![]() |
|
Nejde mi zapnout PM v nastavenínejde mi zapnout v nastavení účtu zprávy PM,mám u toho -nepovoleno,co s tím,díky??![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
RE: Nejde mi zapnout PM v nastaveníkémo takých je nás více![]() ![]() |
zujm
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 584 |
![]() |
|
RE: Nejde mi zapnout PM v nastavenínechápu proč to neotevřou všem, tak jak je to na ostatních fórech![]() |
zujm
![]() |
|
jansmrznapiš na email, redakce parabol, třeba ti to aktivují, mě doposud ne![]() |
zujm
![]() |
|
RE: Nejde mi zapnout PM v nastaveníTo musis mit zasluhy o vystavbu...![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Nejde mi zapnout PM v nastavenízásluhy o výstavbu...si děláš srandu,né??-pozoruju tady to forum několik let,registrace až nyní,ale je to tady někdy,jak někde na FB,řeší se tady výblitky,které nemají se sat. problematikou nic společnýho,ať si PM nechají...![]() |
jansmrz
![]() |
|
RE: Nejde mi zapnout PM v nastaveníno je to zajímavé, jak se tady získavá PM např. dubovský ten je registrovaný 3/14 a má 32 příspěvkú a PM aktivní je to zajímavé![]() |
zujm
![]() |
|
V nastaveniach účtu nájdete i toto2) PM schránka je aktivována bez časového omezení.Dostupnost služby PM: ? automaticky na registracích vytvořených do 24.7.2014 a stačí si ji jen zaktivovat ? jednorázově na registracích vytvořených od 24.7.2014 do 14.2.2015 a podmínkou minimálně 50 příspěvků v diskusi k 14.2.2015. I tito čtenáři si mohou funkci zaktivovat, chtějí-li ji využívat. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Nejde mi zapnout PM v nastaveníto:PeterHumax -číst umím,neboj....![]() |
jansmrz
![]() |
|
RE: Nejde mi zapnout PM v nastaveníje to nějaký divný, že jeden ano druhý ne![]() poklopec
|
pokl
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 929 |
![]() |
|
![]() |