![]() |
|
Dreambox app android tabletZdravím,můžete mi poradit nějakou aplikaci pro android pro sledování TV přes dreambox ? Nevím jestli jsem se úplně správně vyjídřil , ale snad jste mě pochopili :-) Pro apple používám blackbox live ( pro android to nemůžu najít) pokud to vůbec existuje, tak hledám nějakou alternativu. A pře IP web tv mě to z důvodu flash podpory jaksi nejde. Mam lenovo yoga 2. Děkuji Vám mnohokrát |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: Dreambox app android tabletdreamdroid ?VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E
|
dbart
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 549 |
![]() |
|
RE: Dreambox app android tabletVyskúšal som viacero app-iek pre Enigmu, ale nakoniec som zostal pri už spomenutom Dreamdroid-e. |
marianm
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
RE: Dreambox app android tabletDM 800 chalani mne to nefunguje viete poradit alebo nejaky navod na ten dreamdroid.![]() ![]() |
vojto
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: Dreambox app android tablet"Android by telleke "do vyhľadávača a máš super fungujúci na vlc.VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
RE: Dreambox app android tablettilleke![]() VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
RE: Dreambox app android tabletdiky zkusil jsem oboje co jste tu jmenovali , tilleke mě asi vyhovuje víc.Děkuji ale všem za rady :-) |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
Dreambox app android tabletnepochopil jsem zda je to soft, Mam Open Webif a ten mi nyní nejde pod Win.10 Na tabletu už ani s 8.1 možná nechápu zadání |
Janek
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
![]() |