Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Zajimavost: vanocni reklamy Italie vs. Cesko

Tím, ze ziju jednou nohou v Itálii a jednou nohou v Česku, tak jsem si tyto Vánoce všimnul jedné kuriózní situace v reklamach: televizní reklamy v Česku jsou v podstatě z 90% tvořeny nabidkami na léky (dr...), nákupy v obchodech (Tesco, Albert..) a v mensi míře elektronika.
Naopak v Itálii jsou v naprosté většině reklamy tvořeny propagaci šperků (Brosway, Miluna...), parfémů (DG, Versace, Gucci), potraviny pouze sladkosti typu Ferrero Rocher, dale hodnemreklam na pay tv Sky Italia a naopak retezce typu supermarket vubec, ani reklamy na leky... Myslite, ze to je typicka ukazka kupni sily, kde v Cesku prece jen reklamy na sperky by nemeli velky uspech, anebo je to jiny duvod? Pres rok jsou ty reklamy vetsinou ze 70% steijne, ale o tech Vanocich je to opravdu uplny opak. Jak je to v jinych zemich?? Diky.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zajimavost: vanocni reklamy Italie vs. Ces...

Já si vůbec o sobě nemyslím, že jsem něco speciálního. Já jsem v životě nedokázal nikdy nic a na nic nemám talent. Právě z toho důvodu mě naplňuje spokojeností každá voIovina. Třeba to, že dokážu zadržet dech na 90 vteřin. :laughing:

toothpick
Registrace: 11/2014

toothpick

Hlavně neměj nikdy děti! No, vlastně bez ženský to asi nejde, co? R^

Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!

Paulus
Registrace: 9/2006

Já mám i relativně malý úd. Je to na dolní hranici normálního evropského spektra.

toothpick

franck

to co pises o tech migrantech, jsem rád že u nas nechteji zustat a srovnavat r. 45 nebo 68 s touto dobou je míchat jablka s hruškami.
misto aby se hlídal šengen tak to je pruchodak....pokud si nejaky narod necha proudit dobrovolne lidi o kterych nic neví nemaji doklady tak je zadelano na velky pruser...vidíš to moc ružově jestli se do Evropy ma nastehovat cela Syrie a polovina Iraku a další staty tak životní uroven v cele EU spadne a jen se tu vyostří mezi uprchlíky a starousedlici...
sorry za OT

tompr
Registrace: 1/2006

toothpick

ty jsi dobrý kousek :)

tompr

@ tompr

Já jsem vůbec nepsal o hranicích a s tim s tebou souhlasim. Je určitě potřeba ty lidi monitorovat a hlídat, ja si nedělám iluze ze je mezi nimi i někdo kdo chce škodit, ale takový lidi jsou v jakékoliv společnosti. Zlí lide tu budou vždycky. Bohužel svoboda není jen to pozitivní... Svoboda je i tvrdá a nekompromisní.. Pokud znáte italského zpěváka Albano tak nazpíval jednu píseň s názvem Liberta (svoboda) a v ni mimo jiné zpívá: Svobodo, kolik lidi kvůli tobě pláče, ale bez tebe pláčem samotou...atd...
Prostě to je krutá daň... Jediné řešení by bylomvratit se o 25 let zpět, postavit dráty a hotovo.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

tompr

Já jsem předposlední stádium civilizace. Za mnou už je jenom hudební skupina Ortel, v Čechách druhá nejpopulárnější :)))

toothpick

Podle počtu reklam

na "muže povzbuzující prostředky" bychom měli být národem impotentů. Zřejmě předražená cena těchto pilulek umožňuje tak dlouhý reklamní čas v televizi. Fakt je jich tolik potřeba???

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost

Hlavní příčina impotence je stres. Takže muži si často myslí, že jsou impotentní, ale ve skutečnosti impotentní nejsou a nebo možná jenom dočasně. Vždycky psychický problém předchází ten viditelný fyzický problém. Prostě takový muž by se měl vážně zamyslet nad svým údem a jak s ním zachází, jaký život s ním vede. Co pro něj tento úd znamená.

toothpick

to toothpick

S tou sebekritikou bych to tak zle neviděl. Svého času jsem měl v útvaru 13 žen. Při jednom večírku mi sdělily, že nejatraktivnější muž má míry 80-40-80!!!
Tedy 80 roků, 40 stupňů horečky a na kontě 80 miliónů.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost

Náhodou jsem nakoukl do diskuse a tady se řeší lidské údy a impotence. :O

moki
Registrace: 10/2009

A co se řeší v noci na každé druhé televizní stanici?

toothpick
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra