Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Levný satelitní přijímač pro Skylink?

Existuje na trhu nějaký levný satelitní přijímač DSB-S2 se zabudovaným Irdeto bez PVR (ale nevadí když tam je), který umí dekódovat všechny modulace Skylink? Dále nemusí (ale může) mít HDMI výstup, a má Timer pro zapnutí a vypnutí zvoleného kanálu? Chci jej spojit přes Scart s HDD rekordérem Sony pro občasné naprogramované nahrání programů, které nejsou vysílány v DVB-T (DVB-T rekordér umí přímo). Dosud mám takto připojený Topfield 6000Cr, ale ten umí jen DVB-S. Případně koupím levně GoSat 7055 nebo 7056 s vadným výstupem HDMI nebo vadným USB pro PVR.

Standa3
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Levný satelitní přijímač pro Skylink?

Amiko nejaky z mini modelu. Nema sice Irdeto, ale stoji par penez a umi vic.

J a
Registrace: 7/2005

Openbox s2 mini

ksatelit
Registrace: 4/2015

Mrkni třeba na tyto přijímače, všechny jsou vybavené univerzální čtečkou a také mají podporu sharingu. Cenově je koupíš za pár stovek.

Amiko 8150
Amiko Micro HD Se
Openbox S3 mini HD(S2 se již neprodává)
AB Cryptobox 600 HD

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS

Levný a něco v akci a něco ve slevě a kdyby tak za pět korum...
To je tady 10x za měsíc.
Ale ani jednou: hledám něco dobře dílensky zpracovaného z neošizených součástek, něco co trochu vydrží i po záruce a pod.
Většina jmenovaného přežije záruku s podporou černé magie.....
Hnus Velebnosti...

antonin1
Registrace: 10/2007

re:antonin1

Nejsem zastánce levných nekvalitních věcí. Jsem alergický na akce. Ale, když chce někdo přijímač pro "sociální" případy, proč mu jej zde nejmenovat.
Po záruce, respektive už nějaký ten pátek mi třeba slouží Dream 7000(SD) na server, Dream 800HD v pracovně, ten už má také nějaký pátek, ale ve své době jsem dal za ně relativně dost. Jinak VU+ jsou velmi solidní, také minimální poruchovost a fičí nonstop.
Přijímače na 20 let už ani nebudou, morálně by zestárnuli dříve než hardwarově dosloužili. Tohle dovedli kdysi třeba televizory Color 416, ale to je trošku jiná doba... ;)

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS

Antoníne1,

nevím, proč jste si nemohl odpustit to zbytečné rýpnutí. Na to, abych 1x nebo 2x za měsíc si nahrál na SD rekordér něco ze satelitu, co mne zajímá, a co dnes nemohu naladit na Topfieldu nebo DVB-T, opravdu nepotřebuji něco lepšího, než jsem napsal. Nevidím důvod tady rozepisovat jakou a v jaké kvalitě mám doma ostatní satelitní techniku. Zkrátka do mé "satelitní přístrojové rodiny" by se mi hodilo ještě jedno levné jednoúčelové zařízení.

Ostatním děkuji za náměty. Pohledám si potřebné technické popisy a pak se rozhodnu.
PS: Černou magii nepotřebuji. Většinou si vystačím se svými rukami a zkušenostmi/znalostmi celoživotního elektronika.

Standa3

RE:BBS

Souhlas se vším....i s alergií na akce a to nejen na satelitní techniku.
Dream -OK, VU - OK, a celkem dobrý byly i Vantage....
Teď čekám na dodání VU solo 4k. Myslím, že to bude taky slušný...ale budu potřebovat nějaký info...popř. napíšu...

antonin1
Registrace: 10/2007

Přešel jsem právě od Skylinku k O2, mám dva zánovní přístroje Zircon SDH-007, můžu nabídnout

Daru
Registrace: 10/2008

Pro Daru,

poslal jsem soukromou zprávu.

Standa3

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra