Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Freesat HD programy

Mám freesat plnou programovou nabídku mimo 3x film box
Od roku 2008 jsem platil 505 za měsíc, letos na jaře mi začali jít všechny HD programy a v létě mi to zdražili na 550 nic jsem neřešil.
Když jsem včera rozšířil o balíček film box a dostal se na cenu 600 za měsíc zablokovali se HD programy. Dnes mi operátor klientského centra zdědil že se jednalo o promoakci a jestli je chci všechny zpět musím připlatit dalších 50 korun. Mám přejít ke konkurenci nebo freesatu vyhrožovat že odejdu a oni mi dají slevu?

koko365
Registrace: 12/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Freesat HD programy

Podíval bych se do Ceníku a podle něho se řídil: http://cz.freesattv.tv/userfiles/cz/Cenik.pdf

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Tomu rozumím, ale je tam možná nějaká sleva?

koko365

Co by si chcel
pozerat?

dubovsky
Registrace: 3/2014

Zlava asi tazko len pojdu hore

dubovsky

jdi ke skylinku to ti vyjde levněji :D jen že tam nedostaneš 2 kartu repliku zdarma

pussycat
Registrace: 8/2009

ceník

Já se do ceníku podíval a fascinuje mě, jak mají pojmenované balíčky - např. HBO Pak, Filmbox Pak. Co je to Pak??? Proč nenapíšou anglicky Pack nebo česky balíček? Proč zrovna Pak? To je nějaký lucemburský dialekt? Nebo máme v češtině slovo "Pak" (tady evidentně ne ve smyslu "potom") a já na to ve škole chyběl? Jsou úplně vypatlaní nebo se mi to jen zdá?

Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha

mtz7601
Registrace: 11/2011

Pisu tam blbosti,preto ich kazdy odrbuje ako sa len da :)))

dubovsky

free sat..

Po roce od odlášení jsem dostal nabídku základ + HD programy za 250kč měsíčně+ druhá karta zdarma..má skylink lepší nabídku?Do dnes mě doma leží karta od skylinku za 2.500kč!!Je to od skylinku podvod století!!Když jsem si kartu kupoval žádný poplatek se měsíčně neplatil.Měli by vrátit peníze lidem kteří nesouhlasí s poplatkem!

tomek
Registrace: 1/2006

koko365

Pokud nepotřebuješ dvě karty, vem Skylink. R^

neuzil
Registrace: 7/2009

neuzil

Chlapy a kolik jim platíte vy? Podle ceníku nebo mate slevu?

koko365

Zalezi co chces od nich pozerat.Zapni si PM

dubovsky

K Šitlinku nechoď,domluv si cenu,já mám 3karty Freesat HD plus 484kč to ti Šitlink nedá :))) :))) :)))

kuchta
Registrace: 9/2006

koko365

No já jsem si vybral balíček, který mi vyhovuje ( kombi ) a platím podle ceníku. Myslím, že u Skylinku žádné dohadování o ceně není možné. Kdysi dávno jsem byl u Freesatu a tam se dala nějaká výhodnější cena uhádat. Musíš se rozhodnout sám. Pro více karet je výhodnější Freesat. Mě osobně nejvíce vadí, že u Freesatu chybí ČT sport v HD. Záleží, jaké programy preferuješ.

neuzil
Registrace: 7/2009

domluv si cenu :laughing: sluzba Freesat nie je neaky cinan na trznici

rada zadarmo, ak nie si viazany zmluvou, t.j. si mimo zmluvneho vztahu, skusil by som zaslat vypoved na sluzby Freesat, s velkou pravdepodobnostou, tak budu kontaktovat z retencneho a mozu ti ponuknut lepsie podmienky ako mas doteraz, mozu neznamena ze musia

pokial ide o sluzbu Skylink, je tiez riesenie, samozrejme si priprav trosku viac koruniek, nakolko investicia do karty a do primaca bude nutna, info o balickoch sluzby na ofiko stranek sluzby skylink.cz

samozrejme je moznost zvolit aj alternativu Digi

podciarknuto, volba je na tebe, a vacsina plati cennikovu cenu, respektive cenu z roznych akcii ktore prebiehaju, a potom je urcite percento ludi, ktori ziskali "lepsiu" cenu v pripade vypovedi zmluvy, lepsia neznamena ze to je zadarmo, otvor oci bolo u inej sluzby nie u Freesat :)))

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Freesat HD programy

to Neuzil- ten CTSPORTHD mi tam také chybí, doufám, že ho tam už konečně v dohledné době přidají, je to ostuda...JE POTŘEBA JE BOMBARDOVAT ŽÁDOSTMI O JEHO URYCHLENÉ ZAŘAZENÍ

FI711010
Registrace: 6/2008

Proč by to měla být ostuda? Skylink ho také nezařadil (a počkal, až to udělá samotná ČT), navíc spousta lidí může všechny HD od ČT přijímat z DVB-T. A samozřejmě i z Astry.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

tomek

Ale ty peníze by měl vrátit ten, kdo je kasíroval.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@technikTKR: naprostý souhlas R^
Navíc kanály ČT nejsou zdaleka jediný případ... :8)

@koko365: zavolej na freeSAT a řekni jim, že by jsi měl zájem o novou kampaň (Plus HD). Měli by ti novou kampaň dát za podmínky, že ti obnoví roční závazek. Pokud by ti to nechtěli dát, tak jim rovnou řekni, že chceš podat výpověď. Pak ti od nich někdo zavolá a jistě ti něco nabídne. Jestli jsi u nich tak dlouho a máš u nich skoro FULL nabídku, tak o tebe jistě nebudou chtít přijít.

xTomik
Registrace: 7/2013

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra