![]() |
|
VOYO - stream kanaluZdravím, všiml jsem si na Voyu, ze nově streamuji v plném rozsahu kanál Fanda. Ještě nedávno bylo vysílání skoro celé nedostupné a od včera jsem si všiml, že krom reklamy streamuji celé vysílání. Ostatní kanály pořád stejný... Myslíte, že se pomalu začíná něco dít? Třeba vice kanálů na Voyu?Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: VOYO - stream kanaluTohle není cesta, protože největší výhoda internetu je právě to, že si uživatel sám vybírá co chce sledovat. Ne, já si myslím, že tahle služba je totálně vyřízená. Nabízí tuším asi 40 titulů v HD. Americký Netflix jich nabízí za stejné peníze asi 6150 nebo tak nějak. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: VOYO - stream kanaluMě Voyo vyhovuje tak jak je. S tím HD to je pravda, ale spíše patrim k těm co HD neřeší. Sice mám HD televizi, ale na těch pár hodin týdně me stačí SD. Přijímán volně v HD Českou televizi a stejně se většinou dívám na SD. Nicméně k tomu Voyu, bylo by fajn, kdyby začali konečně streamovat více programů...Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: VOYO - stream kanaluA ještě malá poznámka k Netflixu; nevím jak v USA, ale v Itálii stojí Netflix 11 eur měsíčně a žádná sláva. Problém je ten, že se musí přizpůsobit místnímu trhu a vše atraktivní je už rozebrane. Může pouze spoléhat na vlastní produkci, ale tu stejně člověk uvidí v budoucnu na neplacenych kanálech... Stejné to bude mít Netflix i v ČR. 11 euro je asi 300kc. Za Voyo platim 159kc a mám kolem 2000 filmů. Já osobně jsem spokojený. Kdyby přidali vice kanálů tak super.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: VOYO - stream kanaluNa stránkách Voyo je cena 189,- Kč měsíčně. Netflix stojí momentálně 10 USD, to je asi 250,- Kč bez daně. Takže rozdíl opravdu zcela zanedbatelný.Existuje jediná česká služba na evropské úrovni, a to je HBO GO. Cena zhruba taky těch 200-250,- Kč. Bohužel kvalita obrazu této východoevropské verze je opět značně mizerná. |
toothpick
![]() |
|
RE: VOYO - stream kanaluJá nevím jak to mají v USA. Já můžu mluvit pouze za ČR nebo Itálii a v It.stojí 10.90eur. 189kc je standardní cena. Při placení kartou stojí 159.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: VOYO - stream kanaluJe jistě typicky české hodnotit americkou službu 14 dní po startu. V Itálii je teprve krátce. Nova je v Česku s tím svým h..niválem několik let az a tu dobu neudělala vůbec NIC. |
toothpick
![]() |
|
RE: VOYO - stream kanalu![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: VOYO - stream kanaluA vůbec nejtrapnější je jejich seriálová nabídka. Tam nemáš skoro žádné zahraniční seriály, protože jsou zřejmě drahé a novácké diváky nezajímají. Srovnej třeba s francouzským Canalplay. Tam je dokonce i divadlo a klasická hudba.http://www.canalplay.com/series/toutes-les-series |
toothpick
![]() |
|
re :Mě na Voyo vadí,že v streamu vyhazuje místo reklam modrou obrazovku,ne,že bych byl reklamožrout,ale tahle statická modrá je stejná,jako výpadek vysílání,takže ten stream nesledujiKathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
![]() |