![]() |
|
Modul pro Ice i Irdeto kartuZdravím.neporadil by mě někdo jaký by byl nejlepší modul do Hd přijímače Technisat bez čtečky aby v něm bez problémů fungovala Ice karta Freesat a v případě potřeby Irdeto karta Stv ? Díky za reakce.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Modul pro Ice i Irdeto kartuNo, nepíšeš aký HD prijímač. To môže byť 8 rokov stará šunka HDS2X. Pokiaľ je niečo s CI+ šachtou tak zrejme najlepšie bude pasovať modul Technisat Technicrypt Irdeto. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Modul pro Ice i Irdeto kartuKarta ICE a Irdeto Smit CI+ mi v Technisatu Sir šlapala bez nejmenší chybičky přes dva roky a teď jede dál v TV Samsung. S kartou Irdeto nemám zkušenost... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
re:modulTechnisat Digicorder Hd s2Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
no vidíša sme tam.ak je to skutočne HDS2 a nie HDS2X s posledným SW prišiel upgrade CI šachty na CI+ a tak v tomto staroušovi môžeš používať aj CI+ moduly. teda by tam mohol ísť napr. ten Irdeto SMIT CI+ alebo Technicrypt Irdeto. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
re:Dagy2Díky ,super.zkusím si půjčit od kolegy Technisat Ci+ a vyzkouším.ten nový soft stačí ten stáhnutý z Astry ?Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
re:modulTak jsem vyzkoušel Technisat Ci + a opravdu funguje.uvidíme zda nebudou problémy při dlouhodobějším používání.díky všem![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
![]() |