebudem čakať, až nova dá zápas Pittsburgh Edmonton z 10 zápasov alebo pre istotu supne zápas na dvojku... Inak o tej nelegálnosti by som polemizoval, platím si exkluzívneho vysielateľa za nemalú čiastku pre Nhl a môj tím dávali 3x? Tak to potom sa nedá nič robiť... Stále vravím, že za ten počet streamov si môžu tie dane sútaže a televízne spoločnosti samé...

Eduardi
Registrace: 7/2015

Taky jsem měl zaplaceno 2 roky, první rok super vše ok hlavně to že jsem na to nechtěl čučet v noci nebo jsem byl v práci tak jsem si pustil zápas kdy jsem chtěl druhej rok problém jak svina ráno sem přišel z práce nebo jsem vstal a chtěl si pustit zápas a ouha ono to nejde až prej za dva dny!! Nikdo mě nevaroval a nikde to nebylo napsaný platil jsem si to jak první rok ,prostě svinstvo hned jsem to zrušil.

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

Je mnoho sposob pozerat prenosy a zaznamy NHL a to v exceletnej kvalite... Napr. na KODI (XMBC) a spojazdnit v nom addon Phoenix...

Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235

Miko

Jasně, tyhle excelentní streamy známe. :))) Někdo prostě požaduje uniformní kvalitu. Fox Soccer 2Go vysílá všechny fotbalové zápasy ve stejné kvalitě a s anglickým komentářem. Bundesliga, Champions League, skotská liga, všechno vypadá naprosto STEJNĚ.

toothpick

@miky

To byly zápasy právě z blackout. Práva měla a má nova a proto až za 2 dny. Na ostatních to nedělá a v playoff už vůbec ne. Nej služba. Stejně jako gamepass na nfl

zzz

Ano Phoenix v Kodi je ok, když samozřejmě funguje, ale do NHL Game Center to má opravdu hodně daleko

matchboxx
Registrace: 9/2012

No právě je mě jedno kdo to dával v noci já se chtěl dívat ráno když jsem to platil proto už nikdy více

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky

vis, co jsou vysilaci prava? je to jasne v podminkach sluzby.

zzz

To máš jedno já ti píšu proč jsem to zrušil

miky

To je stejné jako si někteří uživatelé Netflixu stěžují, že musí kvůli atraktivním filmům přepínat region z USA na Kanadu. To je prostě součást celé té hry. Za 10 doláčů nelze čekat zázraky. Tolik stojí v USA zřejmě dva hamburgery :))

toothpick

Eduardi

Můžeš mne nějak kontaktovat ... e-mail tu dát nemohu ...
Nemůžeš si aktivovat PM ?

Ď.

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra