Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Pre redakciu

Dobrý deň. Príspevky nickov "ivo2001" a "mini" z 2.12.2015 ohľadom odpovedí pána J. Glisníka boli vcelku logicky uzamknuté s odkazom na pokračovanie diskusie v inom vlákne. Prečo je však aj to vlákno už uzamknuté ?
Ospravedlňujem sa, ak mi niečo uniklo a diskusia pokračuje v nejakom úplne inom vlákne. Ďakujem.

Frank11
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

Frank11

Máš naprostou pravdu, taky jsem si toho všiml, klikal jsem jak pi.omec a nic. :lookaround:

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

RE: Pre redakciu

já taktéž :O

zujm
Registrace: 9/2014

Pánové,Vy jste si ještě nevšimli,že redakce Paraboly často cenzuruje, pokud se to týká jejich největšího inzerenta a tím je SKYLINK? :8)

CARLOS89
Registrace: 1/2009

Když ta kritika postrádá substanci. Je to takové prázdné stěžování si. Ale nikdo třeba nenapíše návrh, co by měl Skylink dělat.

toothpick
Registrace: 11/2014

toothpick

To si dúfam myslel ironicky, pretože návrhov je v tých otázkach a diskusiách kvantum. To, že veľa z toho nie je v kompetencii Skylink-u a M7 je už druhá vec. Napriek tomu môže Skylink ale ovplyvniť ešte veľa vecí, ktoré vyplývajú z prianí jeho zákazníkov. Keďže vlastné prieskumy spokojnosti a návrhov svojich zákazníkov Skylink zatiaľ nerobí (samozrejme, môžme mu napísať mail, ale nie som si úplne istý, či bude posunutý ďalej kompetentným osobám), týmto spôsobom sa môže dozvedieť, ako by si jeho abonenti predstavovali vylepšenia svojej obľúbenej platformy.

Frank11

Tak nikdo třeba nezmínil, že UPC se dostalo s televizí Nova do úplně stejné situace, a není to tak dávno. Takže asi zřejmě vina bude na straně této populární supertelevize.

toothpick
Registrace: 11/2014

Tech skutecnych abonentu je malo. Proto se se vsim vaha a dobre pocita. Prani zakazniku, myslis tech, co pisou tady do diskuze? Tech je jen hrstka. Maji to dobre spocitane, proto se zarazenim vahaji. Zakaznik se zacina vyplacet od chvile, kdy si plati nejaky balicek, ne jen serpo. A toohpick ma pravdu ohledne UPC/Nova. Je to rok dva zpet? A zadny humbuk nebyl. A hlavne, 95% lidi je fuk, jestli je to HD nebo SD. Hlavne, ze bezi muj oblibeny porad. Par jedincu pozadujici kvalitu nema sanci neco zmenit.

zzz
Registrace: 1/2006

toothpick + zzz

Ja netvrdím (ani som to nikdy nespomínal), že za vypnutie Nova HD môže Skylink. Samozrejme, že nie. Však preto píšem, že veľa (možno až 2/3) vecí Skylink ovplyvniť nemôže.
Ináč, práve na tom chat-e sa ukázalo, koľko ľudí sleduje tú "perfektnú" Novu. Je ich zrejme stále veľa, na rozdiel od dojmu, ktorý vzniká pri čítaní diskusií na Parabole ohľadom Novy HD.

Frank11

Vorti

"Takže asi zřejmě vina bude na straně této populární supertelevize."

Ale to přece není nic nového.

Jinak jste pánové ale sklouzli trochu jinam, nebyl náhodou původní dotaz o tom proč se všechno ohledně toho rozhovoru zamykalo jak v pohádce na sedm západů? Začíná mi to připadat že jenom kvůli tomu, že to nebylo zrovna zde ale třeba se mýlím a někdo mi to vyvrátí.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Včera jsem byl u kamarada a rikal, ze když si byl na prodejne zaplatit balicek, tak tam chodilo dost zakazniku a ptali se kdy bude Prima Max na Skylinku atd.. Jinak oceňuju v posledním novem seznamu Fastscan prerazeni programu Retro music a Barrandov Muzika do predni casti mezi hudebni stanice Ocko, Slagr. Takto uz to mělo byt davno, jelikož jsou tyto programy soucasti zakladniho baliku Digital a těchto uzivatelu je u Skylinku velka většina. Ještě by se slušelo dopředu preradit Kino svet.

HYPER
Registrace: 11/2010

Vlákno bolo uzamknuté z dôvodu opakovaného vkladania adresy webu,na ktorom prebehol spomínaný chat.

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

Mego

Aha, ďakujem za odpoveď. Možno by bolo vhodné VŽDY pri uzamknutí vlákna napísať aj dôvod. Predišlo by sa rôznym nedorozumeniam.

Frank11

Redakcia v prehľadoch ČS pakety Vám nechýba Bumerang?

tras
Registrace: 2/2011

a kde to vlákno bylo ??

(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC

bbitom
Registrace: 11/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra