Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

CCcam Europe na 1 rok

Ahoj,
nevíte někdo jak je to s CCcam z číny.
http://www.aliexpress.com/item/Best-CCcam-Europe-Cline-Server-1-year-account-Satellite-Decoder-Spain-UK-Germany-France-Italy-Free/32515410773.html?ws_ab_test=searchweb201556_2_79_78_77_80%2Csearchweb201644_5%2Csearchweb201560_1&spm=2114.01020208.3.12.qYsiXX

ajkali
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72
Odpověď v diskusním vlákně

toothpick

já vidím na 31. HD+ :-) ale to je detail :-)))

pf09
Registrace: 8/2010

RE: CCcam Europe na 1 rok

Já vidím na 31. Skylink a odkaz sem nebudu dávat, protože chci zůstat za každou cenu v mezích zákona. Je v tom prvním příspěvku.

toothpick
Registrace: 11/2014

liquere

ale ty se pleteš on zaplatí za službu providerovi čili poskytovateli který určitě poctivě zaplatil plnou pálku jinak by to nešlo tak co tu furt melete o zlodějích každý za něco zaplatil takže nemůže být nikdo zloděj mate to v hlavě nějaký pomotaný ten poskytovatel to určitě neukradl.Je to prostě kšeft a ne zlodějna.On něco koupil a pak to prodal dál tak jaká zlodějna.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

kanon69

jasně pouze koupil jedno auto a jezdí s ním 100000 lidí,co je na tom? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

to už já nevím jak to je a ani mě to nezajímá pokud to auto půjčuje každýmu to je jeho věc pokud si jej chce zničit od druhých pak si bude muset koupit jiný nový.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69

kanon69

jsi fakt tak blbý nebo sa děláš ??
Ten "poskytovatel" si tu "plnou palbu" koupil s tím, že to bude užívat pro sebe a svou rodinu (jako každý jiný běžný user, protože jinak se tyto služby ani koupit nedají), a ne, že to bude dál prodávat a rejžovat na tom, toto má každý "původní" provider ošetřeno ve VOP atd... takže je to jasná zlodějina bez jakékoli debaty...
Je fakt až úsměvné, co si někteří dokáží nalhat do kapsy jen aby ospravedlnili vlastní křivárny... přitom by stačilo jen mít trochu kule a říct: no, já taky kradu, ale vím o tom... ;)

lance
Registrace: 10/2008

toothpick

sa ti cudujem, clovek ako ty, ktory prinasas vzdy take pikosky z online sveta, a pises o parovani nemeckej Sky

IPTV sharing sa nachadza v ponuke uz asi vsade, a ti borci ti domov navalcuju ponuku nie EU ale USA a to uz je trosku ine kafe, najma pre tych ktori maju znalosti anglickeho jazyka na urovni vyssej ako je priemer

klasicky cccam je vstupuje do poslednej ery, a kroky ktore sa aktualne deju zo strany poskytovatelov mi pridu ako vyhadzovanie prachov na miestach ktore poskytuju uz len posledni zufalci, aj ked nepopieratelne cccam je pre stovky ludi stale slusny biznis, na ktorom sa da vyrobit asi slusne peniaze za rychly cas

a samozrejme bavit sa o sharingu ze ked si nieco zaplatis tak to mas legalne je asi blbost, no ten kto plati je na tom daleko lepsie ako ten ktory si z toho urobil biznis, ktory mu hradi vydavky na energie stravu benzin osatenie a nedajboze studium deti na vysokej skole

