Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Humax od DIGI

Zdravim všechny, nevim jestli sem na dobrym místě, ale chtěl bych se zeptat, jestli by se nechal nějak využít ten krám od DIGIny, než jen na FTA sat programy, třeba jestli by nešel nějak "přeprasit" aby na něm šla pozemní tv? Komprese by měla bejt snad stejná, a tuner by to mohl zvládnout.Třeba softwarově, oukal sem po netu, ptal se koho moh, ale nic sem nenašel... Jen se teda ptám, tak mě hned nekamenujte, ale se mi tu sešli tři, a sušim je ve skříni... Dík Tomáš :-)

mustanger
Registrace: 10/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Humax od DIGI

Si to chlapče představuješ jak Hurvínek válku. :laughing:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Jako zarážka dveří proti průvanu to půjde :razz:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

joo hele mustangu.. tak vec se ma takhle .. jelikož nýbrž jelito sam nazev napovida ze je to sat receiver prašit se nebude páč pozemák je neco z cela jiného.. vem si to tak že z hovna bič neupleteš i když jse ti tam sejde plny kamion .. jasny ?

arioner
Registrace: 8/2010

mustanger

Si sa s koňom zrazil? Však tam je tuner DVB-S, nie DVB-T!

Frank11
Registrace: 2/2009

s tým črepom už nič iné nejde spraviť. dalo sa to ešte softwarovo upraviť pre skylink. samozrejme len pre sd. doba pokročila. ešte sa to dá využiť. položiť na parapetnu dosku a zaliať , aby nevyschol.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

SD přijímače můžeš uskladnit do popelnice. Můj mobilní telefon už má taky rozlišení 2560 x 1440 pixels. Dárek od Santa Clause.

toothpick
Registrace: 11/2014

Tak dík hoši, čekal sem nějaký podobný odpovědi...tak to asi pude do červenýho kuntajneru no...Nebo ještě dotaz, taky asi blbej, ale softwérově by to nějak zprznit aby to umělo emulovat asi taky nene že? To bylo poslední, pak už mlčim jak dědek z Mrazíka :-) Jinak ale dík :-D

mustanger

ta ještě jedno, kdo mi teda vysvětlí, že za analogu sem na analogovej sat recevier (amstrad), když sem místo sat antény připojil normální síto co mi trčelo za voknem na klacku naladi ČT1 ČT2 NOVA PRIMA? Proto sem tady měl, asi teda blbou, ale otázku, jestli by to nešlo přeprasit na pozemní? Otazka předevšim na arioner a Frank11. Dík

mustanger

A na co vůbec potřebuješ pozemní SD set-top-box. To máš ještě funkční CRT televizi Rubín? :)))

toothpick
Registrace: 11/2014

Tento Humax lze použít max.na FTA programy na skoro celém orbitu ale jen SD MPEG-2.Je div že ještě jedou tyto Humaxy-vysychajicí kondenzátory na 85st C.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

"sem na analogovej sat recevier (amstrad), když sem místo sat antény připojil normální síto co mi trčelo za voknem na klacku naladi ČT1 ČT2 NOVA PRIMA"

A čo si vtedy húlil ?

Rasto1978
Registrace: 6/2010

Rasto1978 ničnič bobe

mustanger

toothpick: Rubína mám někde v muzeu, ale jedu na CRTčko, no, dokaď nezhasne tak na tom nehodlam nic měnit :-)

mustanger

No nevyzerá to tak, lebo si asi robíš dobrý deň - na anal. satelite naladiť anal. terestriál - no tak to si dobrý, 25 rokov robím s elektronikou, ale väčšiu blbosť som ešte nečítal. (Anténu si mal zapojenú len cez modulátor a nie do vstupu satelitného tunera že ? to si len prehnal anal signál z antény a nič sa neudialo a tie programy si naladil na TV a nie na satelite amstrad že ?? ).

Rasto1978

Rasto1978 na kabelu od antény sem sundal konektor, našrouboval Fko, to napojil do toho amstradu, proladil ovladačem od sat a jelo to...hmm, je to tak, ještě ten recevier někde mam

mustanger

Tak to ti nezhltnem.

Rasto1978

Vyhoď ten CRT křáp, kup si normální televizi + přijímač a nemusíš tyhle kraviny řešit. Jinak dneska budeš všude akorát za blázna.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

mustanger

Zázrak Ti nikto nedokáže vysvetliť, ja tiež nie. Ostáva Ti tomu už len veriť. Ale však Ty tomu aj veríš, takže je všetko v poriadku, len nežiadaj niekoho o vysvetlenie nemožného.

Frank11
Registrace: 2/2009

Asi překlep, místo analog čti alnagon...

rs505
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra