![]() |
|
VU+ hocijaký prijímač - prehrávanie iso súborovVU+ hocijaký prijímač - prehrávanie iso súborov. Existuje nejaký plugin na to? |
kombajn59
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 241 |
![]() |
|
RE: VU+ hocijaký prijímač - prehrávanie iso sú...A v com to nejde?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: VU+ hocijaký prijímač - prehrávanie iso sú...plugin dvd player nestačíDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: VU+ hocijaký prijímač - prehrávanie iso sú...dvd player nestačí,je zastaralý. musíš si stiahnuť a manualne nainštalovat dvd player2. no a ten starý musíš pre zmenu zase manualne vymazať.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: VU+ hocijaký prijímač - prehrávanie iso sú...Je nejaka zmena, lebo teraz som skusal stare iso co mam na disku a to mi prehra klasicke EMC co je sucastou ATV, tak neviem....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VU+ hocijaký prijímač - prehrávanie iso sú...zmena je už pár mesiacov. môžeš a nemusíš meniť. dvojka je ale na tom o čosi lepšie.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: VU+ hocijaký prijímač - prehrávanie iso sú...Myslel som to tak, ze mam aktualny img a ak mi to prehrava EMC tak nepotrebujem uz dalsi plugin. Vas img co pouzivate to neprehra alebo nema EMC?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VU+ hocijaký prijímač - prehrávanie iso sú...to nieje plugin . je to len náhrada za dvd player čo je v každom image a preto je potrebná manualna inštalácia a následné manualne vymazanie toho starého. ak sa starý nevymaže , je stále nastavený ako prvý. aj keď budeš mať dva aj tak sa spustí ten pôvodný, čo je v image. musí ísť preč.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: VU+ hocijaký prijímač - prehrávanie iso sú...No vedome som ho nepouzival, mam dokonca zaskrtnute aby nebolo v menu viditelny ten player.Aôe ked som pozeral nainstalovane pluginy, tak tam bol veria 3.0. Inak ako pisem EMC u mna prehra ISO a zatial vsetko co som skusal.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VU+ hocijaký prijímač - prehrávanie iso sú...ja ho tiež nepoužívam. ale - vymenil som ho.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
@allEMC je jen browser a graficka nadstavba (player) a iso prehraje jen diky tomu ze je jiz v image nainstalovany nektery s dvd prehravacu i s potrebnymi soucastmi (depends)enigma2-plugin-extensions-dvdplayer: Depends: libgcc1, libstdc++6, enigma2, libdreamdvd0, libdvdnav4 , libc6, libdvdread4, task-opendreambox-dvdplayer.... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: VU+ hocijaký prijímač - prehrávanie iso sú...jako primární přehrávač VU+ nic moc,já používám WDTV LIVE HD propojen s 2TB HDD WD,který přehraje vše. |
carlyko
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: VU+ hocijaký prijímač - prehrávanie iso sú...bavíme sa o vu plus a nie čo máš ty a čo ti prehrá.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: VU+ hocijaký prijímač - prehrávanie iso sú...chocholos by to bolo logicke aspon podla fungovania....carlyko vu+ ani nie je ako primarny prehravac vyrabany... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
![]() |