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

sa mi paci kazdy sa tu k tomu vie dostat ale nikto tu nejradne :))) neeeee :))) :laughing:

borsalino
Registrace: 11/2008

nekradne :laughing:

borsalino
Registrace: 11/2008

cccam a volání

Všude kolem nás je slyšet zloděje,jak volají, Chyťte zloděje ! :lookaround: Rv :lookaround:

korkoran
Registrace: 10/2006

lance

no nevím asi si nerozumíme každý za něco zaplatil tak je zloděj tak to jsme celý národ zlodějů když platíme za služby a zboží no ono se říkalo že kdo nekrade okrádá rodinu

kanon69

kanon69

Prepáč, ale Ty nechceš pochopiť, že keď platíš za nelegálnu službu je tiež nelegálne, a tým okrádaš niekoho aj Ty.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

petersk

No jo ale já přece nemúžu vědět že je to nelegální poskytovatel mě o tom nic neřekl jen mi nabídnul cenu co a za co a já s tím souhlasil takže u mě je vše ok nic jsem neukrad.Nebo ty jsi tam viděl na těch stránkách upozornění že to není košér já ne je tam pouze nabídka a cena.

kanon69

Pred sudom by si velmi rychlo vedel, neboj.....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

kanon69

Ktorá legálna služba Ti poskytuje Cccam linku? A platí to, čo píše liquere, že tam by Ti to napadlo veľmi rýchlo.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

krádež za menší peníze

To znamená,že když já v číně koupím handy android za 1/3 ceny toho co ho tady prodává deeler,tak jsem zloděj,že jsem ho tady nekoupil jako dostupný? ? ? Rv Rv :fuming:

korkoran

petersk

proč tu pleteš koše s baňama já nevím jestli je to legální nebo nelegální já to koupil jako produkt na internetu a řádně za to zaplatil od čeho mám z účtu výpis o zaplacení to je jako kdybych nevědomky koupil kradený auto tak koho budou soudit mě? to snad nemyslíš vážně prober se budou hledat toho co mi to prodal a mě to možná tak akorád zabaví to je vše a tvrdím to pořád já nevím že je to kradený o tom já nic nevím a dokaž mi že jsem věděl že je to kradený to asi těžko.

kanon69

kanon69

Ďakujem za Tvoje vyčerpávajúce vysvetlenie. Pekný zvyšok dňa Ti prajem.

petersk

petersk

tobě též hezký den

kanon69

kanone 69

ale to auto ti bez náhrady seberou,jinak trestný nejseš,tady ale není co sebrat i bez náhrady :laughing: navíc lovíš to co se u nás legálně koupit nedá,že tam náhodou najde člověk taky něco zdejšího,to může být fed a ty to zkoumáš ze studijních účel :))) :lookaround: :lookaround:

korkoran

kanon69

No, kamaráde, s tím autem je to tak, že kdybys ho koupil a věděl, že je kradené (a u soudu by se to prokázalo) tak bys byl spolupachatel!!! A s tím CCam je to nemlich to samé, jen máš štěstí, že ty drobné usery jako jsi ty nikdo nebude vyšetřovat a hnát k soudu, aby jim dokazoval že věděli že si kupují kradenou službu atd... páč to nestojí za tu námahu a hlavně ten hlavní provinilec je onen sekundární "poskytovatel"....
Ale to nemění nic na podstatě věci, že jsi na velkém omylu když si myslíš, že ty nic ty muzikant! Pouze máš štěstí, že platí to otřepané "není žalobce - není soudce"... :)))

lance

lance

super vysvětlení,nyní jsem konečně pochopil,že jsem zloděj gentleman,protože já vůl za to ještě platím.

agamon
Registrace: 1/2007

agamon

není zač, ale zloděj jsi normální, bez přívlastků, páč rusovi platíš míň než bys platil Skylinku. Takže kradeš úplně normálně :) Zloděj "Gentleman" bys možná byl, kdybys za to rusovi platil víc než kolik bys za to platil přímo Skylinku, ale zrovna tomhle bych už já říkal jinak :)))

lance

ještě něco

Číňan prodává rádio,s faktůrou,ktery není třeba nijak programovat a poskytuje plnou pecku všeho co se kde hýbe celej rok-taky zlodějna? ? :-/ :-/

korkoran

Nie to je podstatne ci to cinan predava, ale ci je to legalne v EU.To ze za nieco zaplatis, nie je zlagalizovanie nelegalneho.Mozes byt obet alebo spolocnik podovodu, podla toho co ti dokazu.Neznalost zakona nespravedlnuje, ako sa zvykne hovorit vo vseobecnosti.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra