Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

O2 TV - HŮZA všech HRÚZ

Chci upozornit ostatní na službu O2Tv...3.12.2015 dodaný objednaný tarif L ... do dnešního dne nejdou HD programy a to mne min 4hodiny prudily s nastavovaním setoboxu... v pondělí jim to hážu na hlavu...zlatý freesat...nenechte si zkazit vánoce jejich amatérismem a nezájmem o zákazníka :(( Rv

Vojda
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56
Odpověď v diskusním vlákně

RE: O2 TV - HŮZA všech HRÚZ

- na dovolený,veškerý sporty,nebo na chatě,nebo na cestách kamioňáci, to je téměř nepoužitelný. Volné wifi málo kde a když už, tak si téměř data nestáhneš, vhodný datový tarif je scifi, o zahraničí nemluvím a doma ano, ale proč si kazit oči nekvalitou na mobilu když doma je televize všude. Za 59 vočí v podstatě nepoužitelné. Nebo se pletu?

elektrokol
Registrace: 8/2015

no pleteš se

,já jsem se nespletl v tobě,piš jen k tomu,o čem alespoň jen tušíš,jinak vygeneruješ trapnost,pokud ti stačí,že se s tebou někdo vůbec baví,tak já ti to mohu slíbit,za sebe,jen info,cca 90% lidí,kteří to používají žijí v zahraničí,téměř nastálo a za českou tv by dali cokoliv,bohužel satelitní příjem nemohou z důvodu polohy mít a na telefonu to chodí super,někomu to stačí,jinak HD se už testuje,přes svátky základ bude,tam už to je spíš pro stálé připojení a velkou TV někde v domácnosti R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: O2 TV - HŮZA všech HRÚZ

Vypadá to, že čteš pouze nadpisy. Je jasný, že pro někoho, kdo bydlí kdesi daleko a má dostatečný internet to vyhovuje jako spojení s domovinou.
Ale já reagoval na tvůj chvalozpěv, jako výhodu pro chataře, kamioňáky, či dovolenkáře. Ale pro tyto účely to je opravdu nepoužitelný.Takže trapnosti tu generuješ ty. Já ne.

elektrokol
Registrace: 8/2015

odborník na elektrokola

no máš pravdu 3 hnusný piva měsíčně jsou lepší,tak na mobilu to chodí téměř všude i v čr,ještě jsem zkoušel v Bulharsku v létě na hotelu na noťasu,prostě super,1Mb přenos už stačí,to zvládá i mobil v pohodě,nevím co řešíš,jen se s.e.r.e.š R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Já to občas tahám z noťasu přes HDMI do TV a obraz ujde. Kámošovi jsem dal jedno internetový připojení a je šťastný, že vidí svojí Spartu.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

Jimmy

jasně,už jsem k tomu napsal vše R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra