![]() |
|
Streaming cez dlnaZdravim mam vu+ solo 4K a chcem si streamovat obraz z obyvacky zo sat do spalne na tv Panasonic 4K zo systemom firefox niekto mi pisal ze sa to da cez dlna ale nemam o tom ani sajnu co to je a ako to nastavit je niekto kto by mi s tim pomohol ? |
fuckerman
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 225 |
![]() |
|
RE: Streaming cez dlnaJá bych řekl ,že Live TV takto nepůjde, ale ze síťového serveru media ano. Napadá mne tedy možnost přes webové rozhrani přijímače v TV, ale na přehrávání tam zase nebude asi VLC. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Streaming cez dlnaPripoj k TV jakykoli jiny linux box (napr. Vu+Zero) a muzes jednoduse streamovat. |
aafroman
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: Streaming cez dlnaNo jo, ale on nechce připojovat k TV žádný linux box a když už tak stačí usb stick android za 1K, žádný linux není potřeba |
matchboxx
![]() |
|
RE: Streaming cez dlnaPokud chce bezproblemove stremovani live HD kanalu, tak se linux boxu nevyhne (pokud ma v loznici pripojku na sat, tak jedine linux box a nemusi streamovat). Zadny android ani TV sama o sobe toto dobre neumi. Zkousel jsem vse a koupil box a jsem nadmiru spokojen. Navic ovladacem od linux boxu jde ovladat i ta jeho TV a s penezi asi problem nema vzhledem k vybave :) |
aafroman
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: Streaming cez dlnaMožná jsi zkoušel málo, ale když už jsi ten znalec linuxu, Zero připojíš i bez antény jako klienta po síti, stačí vicetunerový přijímač a v Zeru spustit plugin remotechannelstreamconverter. A navíc HDMI CEC zná každý pi......A pokud se týká Androidu, tak věř že Android to umí. Stačí v něm spustit Kodi a PVR VU+ klient nebo PVR E2 klient howgh |
matchboxx
![]() |
|
Streaming cez dlnaIba pre info. Smart TV Samsung + app E2 Stream a veselo streamuješ programy z linux E2 boxu do TV.GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
RE: Streaming cez dlnaInfo je dobrá věc, ale zde se jedná o Panasonic |
matchboxx
![]() |
|
RE: Streaming cez dlnatak som este vyskusal tento stroj Android 5.1 4K Smart TV Box 2GB+16GB Flash Rockchip 3368 Quad-Core cez XBMC-KODI ,SD slapu paradne HDcka sa trocha sekaju ale to bude asi tim ze idem cez wifi , uvidim ked natiahnem kabel |
fuckerman
![]() |
|
RE: Streaming cez dlnaNo neříkal jsem to ? Lepší je sice Amlogic, ale svůj ůčel to jistě splní. |
matchboxx
![]() |
|
RE: Streaming cez dlnalen mam jeden problem pouzivam plugin vu+/enigma2 client , vsetko parada len ked mam program ktory vysiela viac jazycne bud ide v madarcine alebo anglictine a nikde neviem ako mam zmenit jazyk audia |
fuckerman
![]() |
|
![]() |