Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

O2 TV AIR M - informace

dnes by měla být zahájena služba O2 TV AIR M - nevíte, které programy obsahuje. Díky

FI711010
Registrace: 6/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44
Odpověď v diskusním vlákně

RE: O2 TV AIR M - informace

Neboj oni ti to tam daj

tanabe
Registrace: 7/2010

Tak to si mi udělal radost ;)

sisi15
Registrace: 4/2014

Skylink udělal obrovskou chybu, že odložil tu svojí mobilní televizi na příští rok. Teď se možná začnou rozdávat karty.

toothpick
Registrace: 11/2014

O2SportHD

On tam už O2SportHD nějakou chvilku je, ale to jejich 1080p je teda hodně velká tragedie: http://www.jpeg.cz/obrazek/e3po

WWWendy
Registrace: 8/2010

No když to bude zadarmo jako u upc či u o2 tak to ještě může dohnat

satman1
Registrace: 9/2010

Tohle nezvládnou. Britská Sky má co dělat, musela zaplavit supermarkety krabičkama NOW TV za směšně nízké ceny a nabízet testovací balíčky za 0-1 GPB na měsíc.

toothpick

A to vás nikoho nenapdalo přepnout na 1080? :-))) HD verze O2 běží už nějký pátek, ale za takovou sekačku se nehodí vyhazovat prachy. Dal jsem Kellnerovi měsíc a nelituju - brzká návštěva Kauflandu a ukončení smlouvy :-))) Čekal jsem aspoň standard - toto je amaterizmus za hodně peněz. Rv :laughing:

pf09

pf09

Ne, na o2 tv air neběží HD nějaký pátek. Měl by být ode dneška. A neběží. A po komunikaci s technikem řeší proč to tak je.

sisi15
Registrace: 4/2014

sisi15

Už před 14 dny byla u O2sport v nabídce rozlišení - 1080p. A šlo to... že to nejde teď je už jiná věc :-) V každým případě je to služba o ničem. Až to doladí, budiž, ale momentálně nepoužitelné- a ty jejich výpovědní lhůty... směšné. Asi jsem jim zaplatil rozjezd, stejně jako Eurosportplayeru :-))) No co už. Pokrok nezastavíme. :8)

pf09

O2 TV AIR M

Uvádějí, že u této služby není vázanost. Je možné ji kdykoliv objednat a kdykoliv zrušit či přerušit. Chci to zkusit, ale čekám na nějaké zkušenosti jak to bude fungovat. Jde mi jen o kanál O2Sport v HD kvalitě a o Digisporty. Na ostatní programy mám jako alternativu freesat. Zajímá mě, jestli je u toho O2Sportu stabilní signál, bez sekání, kostičkování apod. při dostačující rychlosti připojení internetu 7-10 MB.

FI711010
Registrace: 6/2008

No, to bude asi pravda. Klidně bych to zkusil, protože v tom ti nikdo neporadí, záleží na stabilitě TVÉHO připojení. Jejich služba bude jistě OK.

toothpick

Záleží na ceně

za těch 249,- je to ještě OK, ale pro nové za 399,- to už tak moc lákavě nevypadá. Občas je tam záškub (10Mbit), ale snad to časem vychytají.

WWWendy

Ten záškub bude pravděpodobně způsoben tím, že tvůj poskytovatel internetu negarantuje stabilně 10 Mbps. Tyto uváděné rychlosti jsou pouze orientační. 10 Mbit připojení není žádný zázrak, je to vždycky low-end.

toothpick

Kde je Sport 2 a Eurosport 2? Změny na (nevhodné slovo).

mpb1913
Registrace: 10/2009

údajně se na ně nikdo tam nedíval...

dawis77
Registrace: 9/2011

Sportovci už nejsou v módě ani u Petříka :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

ad zapni.tv

ad aafroman)
zapni.tv dostaneš do bouquetu na enigmu, musíš jen překonvertovat playlist m3u na *.tv. Je to ale k ničemu, protože playlist vydrží jen den a pak zapni. tv generuje nový. Takže praktické sledování je jen na notebooku event. po hdmi i v tv.
ad esquire)
mobilní aplikace funguje bez problému, ale je potřeba v souladu s návodem mít Android 4.4 a vyšší.

Wavefrontier 55 - Octagon SF-4008- 23,5E+19,2E+13,0E+0,8W

ivan v
Registrace: 2/2006

O2 TV

Chci se zeptat je tato služba vázana na česku republiku jenom..........tam koupim a na SR sledují?...........dík.....

Když nevíš tak se zeptej možna ti někdo aj odpoví správne.. Clarke Tech HD 5000 C... X-Trend ET 10000 HD...

Ivan167
Registrace: 1/2006

ad Ivan167

ano, formálně je to vázáno jen na |ČR ale bez problému mi to ještě pod předchozím názvem O2TV Go fungovalo po celé Evropě.

Wavefrontier 55 - Octagon SF-4008- 23,5E+19,2E+13,0E+0,8W

ivan v
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra