Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Modul pro Ice i Irdeto kartu

Zdravím.neporadil by mě někdo jaký by byl nejlepší modul do Hd přijímače Technisat bez čtečky aby v něm bez problémů fungovala Ice karta Freesat a v případě potřeby Irdeto karta Stv ? Díky za reakce.

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Modul pro Ice i Irdeto kartu

No, nepíšeš aký HD prijímač. To môže byť 8 rokov stará šunka HDS2X. Pokiaľ je niečo s CI+ šachtou tak zrejme najlepšie bude pasovať modul Technisat Technicrypt Irdeto.

Dagy2
Registrace: 11/2010

RE: Modul pro Ice i Irdeto kartu

Karta ICE a Irdeto Smit CI+ mi v Technisatu Sir šlapala bez nejmenší chybičky přes dva roky a teď jede dál v TV Samsung. S kartou Irdeto nemám zkušenost...

rs505
Registrace: 11/2009

re:modul

Technisat Digicorder Hd s2

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis

no vidíš

a sme tam.
ak je to skutočne HDS2 a nie HDS2X s posledným SW prišiel upgrade CI šachty na CI+ a tak v tomto staroušovi môžeš používať aj CI+ moduly.
teda by tam mohol ísť napr. ten Irdeto SMIT CI+ alebo Technicrypt Irdeto.

Dagy2
Registrace: 11/2010

re:Dagy2

Díky ,super.zkusím si půjčit od kolegy Technisat Ci+ a vyzkouším.ten nový soft stačí ten stáhnutý z Astry ?

Anubis

re:modul

Tak jsem vyzkoušel Technisat Ci + a opravdu funguje.uvidíme zda nebudou problémy při dlouhodobějším používání.díky všem R^

Anubis

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra