![]() |
|
satelit na jednom kabeluZdravím, jde udělat satelit na jednom kabelu? Když budou standardně zapojene zasuvky tv/r/sat a aby na jednom kabelu hrál multifokus, vím že jsem na to viděl zařízení že do toho 1 kabelu to klidně pustí, ale nevím kolika vstupé lnb do toho jsou potřeba. Zdali stačí třeba 3x single (každe n 1 družici), a přes diseqc připojené do vstupu a následně rozvedené. |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
![]() |
|
RE: satelit na jednom kabeluNejprve si o tom něco přečti .Na ůvodní stránce nahoře. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: satelit na jednom kabelu...satelit na jednom kabelu - aby na jednom kabelu hrál multifokus -ale nevím kolika vstupé lnb do toho jsou potřeba ...Tak to mi hlava nebere. Po téměř dvouleté registraci bych očekával lépe položený dotaz. Jinak počet příspěvků solidní, jen doufám že v té sumě nejsou rady. |
migr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
RE: satelit na jednom kabeluno tak není to přímo pro mě, ale potřeboval bych něco jko byli ty unicable rozvody od emp centauri, ale ty umí max 2 sat lnb pro 8 účastníků, a v případě kde to mý byt nainstalováno i za cenu pl šmejdů, tak jak dostat 8 družic k víc jak 60ti zásuvkám, ale ikdyby mi prošlo natáhnout ke každe zasuvce zvlᚍ koax tak nejvzdalenější zásuvka bude mít ten kabel snad 120 metrů dlouhej, takže nebude fungovat. |
Qquiderr
![]() |
|
RE: satelit na jednom kabeluNa 60 zásuvek si na to někoho raději pozvi, to bude určitě lepší a bude to fungovat. To není práce pro amatéra :-.)) |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: satelit na jednom kabeluemp centauri vyrábí multiswitch pro pouze 60 zásuvek, le jen pro 4 pozice, nikoli 8. Takže 120 zásuvek s 8mi pozicemi nezapojím :D |
Qquiderr
![]() |
|
RE: satelit na jednom kabeluTakto dělat rozvody je prakticky nesmysl. Buď ten celkový počet rozdělit na skupiny a vždy samostatně udělat instalaci, anebo těch 8 satelitních pozic zredukovat na požadované programy, překlopit do DVB-T a poslat do rozvodu.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: satelit na jednom kabelutak pozice by měli být 28,2e, 23,5e, 19,2e, 16e 13e, 9e, 5e a 1w, jak to dostat do toho rozvodu aby ty satelity byli dostupné pro každého? a zásuvek by mělo být 100 a asi víc. jenomže emp nevyrábí multisvitech pro 8 pozic pro vic jak 100 zásuvek, muselo by to jít jedině nějak zkaskádovat. |
Qquiderr
![]() |
|
RE: satelit na jednom kabeluAž jim řekneš, kolik to bude stát až to všechno nakombinuješ, tak tě s tím pošlou a velice rychle někam, neboť toto nikdo nezaplatí. Stoupni si rychle na zem a přemýšlej. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: satelit na jednom kabelutaky mě to napadlo, proč neexistuje nic jednoduššího, když dvb-t, fm i dab je možné s klidem rozvést, ale sat je tak složitej... |
Qquiderr
![]() |
|
jednokabelovýhttp://www.schwaiger.cz/static/infolist/eku825_i.pdftohle by mělo stačit,ale vždy je to něco za něco ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
Qquiderrta složitost vychází z nutnosti rozdělení přijímacího zařízení na vnitřní a venkovní jednotku,se kterou jednotlivý sat přijímač musí komunikovat![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: satelit na jednom kabelupierre - heezky jsi to napsal o těch jednotkách![]() ale ten schwaiger mu neřeší ani komplet Skylink, natož 8 družic které on by chtěl.. |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
lancechtít může,psal jsem ,něco za něco![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |