![]() |
|
LG 32LF561VDobrý den.Koupil jsem tuto tv.LG 32LF561V a když připojim Ci+ slot na satelitnim tuneru,tak mi většina programů hlasí chybu s přihlášením.Nejde mi do hlavy,že programy typu šlágr,jihočeská tel...atd jdou a když tam pustim třeba novu,tak to píše chyba smartkarty.Prosím o radu.Předem děkuji |
stita
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 50 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
satman1Ty čítaš v mojich príspevkoch len každý druhý riadok a sám sebe sa divím, že na to ešte reagujem, nemám dôvod klamať, popisujem to, s čím som mal skúsenosť a akú. Mám aj Freesat prijímač, ale iba jeden. + mám 3 nepárované Irdeto ICE karty od Freesatu vo vlastných prijímačoch, z toho na jednom mám 2 CI rozhrania a 2 moduly v prvom module Freesat a v tom druhom mám Skylink ICE kartu. Inak povedané mám aj Skylink aj Freesat ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
LG 32LF561VSice si chci pořídit LG 40LF632V ale i zdejší diskutovaná LED TV smart má jak čtu DVB S2,marně hledám manuál v pdf na některou LG TV smart co má i tuner pro DVB S2,dokonce ofiko stránky LG CZ ho nenabízí.Může mi tu někdo sdělit či poradit kde se dá stáhnout ?DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
![]() |