Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

O2 TV - HŮZA všech HRÚZ

Chci upozornit ostatní na službu O2Tv...3.12.2015 dodaný objednaný tarif L ... do dnešního dne nejdou HD programy a to mne min 4hodiny prudily s nastavovaním setoboxu... v pondělí jim to hážu na hlavu...zlatý freesat...nenechte si zkazit vánoce jejich amatérismem a nezájmem o zákazníka :(( Rv

Vojda
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56
Odpověď v diskusním vlákně

RE: O2 TV - HŮZA všech HRÚZ

toothpick@ Kdo je na ty tvoje pokérovaný čutálisty furt zvědavej? Do divadla je lepší jít naživo, než čučet jak se válí na trávníku :D Jinak sranda, jak seš z toho svýho O2 odvázanej. To fakt nemáš jinýho ISP a musíš jak tragéd zůstávat zrovna u Péti? :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

To nechce za 500 měsíčně nikdo :laughing: Nejsou schopní vyrobit ani normální večerní zprávy, kde by se divák dozvěděl krátce a jasně nejdůležitější události dne.

toothpick
Registrace: 11/2014

to je diskuze....jen jsem chtěl upozornit na přístup vládců O2...jak jim vše trvá a jak dlouho se musíte domáhat toho za co platíte a kolik času ztratíte...o peníze nejde , ale o nervy a slušný a hlavně vstřícný přístup k zákazníkům.... :8) :8) :8)

Vojda

Jo, jasně. My ti to fakt žerem. Určitě ses nechtěl jenom tak vykecat. A určitě každá jiná firma před Vánocema objíždí zákazníky a rozdává jim dárečky. Protože nemá nic na práci.

toothpick

pro toothpick

TY musíš být asi hodně ujetej nebo ta¨kovej malej pop PANTOFLÁK dle tvých příspěvků...radši si vyber téma pro ženy nebo možná pro ????? :razz: :razz: :razz:

Vojda

Doprčic, co máte furt proti ženám? :laughing: To je hrozný, tady v Čechách je to jak v Kremlu !

toothpick

Tento stát je vážně psychicky chorý a těžce nemocný. Myslím, že nás čekají těžké časy.

toothpick

o2tv L (multi) samoinstalacni balicek zapojeno 5 minut i modem na 2 tv a vse jede paradne zatim zadny zasek zadna kosticka nic testovano zatim 3 tydny.Pravda mam to bez netu ten mam od nekoho jineho.Jinak tv jede na VDSL vzdalenost od ustredny +- 300 metru.OBraz o dost lepsi jak u meho stareho poskytovatele Iptv

tanabe
Registrace: 7/2010

toothpick

Ke sledování evropských fotbalových lig fakt nepotřebuješ předražené O2 TV.

komoca
Registrace: 7/2011

Jsem u Zapni TV a mám od nich pouze sportovní balíček za 169 kč a jsem spokojen.Hlavně jsem se nijak nezavázal na 12/24 měsíců.Zaplatím a koukám.O2 TV at jde do řitě :))) :))) :)))

dusan1976
Registrace: 8/2014

Já taky vše zapojeno a funguje... Všechny kanály tam jsou...
Dřív jsem měl O2TV na stříbrném STB a taky vše OK.

Spíše to bude tím že si chce postěžovat (pošpinit)...

janse
Registrace: 10/2014

dusan1976

Dávat 169 Kč měsíčně za 11 kanálů mě příjde drahé... Nejsou tam Digi sporty a O2 Sport...

janse
Registrace: 10/2014

janse

mojetv.net,komplet vše IPTV cz+sk 112 programů 59kč/měsíc,kvalita zatím chybí HD R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Vojda

Co bys taky čekal od molochu zvaného SPT Telecom. Název firmy je jiný ale staré praktiky, viz kdysi pevné linky, zůstávají. Rv

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

pierrepetr

Bez HD v roce 2015 ani ránu. Zatím chybí HD? Dovol abych se zasmál.

toothpick

Tady je o tom projektu "Národ sobě" dokonce speciální téma.
https://www.parabola.cz/forum/topic-86423/

toothpick

To Vojda

Co tady brečíš? Tady ti nikdo nepomůže. Musíš si svůj problém vyřešit u poskytovatele. Taky nebrečím, že mám rozbitý auto.. Blázne..

rysavy3
Registrace: 7/2007

pro bezmozka rysavy3

Jestlise nepletu tak jsme tu v diskuzi rubrika zkušenosti překvapivě existují i diskuze kolem aut
O2 TV zadarmo drahé.

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

Janse

Janse.Jde mi jenom o to,když jsem mimo domov abych se mohl dívat.Zaplatím jenom když se dívám.Jinde musíš platit každý měsíc.

dusan1976
Registrace: 8/2014

Chyba O2 ze Vam daji sluzbu a linka treba nema technicke parametry aby jela bez potizi ( staci to ale obednat pres telefon a muzete to do 14 dni vratit a ne se nechat zlomit na prodejne) tam kde je linka dobra lidi nenadavaj

tanabe
Registrace: 7/2010

Na prodejně lidem klidně vnutí Internet do mobilu i když mají lidi starou plečku :laughing:

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Zeptej se na FreeSatu, kdy ti dodají ČT sport HD. Myslím, že to řeší již několik let.
Takže jestli ty máš problém s O2, tak to neznamená, že problém budou mít všichni.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

Chtěl jste upozornit na problém O2 ale mě to přijde že máte problém Vy.Možná nejen s O2!

hledac01
Registrace: 12/2008

Dlouhé roky jsem měl Skylink, vzhledem k tomu, že nereagují na zájem diváků co se týká sportu, tak jsem přešel před třemi týdny k O2. Bydlím v na vesnici, zvýšili rychlost netu na 20MB, mám to na dvou TV, technik mi natáhl kabel a dal zásuvku, dále jsem to zapojil sám, jsem mile překvapen kvalitou obrazu, snadným ovládáním, nahráváním atd. ... Cena je bohužel vyšší, ale to jsem věděl...

Daru
Registrace: 10/2008

toothpick

no souhlasím,ale tohle je speciálně zaměřeno na mobilní zařízení i na 26" monitoru slušně sledovatelné,co by za to někdo dal na dovolený,veškerý sporty,nebo na chatě,nebo na cestách kamioňáci,za 59 vočí měsíčně 112 programů v czsk,kdo ti to nabídne?? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra